Karaca Autumn 6 Kişilik Kahve Fincan Takımı 85 ml

695 TL
Son 2 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (7)
Kargo Bedava
749,98 TL699,98 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
879,99 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Karaca Autumn 6 Kişilik Kahve Fincan Takımı 85 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: İhtiyaç Sanal Mağazacılık Satıcı Ünvanı: CAFER KODALAK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5740751890
    Bu ürün İhtiyaç Sanal Mağazacılık tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Karaca Autumn 6 Kişilik Kahve Fincan Takımı 85 ml İçerik 6 Adet Kahve Fincanı 85 ml
  • 6 Adet Fincan Tabağı
  • Malzeme: Porselen Karaca fincanları ile her yudumda kahve keyfine doyun! Aradığınız fincan için doğru ölçüyü seçin: 75-90 ml Klasik Türk kahvesi, 90-120 ml Filtre Kahve, 140–160 ml Double Türk kahvesi keyfiniz için uygundur. Elde yıkanması tavsiye edilir.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Porselen
  • Kişi Sayısı 6 Kişilik
  • Hacim 85 ml
  • Parça Sayısı 7-12
  • Renk Beyaz
  • Tema / Stil Doğa
Geri Bildirim Ver

Karaca Autumn Kahve Fincan Takımı Trendyol'da!

Gösterişli tasarımıyla ön plana çıkan Karaca Autumn 6 kişilik 85 ml kahve fincan takımı, klasik ölçüsüyle ve şık görünümüyle mutfaklarda yerini almaktadır. Misafirlere özel Türk kahvesi sunumları yapmak için ideal özelliklere sahip olan takım içerisinde 6 adet kahve fincanı ve 6 adet fincan tabağı yer alıyor. Şık ve modern tasarımın birlikte kullanıldığı fincan seti, zarif çizgileriyle her zevke hitap ediyor. Karaca farkıyla geliştirilen ve misafir yemek takımları ile de uyum sağlayan ürünün aşağıdan yukarıya doğru genişleyen tasarımı dikkat çekmektedir. Beyaz renk üzerine altın yaldızlar işlenerek zarif bir görünüm elde edilir. Özel seri fincan takımının öne çıkan detayları ve avantajları şunlardır:

  • Malzeme: İthal beyaz porselen
  • Çıkmayan yaldızlı zarif desenler
  • Yumuşak kare hatlarla modern görünüm

Karaca Autumn 6 Kişilik Kahve Fincan Takımının Özellikleri Nedir?

Karaca Autumn 6 Kişilik Kahve Fincan Takımının Özellikleri Nedir?

Karaca Autumn 6 kişilik kahve fincan takımı, sadeliği ön plana çıkaran beyaz rengiyle, porselenin en şık örneklerinden birini sunar. Türk kahvesi servisleri için geliştirilen ürün, 85 ml kapasiteye sahiptir. Yukarı doğru genişleyerek yükselen fincanın modern tasarımı, sivri ve zarif kulplarla tamamlanır. Fincan üzerinden şerit şeklinde geçirilen dallar, modern tasarımı daha zarif bir görünüme kavuşturur. Özellikle altın yaldızların geçişleri ve şeritlerle desenin ön plana çıkarılması, tasarımını daha göz alıcı kılar. Yuvarlak ve kare hatların birleşiminden oluşan kahve fincanı tabakları ise takımın en gözde parçalarıdır. Kahve tabaklarının geniş tasarımı sayesinde, çeşitli ikramlıklar fincanların yanında servis edilebilir. Set içerisinde 6 adet fincan ve 6 adet kahve tabağı olmak üzere, toplamda 12 parça mevcuttur.

Karaca Autumn Kahve Fincan Takımı Hangi Malzemeden Üretilmiştir?

Karaca Autumn Kahve Fincan Takımı Hangi Malzemeden Üretilmiştir?

Porselen malzemeden kullanılarak elde edilen Karaca Autumn 6 kişilik beyaz kahve fincan takımı, elde ve bulaşık makinesinde temizlenmeye uygundur. Üretiminde kalın ithal porselen tercih edilen ürün, tok ve dolgun bir yapıya sahiptir. Kırılma ve çatlamalara karşı dayanıklı olan porseleni, leke tutmaz özellikte geliştirilir. Türk kahvesinin leke yapıcı özelliği, ürün porseleninde sararmalara yol açmaz. Desenlerinin aşınmaması için özel boyalar tercih edilen kahve takımında, altın yaldız detaylar kalıcılığını uzun süre muhafaza eder. Isıdan etkilenmeyen kulpları, sıcak kahvenin elleri yakmasını engelleyerek rahat bir kullanım sağlar. Porselenin beyaz rengi, spor ve şık tüm tüm tarzlara hitap etmesini sağlar. Misafirleriniz ve kendiniz için özel kahve sunumları hazırlamak isterseniz, farklı parçalarla da kombinlenebilen bu seriyi tercih edebilirsiniz.

Karaca Autumn 85 ml Kahve Fincan Takımı Kullanışlı mıdır?

Karaca Autumn 85 ml Kahve Fincan Takımı Kullanışlı mıdır?

Karaca Autumn 6 kişilik 85 ml kahve fincan takımı, boyutları ve üretiminde kullanılan malzeme ile oldukça kullanışlı ve pratik bir kullanım sağlar. Bardak ve tabak tasarımlarında sıklıkla tercih edilen kare dizayn, kahvenin daha şık sunulmasını sağlar. Kulp kısmının yukarı doğru uzayan görünümde hazırlanması, Autumn kahve fincanının daha iyi kavranarak tutulmasına ve dökülmelerin önlenmesine yardımcı olur. Özellikle fincanların kaymaması ve dökülmelerin engellenmesi için tabak tasarımındaki bardak bölümü, çukur şeklinde hazırlanır. Bu da Karaca fincan takımının kullanım kolaylığını artırır. Modern ve şık tasarımıyla her zevke hitap eden Karaca Autumn 6 kişilik 85 ml kahve fincan takımı yorumlarında, ürünün tüm özellikleri hakkında kullanıcı değerlendirmeleri mevcuttur. İkram sofralarında ihtişamlı bir görünüm elde etmek isterseniz Karaca Autumn 6 kişilik 85 ml kahve fincan takımını Trendyol güvencesiyle dilediğiniz zaman sipariş verebilirsiniz.