Karaca Mutfaksever Black Gözleme ve Krep Tavası

300 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Karaca Mutfaksever Black Gözleme ve Krep Tavası

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: FRT MARKET Satıcı Ünvanı: FIRAT YALÇIN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Vergi Kimlik Numarası: 9300707574
    Bu ürün FRT MARKET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Karaca Mutfaksever Black Gözleme ve Krep Tavası Anında lezzetli krepler!
  • Krep tavası, gözleme yapmak için de idealdir.
  • Alüminyum gövde üzerine granit kaplamalıdır.
  • Isıyı eşit derece tüm yüzeye yayar ve homojen bir pişirme sağlar.
  • İndüksiyon hariç tüm ocak tiplerine uygundur.
  • Ölçü: 26 cm

Ürün Özellikleri

  • Materyal Granit
Geri Bildirim Ver

Karaca 153.03.08.0376 Mutfaksever Black Gözleme ve Krep Tavası

Karaca Mutfaksever black gözleme ve krep tavası, lezzetli sunumlar hazırlamanız için tasarlanır. İdeal ölçüleri sayesinde birbirinden güzel gözleme ve krepler yapmanızı sağlar. Ayrıca pişirme esnasında yufka ya da hamurun tavaya yapışmasına engel olur. Tava ile gözleme, pankek ve krep gibi her iki yüzü pişmesi gereken tarifleri profesyonel şefler gibi hazırlayabilirsiniz. Karaca Mutfaksever krep tavası, tüm ayrıntılarıyla markasının kalitesini yansıtır. Kurulduğu günden bu yana tasarladığı her mutfak ürünü ile beğeni kazanan marka, Karaca Mutfak krep tavası modeliyle herkesin dikkatini çeker.

  • Renk: Siyah
  • Materyal: Alüminyum üzeri granit kaplama
  • Çap: 26 cm

Karaca Mutfaksever Black Gözleme ve Krep Tavasının Özellikleri

Karaca Mutfaksever Black Gözleme ve Krep Tavasının Özellikleri

Karaca gözleme ve krep tavası, 26 cm çapı ile oldukça kullanışlı bulunur. Ürünün ağırlığı, tavanın tek elle taşınmasına imkân verir. Bu hafif tasarım sayesinde krepleri çevirmek daha rahat olur. Karaca Mutfaksever black 26 cm gözleme ve krep tavası, dayanıklı sapıyla uzun süreli kullanım sağlar. Ürünün gövdesi ve sapı oldukça sağlam şekilde birbirine bağlanır. Karaca Mutfaksever black gözleme ve krep tavası, granit kaplama yüzeyi ile hem şık bir görüntü oluşturur hem de yiyeceklerin yapışmasına mâni olur. Ürün, indüksiyon haricindeki tüm ocak türlerinde kullanılabilir. Özellikle set üstü ve ankastre ocaklara uyum sağlayarak kullanıcı alışkanlıklarına cevap verir. Karaca Mutfaksever black gözleme ve krep tavası, alttan aldığı ısıyı yüzeye eşit bir şekilde yayar. Bu da kreplerinizin her yerinin aynı oranda pişmesini sağlar.

Karaca Mutfaksever Black Krep Tavasının Ebatları Nasıldır?

Karaca Mutfaksever Black Krep Tavasının Ebatları Nasıldır?

Karaca Mutfaksever, 26 cm çapında ve yaklaşık 800 gram ağırlığında olur. Bu da tavayı kolay kullanılabilir hâle getirir. Ürünün makul uzunlukta kolay kavranan bir sapı bulunur. Klasik grill veya kızartma tavasında gördüğümüz bu sap ısıya dayanıklı özellik taşır. Gövdesi metal malzemeden üretilir. Karaca Mutfaksever black 26 cm gözleme ve krep tavasının sap kısmında bir delik yer alır. Bu delik sayesinde ürün, duvara asılarak saklanabilir. Karaca Mutfaksever tava, kolay temizlenebilme özelliğine sahiptir. Hem elde hem de bulaşık makinesinde rahatlıkla yıkanabilir. İdeal ebatları her makineye kolayca sığmasını sağlar. Ocakta fazla yer kaplamaz ve orta boy gözler üzerinde rahatlıkla pişirme yapmaya olanak verir.

Karaca Mutfaksever Black Gözleme Tavasının Kalitesi Nasıldır?

Karaca Mutfaksever Black Gözleme Tavasının Kalitesi Nasıldır?

Karaca Mutfaksever black gözleme ve krep tavası hem rengi hem de materyal kalitesi ile kullanıcıdan tam not alır. Ürünün tabanı ideal kalınlıkta olup hızlı ısınır ve geç soğur. Karaca Mutfaksever tava, ısının hamurun tüm noktalarını aynı şekilde pişirir. Ürün her tarafı kızarmış gözlemeler, pişkin krepler ve şık pankekler için tercih edilebilir. Ürünün temizliği yumuşak bir sünger ve klasik bulaşık deterjanı kullanılarak yapılır. Tavanın daha uzun ömürlü olması için temizliğinde ağır kimyasallar ve tel gibi çizici maddeler kullanmaktan kaçınmak gerekir. Karaca Mutfaksever black gözleme ve krep tavası, ince hamurları sadece birkaç saniyede kızartmayı başarır. Böylece mutfakta hızlı ve etkili sunumlar ortaya koymanıza yardımcı olur. Karaca Mutfaksever black 26 cm gözleme ve krep tavası yorumlarını inceleyerek ürün hakkında daha detaylı bilgi edinebilirsiniz. Tavayı satın alan pek çok kullanıcı ürünün işlevsel ve dayanıklı olduğundan bahseder. Siz de kısa sürede lezzetli tarifler yaratmak için Karaca Mutfaksever black gözleme ve krep tavasını Trendyol’dan sipariş edebilirsiniz.