Karaca Elica Porselen Tekli Kase 14 Cm

189,98 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Karaca Elica Porselen Tekli Kase 14 Cm

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KARACA ZÜCCACİYE Satıcı Ünvanı: KARACA ZÜCCACİYE TİCARET VE SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0506002476900010 Vergi Kimlik Numarası: 5060024769
    Bu ürün KARACA ZÜCCACİYE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 12 adet sipariş verilebilir. 12 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Karaca Elica Porselen Tekli Kase 14 cm Boyut: 14 cm Malzeme: Porselen Elde yıkanması tavsiye edilir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Karaca Elica Kâse Ürünleri Trendyol'da!

Karaca Elica 14 cm beyaz porselen kase, estetik tasarımıyla dikkat çeker. Ürün parlak görüntüsüyle sofralarınızı renklendirir. Kase, ihtiyacınıza göre bir veya birden fazla satın alınabilir. Söz konusu ürün, farklı yiyeceklerin servis edilmesi amacıyla tasarlanır. Yemek takımınızla birlikte kombinleyerek kullanabilirsiniz. Meyve ve çerez ikram ederken de ürünü tercih edebilirsiniz. Düz rengi ve yuvarlak şekliyle öne çıkan Karaca Elica 14 cm beyaz porselen kase, her evde kullanılabilecek özelliklere sahiptir. Ürün, kaliteli yapısıyla çeyizlere eklenebilecek parçalar arasında yer alır. Elica serisinin diğer ürünleriyle birlikte takım halinde kullanma şansınız olur. Karaca Elica 14 cm beyaz kase, sevdiklerinize hediye olarak verebileceğiniz avantajlı bir alternatiftir. Söz konusu ürün, ideal boyutlarıyla servis sırasında da kullanışlıdır.

  • Ürün Boyutları: 14 cm
  • Hacmi: 0-0,5 l
  • Renk: Beyaz

Karaca Elica Kasenin Özellikleri Nelerdir?

Karaca Elica Kasenin Özellikleri Nelerdir?

Kaliteli materyali ile öne çıkan Karaca Elica 14 cm kase, porselen malzemeden üretilir. Şık ve modern tasarımıyla dikkat çeken özelliklere sahiptir. Beyaz renkli olarak dizayn edilen ürünün üst bölümünde ise ince siyah bir çizgi bulunur. Bu zarif dokunuş kasenin estetik görünmesini sağlar. Karaca Elica 14 cm beyaz porselen kase, elde yıkanması gereken bir üründür. Bu sayede uzun ömürlü bir kullanım vadeder. Farklı renk ve desene sahip yemek takımlarıyla uyumlu olarak kullanabilirsiniz. Kase, 0-0,5 l kapasitesiyle her türlü yiyecek için uygundur. Meyveden muhallebiye kadar pek çok yiyeceğin servisi için tercih edebilirsiniz. Karaca Elica 14 cm kase, birden fazla satın alınabilir. Böylece kendi takımınızı oluşturabilirsiniz. Söz konusu ürün, parlak görüntüsüyle ışıltılı sofralar kurmanıza yardımcı olur. Özel günlerde misafirlerinize yemek hazırlarken kullanabilirsiniz.

Karaca 14 Cm Elica Kase Kullanışlı mıdır?

Karaca Elica 14 cm beyaz kase, boyutları sayesinde oldukça kullanışlı bir üründür. Kasenin eni 3, yüksekliği ise 15 cm olarak tasarlanır. Buna ek olarak yuvarlak şekli kullanım avantajı sağlar. Servis sırasında rahatlıkla tutulabilir. Ürün, porselen malzemeden üretildiği için aşınmaya dayanıklıdır ve leke tutmaz yapısıyla öne çıkar. Böylece ürünü kolaylıkla temizleme şansınız olur. Karaca Elica 14 cm beyaz porselen kase, doğal bir malzemeden üretildiği için sağlıklıdır. Aileniz için güvenle kullanabileceğiniz bir mutfak ürünüdür. Kaseye sıcak ve soğuk yiyecekler koymanız mümkündür. Söz konusu ürün, tasarımıyla herkesin beğenisi kazanır. Günlük yemek servisleriniz veya misafirleriniz için kullanabilirsiniz. Karaca Elica 14 cm beyaz kase, yapısı sebebiyle elde kısa sürede yıkanabilir.

Karaca Elica Kase Kaliteli midir?

Karaca Elica 14 cm beyaz porselen kase, tasarımı ve yapısıyla sofralarınıza kalite getirir. Ayrıca ürün, dayanıklı malzemeden üretilir. Böylece yıllarca yemek takımınızın bir parçası olarak kullanabilirsiniz. Kase, porselenden elde edildiği için kendine has bir parıltısı vardır. Bu sayede ikramlarınızı daha şık gösterir. Aynı zamanda pürüzsüz bir yüzeyi bulunur. Beyaz rengiyle ilgi çeken ürün, bu sayede kaliteli bir duruş sergiler. Çok amaçlı olarak kullanabileceğiniz kase, ihtiyaçlarınızı karşılayan zarif bir üründür. Karaca Elica 14 cm kaseyi kendiniz veya sevdikleriniz için tercih edebilirsiniz. Söz konusu ürün sabah, öğlen ve akşam yemeklerinde ya da meyve ve çerez sunumlarında kullanabileceğiniz çok amaçlı bir tasarımdır. Karaca Elica 14 cm beyaz porselen kase yorumlarını Trendyol'da inceleyebilirsiniz. Şık yapısıyla öne çıkan ürünü, birkaç işlemle sepetinize ekleme şansınız olur. Beğendiğiniz ürünü avantajlı ödeme seçenekleriyle kolaylıkla satın alabilirsiniz.