Karaca Sarıyer 8 Parça Tencere Seti

849,98 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Karaca Sarıyer 8 Parça Tencere Seti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KARACA ZÜCCACİYE Satıcı Ünvanı: KARACA ZÜCCACİYE TİCARET VE SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0506002476900010 Vergi Kimlik Numarası: 5060024769
    Bu ürün KARACA ZÜCCACİYE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 3 adet sipariş verilebilir. 3 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Karaca Sarıyer 8 Parça Tencere Seti Set İçeriği 16 cm Tencere 1.5 Litre
  • 18 cm Tencere 2.2 Litre
  • 22 cm Tencere 3.6 Litre
  • 24 cm Karnıyarık Tencere 3 Litre
  • Malzeme: 18/10 Cr.Ni Paslanmaz Çelik 2 Yıl garantilidir. Özellikler Sağlıklı kullanım sağlayan ve ısıyı uzun süre muhafaza eden paslanmaz çelik yüzeye sahiptir
  • Tencere kapakları ısıya dayanıklı olması için özel geliştirilmiştir.
  • Maksimum zaman ve enerji tasarrufu sağlar.
  • Isıyı homojen şekilde iletir.
  • İndiksüyon kullanımına uygundur.
  • Bulaşık makinesinde yıkanabilir.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Paslanmaz Çelik
  • Renk Haki
  • Parça Sayısı 8
Geri Bildirim Ver

Karaca Tencere Seti Ürünleri Trendyol'da!

Yemek pişirme sırasında olmazsa olmaz mutfak gereçlerinin başını tencere setleri çeker. Farklı malzemeler ve ebatlarda üretilen tencereler, pişirme esnasında işinizi kolaylaştırır ve lezzetli yemekleri hatırlamanıza yardımcı olur. Karaca Sarıyer 8 parça tencere seti de zahmetsizce lezzetli yemekleri pişirmenizde mutfağınızda vazgeçemediğiniz yardımcınız olur. Isıyı her alana eşit derecede yayarak yemeğin kolay ve lezzetli pişmesini sağlar. Üretildiği paslanmaz çelik sayesinde ise uzun süreli kullanımlar için ideal bir tercih haline gelir. Beraberinde getirdiği avantajlarla mutfakta geçireceğiniz zamanı azaltmanıza yardımcı olur. Karaca Sarıyer 8 parça tencere seti aynı zamanda minimal ve şık tasarımıyla mutfakta tercih edeceğiniz ürünlerle estetik görüntüyü de güçlendirir.

  • Paslanmaz çelikten üretilir ve uzun süreli kullanım imkânı sağlar.
  • Isıyı eşit derecede dağıtarak yemek pişirmeyi kolaylaştırır.
  • Zamandan ve enerjiden tasarruf edilmesinde rol oynar.

Karaca Sarıyer 8 Parça Tencere Setinin Özellikleri Nelerdir?

Karaca Sarıyer 8 Parça Tencere Setinin Özellikleri Nelerdir?

Karaca Sarıyer 8 parça tencere setinin üretiminde paslanmaz çelik tercih edilerek uzun ömürlü kullanım hedeflenir. Sağlıklı kullanım imkânı ve ısıyı kolaylıkla muhafaza edebilmesini sağlayan paslanmaz çelik, aynı zamanda kolay temizlenme özelliği de sunar. Isıyı homojen şekilde ileterek yemeğin her kısımdan eşit derecede almasını sağlar. Karaca Sarıyer 8 parça çelik tencere setinin bir diğer özelliği ise tencere üzerinde yerini alan kapaklarıyla beraber gelir. Isıya yüksek derecede dayanıklı olması sayesinde içeride saklar ve yemeğin daha hızlı pişmesinde büyük rol oynar. Kapağında bulunan sap kısmı ise yüksek derecelerde bile tutulabilir olmasıyla dikkat çeker, pişirme esnasında yanmaz özelliktedir. Karaca Sarıyer 8 parça tencere setinin bir diğer özelliği ise indüksiyon ocaklar üzerinde de kullanılabilir olmasıdır. Ocağınızın türü ne olursa olsun bu tencere setini zahmetsizce kullanabilirsiniz.

Karaca Sarıyer 8 Parça Tencere Seti Kaliteli midir?

Karaca Sarıyer 8 Parça Tencere Seti Kaliteli midir?

Karaca Sarıyer 8 parça tencere seti üretim aşamasında yüksek kalite malzemeler kullanılarak tasarlanır. Kullanıcı deneyimini üst seviyede tutmak ve lezzetli yemekleri zahmetsizce hazırlamaya yardımcı olmayı sağlar. Paslanmaz çeliği sayesinde sağlığı ve hijyeni korur, aileniz için lezzetli yemekleri gönül rahatlığıyla hazırlamanıza imkân verir. Sarıyer 8 parça tencere seti, bulaşık makinesinde temizlenebilir ve sonrasında ürün üzerinde çizik veya hasarın oluşmaz. Yüksek ısıya dayanıklı dört parçadan oluşan tencere seti, minimal tasarımı ve kaliteli görünümü sayesinde mutfağınızın tasarımında da yerini alır. Kulpları altında yer alan kırmızı çizgileri minimal tasarımını güçlendirir ve mutfağınızda geçireceğiniz zamanı zevkli hâle getirir. Kullanımı kolay, görüntüsü şık bir tencere setine mutfağınızda yer ayırarak zamandan ve enerjiden tasarruf edebilirsiniz. Lezzeti yemekleri kullanışlı ve kaliteli tencerelerinizle kısa sürede hazırlayabilirsiniz.

Karaca Sarıyer 8 Parça Tencere Seti Kullanışlı mıdır?

Karaca Sarıyer 8 Parça Tencere Seti Kullanışlı mıdır?

Mutfaklarda zahmetsizce yemek hazırlamak için ihtiyacınız olan Karaca Sarıyer 8 parça tencere seti, sunduğu özelliklerle avantajlı tercih şansı sunar. Üretildiği paslanmaz çelik gövdesi ve ısıyı hapsetmeyi sağlayan kapaklarıyla zamandan tasarruf edebileceğiniz gibi kullanacağınız enerjiden de kazanabilirsiniz. Ateşli ve indüksiyon ocaklarda kullanıma uygun tencereleri aynı zamanda mikrodalga fırın içerisinde de kullanmak mümkündür. Karaca Sarıyer 8 parça tencere seti yorumları ve incelemelerinden faydalanarak ürünün kullanım alanlarını yakından keşfedebilirsiniz. Set içerisinde yer alan farklı ebatlardaki dört tencereyi farklı tarifleri hazırlamak için kullanabilirsiniz. Az sayıda misafirlere hazırlayacağınız ziyafetlerde yemek artığını önleyen boyutları ve kolay temizlenebilmesi ürünün sıklıkla tercih edilmesini sağlar. Kapak ve tencereleri bulaşık makinesine yerleştirerek temizlemeyi hızlı ve kolay biçimde halletmeniz mümkün olur. Trendyol üzerinden sipariş vereceğiniz tencere setini mutfağınızdaki yerini alarak yemek pişirme süresini kısaltabilir ve keyfinizi arttırabilirsiniz.