Karaca Jungle 6 Parça Pasta Takımı

429 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Karaca Jungle 6 Parça Pasta Takımı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: PORSELENDEN Satıcı Ünvanı: HÜSEYİN SELÇUK ÜÇYOL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kütahya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9050307749
    Bu ürün PORSELENDEN tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Karaca Jungle 6 Parça Pasta Takımı İçerik 6 Adet Pasta Tabağı: 19 cm
  • Malzeme: Porselen Bulaşık makinasında yıkanabilir.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Porselen
  • Özellik BPA Free
  • Ürün Tipi Pasta Tabağı
  • Parça Sayısı 6 Parça
  • Renk Beyaz
  • Boyut/Ebat 19 x 19
  • Tema / Stil Hayvan Desenli
  • Şekil Yuvarlak
Geri Bildirim Ver

Karaca Pasta Takımı Çeşitleri Trendyol'da!

Karaca jungle 6 parça pasta takımı, modern tasarımı sayesinde kişilerin beğenisini kazanır. Bu setin içinde yer alan parçalar, pek çok farklı tarza kolayca uyum sağlar. Ürünlerin üzerinde farklı renklerde hayvan figürleri yer alır. Söz konusu parçaların desenleri, çıkmaz. Söz konusu takımın içinde parçaları beş çaylarında ya da yemekten sonra yapılacak olan tatlı servislerinde gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Setin içinde yer alan 6 parçanın hepsinin çapı, 19 cm olarak belirlenmiştir. Bahsi geçen ürünler, porselendir. Bu tabakları bulaşık makinesinde herhangi bir şüphe duymadan yıkamanız mümkündür. Dayanıklı bir yapıya sahip olan bu parçalar, tavsiye edilen biçimde yıkandığı takdirde ilk günkü formlarını korur.

  • Ürünlerin Çapı: 19 cm
  • Üretim Materyali : Porselen
  • Setin İçindeki Parça Sayısı : 6

Karaca Jungle 6 Parça Pasta Takımının Özellikleri Nelerdir?

Karaca Jungle 6 Parça Pasta Takımının Özellikleri Nelerdir?

Söz konusu setin içinde birbirinden farklı desenlere sahip olan 6 tabak bulunur. Bu mutfak gereçleri, özenle hazırlanmış tatlıların ya da tuzlu ikramların şık bir biçimde servis edilmesini mümkün hâle getirir. Tabakların üzerinde yer alan desenlerin canlılığı, kişilerin beğenisini kazanmıştır. Orman canlılarından ilham alınarak tasarlanmış olan bu set, dayanıklı yapısı sayesinde adından sıkça söz ettirir. Karaca jungle 6 parça pasta seti, çeyiz hazırlığında olan kişiler tarafından da sıkça tercih edilir. Kaliteli yapısıyla öne çıkan bu takım, tavsiye edilen biçimde muhafaza edildiği takdirde ilk günkü formunu yıllarca korur. Söz konusu ürünler, hafif şiddetli darbelerin sonucunda kolayca kırılmaz. Porselen materyalden üretilmiş olan tabakları hem kendiniz hem de sevdikleriniz için gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz.

Karaca Jungle 6 Parça Pasta Takımı Kaliteli midir?

Karaca Jungle 6 Parça Pasta Takımı Kaliteli midir?

Karaca jungle 6 parça pasta takımı, ilk kullanımdan itibaren kalitesini gözler önüne serer. Bahsi geçen gereçler, korunaklı bir ambalajın içinde tarafınıza ulaştırılır. Tabakların üzerinde yer hayvan figürleri ise canlı renkler kullanılarak meydana getirilmiştir. Bunlar, tüketilen yiyeceklerin türüne ya da bulaşık makinesinde yıkamaya bağlı olarak zaman içinde silinmez. Kalitesini yıllarca koruyacak olan Karaca jungle 6 parça pasta takımı farklı tarzlar benimsenerek dekore edilmiş olan mutfaklara kolayca uyum sağlar. Tabakların üzerindeki figürler, çocukların da bir hayli hoşuna gider. Bu kaliteli gereçleri hem günlük yaşamda hem de özel davetlerde gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Bu takımın içinde yer alan ürünlerin mikrodalga fırına yerleştirilmesi ise istenmeyen durumların meydana gelmesine yol açabilir. Karaca jungle 6 parça pasta takımı, kaliteli yapısı sayesinde yıllar boyunca sofralarınızı süslemeye devam eder.

Karaca Jungle 6 Parça Pasta Takımı Şık mıdır?

Karaca Jungle 6 Parça Pasta Takımı Şık mıdır?

Sunumlarınızı daha şık hâle getirecek ve misafirlerinizi kıskandıracak olan Karaca jungle 6 parça pasta takımı, sofraların göz kamaştıran ayrıntısı olur. Daire formunda hazırlanan bu tabaklar, canlı ve şık renkleri sayesinde sofralara asalet katar. Son derece dikkat çekici bir tasarıma sahip olan söz konusu takımı, özel günlerde sevdiklerinize hediye etmek için de tercih edebilirsiniz. Alışılagelmişin dışında tasarımlardan hoşlanan bireylerin favorilerinin arasında yer alan bu set, şık dizaynı sayesinde adından sıkça söz ettirir. Renkli bir tasarıma sahip olan parçalar doğum günü gibi organizasyonların şıklığına da yaraşır. Dilerseniz Karaca jungle 6 parça pasta takımı yorumlarını inceleyerek diğer kişilerin ürünün şıklığı hakkındaki düşüncelerini öğrenebilirsiniz. Beklentilerinizi fazlasıyla karşılayacak olan bu kaliteli pasta takımını Trendyol üzerinden zahmetsiz ve hızlı bir biçimde satın alabilirsiniz.