Karaca Lena 26 Parça 6 Kişilik Kahvaltı Seti Beyaz

1.399,99 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Karaca Lena 26 Parça 6 Kişilik Kahvaltı Seti Beyaz

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: RED CARPET Satıcı Ünvanı: YİĞİT ERDOĞAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3500628201
    Bu ürün RED CARPET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Karaca Lena 26 Parça 6 Kişilik Kahvaltı Seti Beyaz Set İçeriği 6 Adet Servis Tabağı 21,5 cm
  • 2 Adet Peynir Tabağı 15 cm
  • 2 Adet ZeytinTabağı 19 cm
  • 4 Adet Reçel Tabağı 8 cm
  • 6 Adet Çay Bardağı
  • 6 Adet Çay Tabağı
  • Malzeme: Porselen Özellikler Bulaşık makinesinde yıkanabilir.
  • Mikrodalga fırında kullanıma uygundur.

Ürün Özellikleri

  • Kişi Sayısı 6 Kişilik
  • Materyal Porselen
  • Özellik Mikrodalgada Kullanılabilir
  • Renk Beyaz
  • Parça Sayısı 26
  • Tema / Stil Modern
  • Şekil Kare
Geri Bildirim Ver

Karaca 153.03.07.9945 Lena 26 Parça 6 Kişilik Beyaz Kahvaltı Seti

Modern çizgilere sahip parçalardan oluşan Karaca Lena kahvaltı seti, günlük hayatta ve özel günlerde kullanıma uygundur. Sofra sunumunda şıklığa özen gösteren kullanıcılara hitap eden bu ürün, estetik duruşuyla öne çıkar. Servis tabaklarından sunum ürünlerine kadar pek çok ihtiyaca cevap veren parçalar, yüksek kaliteli bir yapıya sahiptir. Set dayanıklı oluşuyla uzun ömürlü kullanıma imkân verir. 6 kişilik olarak hazırlanan Karaca Lena, toplam 26 parçadan oluşur. Bu sayede misafir ağırlamalarında eksiksiz sofralar hazırlamayı olanaklı kılar. Sade ve minimalist stilleriyle göze hitap eden ürünler ile sevdikleriniz için lezzetli kahvaltılar hazırlayarak sunumlarınızda şıklığa yer açabilirsiniz.

  • Kişi Sayısı: 6 kişilik
  • 26 parçadan oluşur.
  • Üretim Materyali: Porselen

Karaca Lena 26 Parça Beyaz Kahvaltı Setinin Özellikleri

Karaca Lena 26 Parça Beyaz Kahvaltı Setinin Özellikleri

Karaca Lena 26 parça 6 kişilik beyaz kahvaltı seti, kullanışlı özellikleriyle dikkat çekmeyi başaran bir üründür. Kahvaltı seanslarını şık sunumlarla yapmak isteyen kullanıcılar için elverişli olan sette bulunan parçalar porselen malzemelerden imal edilir. Pürüzsüz yüzeye sahip servis ürünleri mutfağında yenilik isteyenlerin beklentilerini karşılar. Set modern tasarım detaylarıyla bezendiği için sofralara oldukça zengin bir görünüm kazandırır. Beyaz rengin hâkim olduğu sunum tabakları, sade duruşları sayesinde abartısız şıklık arayanlardan tam not alır. Alışılmışın dışında tasarlanan tabak kenarları, kıvrımlı yapılarıyla göze hitap eder. Çok yönlü kullanım avantajı sağlayan bu set, işlevselliğiyle yoğun ilgi görür. Set içerisinde yer alan ürünler, kahvaltı sofralarının yanı sıra çay ve tatlı servisleri için de kullanılabilir. Bu sayede tüm sunum ihtiyaçlarınızı tek takımla karşılayabilirsiniz.

Karaca Lena 6 Kişilik Beyaz Kahvaltı Setinin İçeriği Nedir?

Karaca Lena 6 Kişilik Beyaz Kahvaltı Setinin İçeriği Nedir?

Karaca Lena 26 parça 6 kişilik kahvaltı seti, birbirinden kullanışlı sunum ürünlerine ulaşmanıza yardımcı olur. Geniş kapsamlı set toplam 26 parça içerir. Hazırladığınız kahvaltılıkları şık bir şekilde sunmanıza olanak tanıyan bu ürün, çekirdek aileler ve misafir ağırlamaları için elverişlidir. Set içerisinde; 2 adet 15 cm peynir tabağı, 2 adet 19 cm zeytin tabağı, 4 adet 8 cm reçel tabağı bulunur. Ayrıca 6 adet çay bardağı ve 6 adet çay tabağı da kapsamlı takım içerisinde yer alır. Tüm bu sunum ürünleriyle özenle hazırlanmış kahvaltı sofralarına imza atabilirsiniz. Desensiz bir tasarıma sahip olan parçalar, dikkat çekici şekilleri sayesinde sadeliği ve şıklığı bir arada sunmayı başarır. Karaca Lena 26 parça 6 kişilik beyaz kahvaltı setiyle zamansız bir sofra dekorasyonu oluşturabilirsiniz.

Karaca Lena 26 Parça 6 Kişilik Kahvaltı Seti Kaliteli midir?

Karaca Lena 26 Parça 6 Kişilik Kahvaltı Seti Kaliteli midir?

Yeni nesil üretim teknolojileri ile tasarlanan Karaca Lena 6 kişilik beyaz kahvaltı seti, son derece yüksek kaliteli bir yapıya sahiptir. Porselen materyal yapısı dış etkenlere karşı dayanıklı özellikleriyle beklentileri karşılar. Çizilme, yıpranma ve kırılmaya dirençli olan set içerisindeki tüm parçalar, formunu korur. Zarif tasarımına kıyasla oldukça sağlam duruş sergilediği için uzun ömürlü kullanımı olanaklı kılar. Her serviste kalitesini hissettirmeyi başaran Karacak Lena kahvaltı takımı, herkes tarafından güvenle tercih edilir. Kullanışlı özelliklere sahip olan parçalar aynı zamanda hafiflikleriyle konforlu bir deneyim sunar. Uzun yıllar boyunca size eşlik edebilecek nitelikte tasarlanan ürünler temizlik noktasında da avantaj sunar. Bulaşık makinesinde yıkanabilir özellikleri sayesinde ürünlerin hijyenini kolay şekilde sağlayabilirsiniz. Set mikrodalga fırında da kullanıma uygundur. Dilerseniz Karaca Lena 26 parça 6 kişilik beyaz kahvaltı seti yorumlarından ürünün kaliteli özellikleri hakkında yapılan kullanıcı değerlendirmelerine ulaşabilirsiniz. Siz de sofralarınızda bu şık ve yenilikçi kahvaltı takımına yer vermek için Trendyol’dan siparişinizi oluşturarak satın alma işlemini gerçekleştirebilirsiniz.