Karaca Bio Diamond Master Tava Sahan Set

897 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Karaca Bio Diamond Master Tava Sahan Set

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KarbonShop Satıcı Ünvanı: KARBON İTHALAT İHRACAT PAZARLAMA LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0523124080000001 Vergi Kimlik Numarası: 5231240800
    Bu ürün KarbonShop tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Karaca Bio Diamond Master Tava Sahan Set Set İçeriği 20 cm Sahan
  • 26 cm Tava
  • Malzeme: Bio Diamond 10 Yıl Garantilidir. Özellikler Bulaşık makinesinde yıkanabilir.
  • İndüksiyon hariç tüm ocaklarda kullanımı uygundur.
  • Yedek parça temini yapılmaktadır.
  • Doğanın En Dayanıklı Harikası Gerçek Elmas Kristallerinden üretilmiştir.
  • Üstün yanmaz yapışmaz yüzeye sahiptir.
  • Ultra dayanıklılık sunar.
  • PFOA içermez.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Alüminyum
  • Parça Sayısı 2 Parça
Geri Bildirim Ver

Karaca Bio Diamond Master Tava Sahan Set

Mutfaklarda hijyenik ve uzun ömürlü tava ve sahanlara oldukça ihtiyaç duyulur. Karaca bio diamond sahan set sahip olduğu özellikler ile müşterilerine oldukça hijyenik kullanım olanağı sağlar. Bio diamond kaplama olan bu ürün, gerçek elmas kriterlerinden üretilir ve doğa dostudur. Oldukça dayanıklı, kaliteli ve uzun ömürlüdür. PFOA içermediği için sağlıklı bir kullanım ve beslenme imkanı sunar. Ayrıca ultra dayanıklılık sağlayan bu ürün hem bulaşık makinesinde hem de elde yıkanabilme özelliği ile müşterilerine büyük kolaylık sağlar. Çiziklere, yanıklara ve yapışmalara karşı da üst düzey koruma sunar. Bu setin içerisinde birer adet tava ve sahan bulunur. Bu ürünü sevdiklerinize hediye edebilir, çeyizinize koyabilir veya hem özel sofralarda hem de günlük kullanımlarda tercih edebilirsiniz.

  • Ultra dayanıklılık
  • Bio diamond kaplama
  • İdeal ölçü

Şık Karaca Bio Diamond Tava Seti Özellikleri

Şık Karaca Bio Diamond Tava Seti Özellikleri

Özel sofralarda veya günlük kullanımlarda sağlıklı kullanım imkanı sunan tava ve sahanlar her zaman ön plana çıkar. Karaca bio diamond master tava sahan seti müşterilerine oldukça hijyenik kullanım imkanı tanır. Siyah rengiyle şık bir tasarıma sahip bir üründür. Bu setin içerisinde 20 cm uzunluğunda bir adet sahan ve 26 cm uzunluğunda bir adet tava bulunur. Bu ürün, kaliteli yapısını bio diamond kaplamadan alır. Gerçek elmas kristallerinden tasarlanan bu ürün oldukça dayanıklıdır. Çizikleri, yanıkları ve yapışmaları önler. Bu gibi dış etkenlere karşı ultra dayanıklılık sağlar. Ayrıca PFAO içermeyen ürün, bulaşık makinesinde sorunsuz bir şekilde temizlenebilir. Şık tasarımlı, kullanışlı ve yerli üretim olan Karaca bio diamond master tava sahan set 153.03.08.0617 kodu ile satışa sunulur.

Kullanışlı Karaca Bio Diamond Sahan Set

Kullanışlı Karaca Bio Diamond Sahan Set

Kullanım kolaylığı sağlayan tava ve sahanlara ihtiyacınız olabilir. Müşteriler tarafından tercih edilen bu ürün, ideal ölçüleri ve bio diamond kaplaması ile oldukça kaliteli, sağlıklı ve keyifli bir kullanım olanağı sağlar. Ultra dayanıklılığa sahip olan bu ürün, sahip olduğu özellikler ile müşterilerine büyük bir kolaylık imkanı sunar. PFOA içermez ve oldukça hijyeniktir. Ayrıca bu ürünü isterseniz elde isterseniz de bulaşık makinesinde yıkayabilirsiniz. İdeal ölçüleri ile alan tasarrufu sağlayabilirsiniz. Siyah rengiyle şık bir tasarıma sahip olan bu setle sofralarınızın ve mutfaklarınızın zarafetini artırabilirsiniz. Karaca bio diamond tava seti müşterilerine uzun ömürlü kullanım olanağı sağlar. Bu ürünü birçok farklı alanda kullanabilirsiniz. Şık ve kullanışlı Karaca bio diamond master tava sahan set kullananlar tarafından da oldukça beğeni toplar. Siz de bu dayanıklı ve kaliteli modeli avantajlı fiyatlarla satın alabilirsiniz.

Avantajlı Karaca Bio Diamond Tava Seti Fiyatları ve Yorumları

Avantajlı Karaca Bio Diamond Tava Seti Fiyatları ve Yorumları

Ekonomik Karaca bio diamond master tava sahan set fiyatları ürünün sahip olduğu tüm özelliklere göre belirlenir. Bia diamond kaplama olan bu ürün, gerçek elmas kristallerinden üretildiği için ultra dayanıklılığa sahiptir. Çizilmelere, yanıklara ve yapışmalara karşı da üst düzey koruma sağlar. İdeal ölçüleri ile fazla yer kaplamaz. Hem mutfağa hem de sofraya şıklık katar. Bu ürünü özel sofralarda veya günlük kullanımda rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Özellikle kahvaltı hazırlarken bu setten yararlanabilirsiniz. Ayrıca çeyizlik olarak da sıklıkla tercih edilir. Bulaşık makinesinde de yıkanabilme özelliği ile müşterilerine büyük bir kolaylık sağlar. Siyah rengi ile şık bir tasarıma sahiptir. Karaca bio diamond master tava sahan set yorumları için Trendyol’un ürün değerlendirmelerine bakabilir, uygun fiyat avantajı ile bu ekonomik ve uzun ömürlü ürüne sahip olabilirsiniz.