Karaca Mira Çaydanlık Takımı Orta

Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (7)
14 saat 35 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
998 TL954 TL
Tahmini Kargoya Teslim: 4 gün içinde
2 Adet ve Üzeri 50 TL İndirim
Kargo Bedava
1.049,98 TL
14 saat 35 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.199 TL
Tahmini Kargoya Teslim: 2 gün içinde
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.250 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Karaca Mira Çaydanlık Takımı Orta

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KolayGele Satıcı Ünvanı: MUHAMMED ALİ TOPRAK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Hatay Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8540795278
    Bu ürün KolayGele tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 6 adet sipariş verilebilir. 6 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Karaca Mira Mini Çaydanlık Takımı İçerik Demlik: 0.7 Litre+ Demlik Kapağı
  • Suluk:1.4 Litre
  • Malzeme: Paslanmaz Çelik Özellikler Bulaşık makinesinde yıkamaya uygundur.
  • İndüksiyon kullanımına uygundur.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Paslanmaz Çelik
  • Renk Gümüş
Geri Bildirim Ver

Karaca Mira Çaydanlık Takımı Orta

Çay, Türk kültüründe son derece önemli bir yere sahiptir. Çalışırken, uzun bir günün sonunda, yemekten sonra ya da misafir ağırlarken en çok tercih edilen içecekler arasında yer alır. Çayın bu kadar önemli olması çaydanlık seçiminin de dikkatle yapılmasını gerektirir. Karaca Mira çaydanlık takımı orta modeli, şık ve zarif tasarımıyla müşterilerinin mutfak dizaynlarına uyum gösterir. Ürünün demliği ve suluğu gümüş renktedir. Sap kısımları ise bronz tondadır. Birbirine uyum sağlayan yapısıyla sıklıkla tercih edilen bir üründür. Ürünü hediye etme amaçlı da rahatlıkla satın alıp yakınlarınızı sevindirebilirsiniz. Ayrıca model, çeyiz alışverişi için de son derece uygundur. Ürün, oldukça kaliteli ve dayanıklı olduğundan uzun süreli bir kullanım ömrü sunar. Modeli güven içinde tercih edebilirsiniz.

  • Şık tasarım
  • Uzun süreli kullanım
  • Kaliteli malzeme

Şık Karaca Mira Çaydanlık Takımı Orta Özellikleri

Şık Karaca Mira Çaydanlık Takımı Orta Özellikleri

Çaydanlık, günlük hayatta en çok kullanılan mutfak malzemelerinden biri olduğu için özelliklerine dikkat etmek gereklidir. Karaca mini çaydanlık sahip olduğu özellikleri sayesinde müşterilerini memnun eder. Ürüne demlik, suluk ve demlik kapağı olmak üzere 3 parça halinde sahip olursunuz. Modelin demliği 0.7 litre olduğundan uzun süre içebileceğiniz çay demleme şansınız olur. Ürünün suluğu ise 1.4 litre şeklindedir. Bu sayede fazlaca suyu muhafaza edebilir. Malzeme olarak paslanmaz çelikten üretilen model, oldukça dayanıklı ve kaliteli bir yapıya sahiptir. Paslanmaz çelik yapısı sayesinde yüksek ısılara ve olumsuz hava koşullarına karşı dayanıklıdır. Ayrıca ham maddesinden dolayı su kaynatıldığında ortaya çıkan kireç, modele yapışmaz. Tasarımıyla dikkat çeken ve özellikleriyle müşterilerini memnun eden bu ürüne kolay bir şekilde sahip olabilirsiniz. Dilerseniz sevdiklerinize hediye etmek amacıyla da satın alabilirsiniz.

Kaliteli Karaca Mira Çaydanlık Takımı Orta Avantajları

Kaliteli Karaca Mira Çaydanlık Takımı Orta Avantajları

Müşteri yorumları, bir ürünü satın almadan önce başvurulan kaynakların başında gelir. Ürünü kullanan müşterilerin deneyimlerine ulaşma şansı verdiği için bu yorumlar, son derece önemlidir. Karaca Mira çaydanlık takımı orta yorumları incelendiğinde müşterilerinden oldukça yüksek puanlar aldığı görülür. Bulaşık makinesinde yıkanabilen ürün, müşterilerine üst düzey bir hijyen imkanı sunar. Kolay temizlenebilen yapısıyla modeli bir sonraki kullanıma hazırlamak oldukça kolaydır. Ürünün avantajlarından biri de demliğin derinliğinin son derece geniş olması sayesinde çayın aromasının yoğun şekilde ortaya çıkabilmesidir. Suluğunun büyük hazneli olması sayesinde ise çay suyunun bitme riskiyle karşılaşmazsınız. Böylece içeceğinizi her zaman sıcak tüketebilirsiniz. Modelin paslanmaz çelik yapısı, lezzetli ve iyi demlenmiş çaya sahip olmanızı sağlar. Beğeni kazanan bu tasarım ile hem kaliteli hem de konforlu bir deneyim elde edebilirsiniz.

Bütçe Dostu Karaca Mira Çaydanlık Takımı Orta Fiyatı

Bütçe Dostu Karaca Mira Çaydanlık Takımı Orta Fiyatı

Karaca Mira çaydanlık takımı orta fiyatı ürün özellikleri ve avantajları dikkate alınarak belirlenir. Fiyat aralıklarının belirlenmesinde her bir detay önemli rol oynar. Belirlenen satış rakamları ise farklı bütçelere uygunluk gösterir. Karaca markalı Mira çaydanlık takımı performansı açısından değerlendirildiğinde oldukça cazip fiyatlı bir ürün olarak karşınıza çıkar. Ürün hakkında merak ettiğiniz sorulara, yorumlar ile kısa sürede cevap almak mümkündür. Bu sayede modele aklınızda hiçbir soru işareti kalmadan avantajlı fiyatıyla kolayca sahip olabilirsiniz. Ürün, son derece kaliteli yapısı sayesinde uzun süre deforme olmadan kullanım imkanı sunar. Bu sayede konforlu bir deneyim elde edebilirsiniz. Dayanıklı, kaliteli, uzun ömürlü ve cazip fiyatlı bu ürüne Trendyol güvencesiyle sahip olmak mümkündür. Müşterilerinin beğenisini kazanan bu ürün sayesinde lezzetli çayınızı keyifli bir şekilde içebilirsiniz.