Karaca Retro Emaye 22 Cm Kızartma Tenceresi Krem

1.298 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
2. Ürüne %2 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.349 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.499 TL

Ürün Bilgileri

Karaca Retro Emaye 22 Cm Kızartma Tenceresi Krem

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: DumanAvm Satıcı Ünvanı: HÜSEYİN DUMAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Vergi Kimlik Numarası: 3140485604
    Bu ürün DumanAvm tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • “Rengi zamanla hiçbir değişime uğramadan ilk günkü gibiyıllarca muhafaza edebileceğiniz emayeler yeni vazgeçilmeziniz olacak. Mikropbarındırmayan, kolay temizlenen yapısı ile sofralarınızın şıklığına şıklıkkatarken ısıyı eşit dağıtan yapısı, yemeklerinizin lezzetine lezzet katar..Sebze yemeklerinizden yumurtalarınıza varıncaya kadar pek çok farklı lezzetihazırlarken güvenle kullanabilirsiniz. Üstün yanmaz yapışmaz yüzeyi, yükseksıcaklığa dayanıklıdır. İndüksiyon ocaklarınız dahil tüm ocaklarınızda güvenlekullanabilir, bulaşık makinesinde yıkayabilirsiniz. EMAYE İLE İLGİLİ TANIM VE ÖZELLİKLER - 2 KAT İÇ KAPLAMA VE 2 KAT DIŞ YÜZEY KAPLAMASI İLEDAYANIKLILIĞI ÜST DÜZEYDİR. - BİRÇOK MUTFAK GEREÇLERİ İLE GÜVENLE KULLANILABİLİR ANCAKMETAL KULLANIMI ÖNERİLMEZ. -UYGULANAN EK İÇ VE DIŞ KAPLAMALARI SAYESİNDE ÜRÜNKALINLIKLARI 0,30 İLE 0,50 MM ARASI ARTMAKTADIR. -ISI DAĞILIMI EŞİT OLDUĞU İÇİN DAHA ERGONOMİK ENERJİHARCARKEN AYRICA YEMEKLER DE DAHA LEZZETLİ PİŞER. -PARLAK VE CAMSI YÜZEY GÖRÜNÜMÜ, ÖZEL FIRINLARDA850 DERECE DE PİŞİRİLEREK EMAYE İLE SIRLANMIŞ OLMASINDAN GEÇER.” Karaca Mutfaksever Retro Emaye 22 cm Kızartma Tenceresi Krem Ölçü: 22 cm Hacim: 3 Litre Malzeme: Emaye 900 derecede emaye kaplama olarak üretildiğinden içerisinde bakteri barındırmaz ve renkleri parlaklığını uzun yıllar korur.
  • Sapları baketri barındırmayan titanyum kaplamadır.
  • Bulaşık makinesinde yıkanmaya uygundur.
  • İndüksiyonlu ocaklar dahil tüm ocak tiplerinde kullanılabilir.

Ürün Özellikleri

  • Özellik İndüksiyon Ocakta kullanılabilir
  • Dış Materyal Emaye
  • İç Materyal Emaye
  • Materyal Emaye
  • Renk Bej
  • Hacim 3 - 5 L
  • Parça Sayısı 3 Parça
Geri Bildirim Ver

Karaca Retro Emaye Kızartma Tenceresi Çeşitleri Trendyol'da!

Mutfak ürünleri arasında en çok kullanılan pişirme malzemeleri farklı tasarımlarıyla her geçen gün çeşitlenir. Karaca Retro 22 cm krem emaye kızartma tenceresi mutfağınızda nostaljik bir tat yaratır. Sade krem renk tasarımı ile her tarzda mutfağa uyum sağlar. Ani ısı değişimlerine ve aşınmaya karşı dirençli bir ürün olarak dikkat çeker. Kullanıcı dostu malzemelerden üretilen emaye kızartma tenceresi uzun ömürlüdür. Pek çok farklı yemeği hazırlamak için uygun olan ürün, günlük kullanımda büyük kolaylık sağlar. Evlerde ve iş yerlerinde tercih edilebilir. Karaca Retro 22 cm krem emaye kızartma tenceresinin öne çıkan özellikleri arasında şunlar yer alır:

  • Bakteri barındırmayan materyal
  • Tüm ocak tiplerine uyumlu tasarım
  • Isı değişimine ve aşınmaya dirençli yapı

Karaca Retro Emaye Kızartma Tenceresinin Özellikleri Nelerdir?

Karaca Retro Emaye Kızartma Tenceresinin Özellikleri Nelerdir?

Karaca Retro 22 cm krem emaye kızartma tenceresi farklı, tasarım ve pişirme özellikleriyle ön plana çıkar. Karaca Retro 22 cm krem emaye kızartma tenceresi mutfakseverler tarafından sıklıkla tercih edilen bir üründür. 900 derece emaye kaplamayla üretilen tencere parlaklığını uzun yıllar korur. Ürünün sap kısımlarında da bakteri barındırmayan titanyum kaplama malzeme kullanılır. 22 cm ölçüsünde ve 3 litre hacmindedir. Bu kızartma tenceresinin önemli özelliklerinden bir diğeri de bulaşık makinesinde yıkamaya uygun olmasıdır. Isı değişikliğine ve aşınmaya dirençli bir yüzeye sahip olması da bu ürünün öne çıkan özellikleri arasındadır. Karaca Retro 22 cm krem emaye kızartma tencere, asit ve alkali gibi kimyasal etkiler karşısında korunaklı bir yüzeye sahiptir.

Karaca Retro Emaye Krem Kızartma Tenceresi Kaliteli midir?

Karaca Retro Emaye Krem Kızartma Tenceresi Kaliteli midir?

Karaca Retro 22 cm emaye krem kızartma tenceresi, oldukça kaliteli bir mutfak ekipmanıdır. Yapımında kullanılan malzemelerin üstün özellikleri ürünü tercih edilir kılar. Bakteri barındırmayan yapısı ve parlaklığını uzun yıllar yitirmemesi kalitesini ortaya koyan detaylar arasında yer alır. Çizilmelere karşı korunaklı ürün, indüksiyonlu ocaklar dahil tüm ocak tiplerinde kullanılır. Zamanla kullanıma bağlı renk değişimi yaşanmaz. Kızartma, mutfaklarda en fazla tercih edilen yemek pişirme tekniklerinden birisi olduğu için kullanılan malzeme de oldukça önemlidir. Karaca Retro 22 cm krem kızartma tenceresi kaliteli materyalleri ile dikkat çeker. Geniş kullanım alanı bulunan ürün, evlerde ve iş yerlerinde rahatlıkla tercih edilir. Emaye tencere, kullanıcıya ulaştığında içerisinde 3 ayrı parça malzeme yer alır. Bu parçalar; 22 cm kızartma tenceresi, özel tasarım cam kapağı ve kızartma telidir.

Karaca Retro Emaye Krem Kızartma Tenceresi Kullanışlı mıdır?

Karaca Retro Emaye Krem Kızartma Tenceresi Kullanışlı mıdır?

Karaca Retro 22 cm krem emaye kızartma tenceresi alıcıya pek çok açıdan kullanım kolaylığı sağlar. 3 litrelik geniş hacmi ile kalabalık misafir sofraları hazırlamanızda en büyük yardımcınız olur. Karaca retro emaye 22 cm kızartma tenceresi bulaşık makinesinde yıkamaya uygun olmasıyla da kullanıcılara mutfakta zaman kazandırır. Yemek pişirme işlemi sonrasında ürünü, elde yıkamanız gerekmez. Ayrıca krem rengi ile her tarzda mutfağa uyum sağlar. 900 derece emaye kaplama ile üretilmiş olmasıyla nedeniyle içerisinde bakteri barındırmaz. Parlaklığını uzun yıllar boyunca koruması ekonomik açıdan da tasarruf sağlar. Mutfağınızda gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz. Karaca Retro 22 cm krem emaye kızartma tenceresi yorumlarını inceleyerek ürünü daha önce kullanan kişilerden detaylı bilgiler edinebilirsiniz. Mutfağınızda nostaljik ve sade bir görünüm elde etmek isterseniz Karaca Retro 22 cm krem emaye kızartma tenceresini hemen şimdi Trendyol'dan sipariş verebilirsiniz.