6
Kahve Fincanları kategorisinde
en çok favorilenen 6. ürün

Karaca Satürn 6 Kişilik Kahve Fincan Takımı 100 ml Gold

1.099 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (14)
2 Adet ve Üzeri 50 TL İndirim
Kargo Bedava
1.148,99 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.329 TL
1.000 TL'ye 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.400 TL1.350 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.366 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Karaca Satürn 6 Kişilik Kahve Fincan Takımı 100 ml Gold

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: INHOME Store Satıcı Ünvanı: ZAHİR EV VE MUTFAK ÜRÜNLERİ İÇ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0996122486400001 Vergi Kimlik Numarası: 9961224864
    Bu ürün INHOME Store tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Karaca Saturn 6 Kişilik Kahve Fincanı Takımı 90 ml Gold Set İçeriği 6 Adet Kahve Fincanı 90 ml
  • 6 Adet Kahve Fincan Tabağı
  • Ölçü Ağız Çapı: 5 cm Yükseklik: 5 cm Tabak Çap: 12 cm Malzeme: Porselen Elde yıkanması tavsiye edilir. Karaca fincanları ile her yudumda kahve keyfine doyun! Aradığınız fincan için doğru ölçüyü seçin: 75-90 ml Klasik Türk kahvesi, 90-120 ml Filtre Kahve, 140–160 ml Double Türk kahvesi keyfiniz için uygundur.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Porselen
  • Kişi Sayısı 6 Kişilik
  • Hacim 100 - 200 ml
  • Parça Sayısı 7-12
  • Renk Altın
  • Tema / Stil Modern
Geri Bildirim Ver

Karaca Saturn 6 Kişilik Kahve Fincanı Takımı 90 ml Gold

Kahve fincanı, günlük olarak kullanılan bir mutfak ürünüdür. Türk kahvesi içmek için yeterli bir hacme sahip olan Karaca Saturn 6 kişilik kahve fincanı takımı 90 ml gold ürününde günlük olarak tüketilen Türk kahvesini servis edebilirsiniz. Uzmanların belirttiği üzere, günde en az bir bardak Türk kahvesi içmek sağlığa oldukça faydalıdır. Son derece faydalı olan bu içeceği şık bir fincan takımında içebilirsiniz. Hem günlük kullanım hem de misafir sunumu için son derece ideal olan bu ürünü güvenli bir şekilde satın alabilirsiniz. Türk kahvesi fincanı seçiminde kaç parça ürün olduğu oldukça önemli bir detaydır. 6 parça fincan ve fincan altlığından oluşan bu set, toplam 12 parçadır.

  • 6 kişilik fincan takımı
  • 90 ml hacim kapasitesi
  • Beyaz ve altın renge sahip ürün

Karaca Saturn 6 Kişilik Kahve Fincanı Takımı Özellikleri

Karaca Saturn 6 Kişilik Kahve Fincanı Takımı Özellikleri

İdeal bir sayı olan 6 kişilik takımları, misafirlerinize servis yaparken kullanabilirsiniz. Şık bir tasarıma sahip olan Karaca Saturn 6 kişilik kahve fincanı takımı, davet sofralarında son derece beğenilerek kullanılır. Son derece özenli bir şekilde tasarlanan bu ürün, tabanı geniş ve ağız kısmı dar olması sebebiyle Türk kahvesi sunumuna oldukça uygundur. Geniş tabanlı fincanların avantajlarından bazıları, telvenin homojen bir şekilde yayılması ve kahve tadının yoğun bir şekilde alınabilmesidir. Ağız kısmı, tabanına göre daha dar olan tasarımı sayesinde kahveyi koyduktan sonra sunumunuz köpüklü bir şekilde görülebilir. Özenle tasarlanan bu ürün, kahvenin mümkün olan en geç sürede soğumasını hedefler. Bu sayede kahve keyfinizi istediğiniz kadar uzun tutabilirsiniz. 90 ml hacme sahip olan Karaca kahve fincanı takımı, kahve porsiyonu için oldukça idealdir.

Karaca Saturn Kahve Fincanı Takımı Tasarımı

Karaca Saturn Kahve Fincanı Takımı Tasarımı

Karaca Saturn 6 kişilik porselen kahve fincan takımının fincan ağız çapı 5 ve tabak çapı 12 cm’dir. Fincanın yüksekliği 5 cm olarak tasarlanır. Porselen malzemeyle imal edilen bu ürün uzun yıllar boyunca eskimeden kullanılabilir. Ürünün elde yıkanması tavsiye edilir. Uzun süreli ve efektif bir kullanım için fincanların kullanıldıktan hemen sonra yıkanması önerilir. Beyaz ve altın rengin şık birlikteliği ile meydana gelen fincan takımı, estetik görünümü ile müşteriler tarafından beğeni toplar. Özellikle misafir sofrası kullanımında tercih edilen bu ürünü şık sunumlara dahil edebilirsiniz. Standarttan uzak tabak tasarımı sayesinde farklı ve marjinal bir sete sahip olabilirsiniz. Tabağın şık görünümü fincanı tamamlar ve son derece estetik bir sunum yapmanıza olanak sağlar. Bardağa göre oldukça geniş olan fincan altlığını kahvenin yanındaki ikramlıkları koymak için kullanabilirsiniz.

Karaca Saturn 6 Kişilik Kahve Fincanı Takımı Gold Fiyatı

Karaca Saturn 6 Kişilik Kahve Fincanı Takımı Gold Fiyatı

Fincanın ağız kısmında yer alan altın detayı, modelin şıklığının artmasında önemli bir etkendir. Ürün mat beyaz olarak tasarlanır. Bu seti çeyiz ya da ev hediyesi amacıyla satın alabilirsiniz. Sağlam porselen malzemeyle imal edilen fincan, dayanıklı yapısı sayesinde küçük çaplı darbe ve hasarlara karşı yüksek mukavemet gösterir. Şık ve sade bir tasarıma sahip olan bu ürünü hem Türk kahvesi hem de espresso sunumlarında kullanabilirsiniz. Zamansız üretilen bu ürünü istediğiniz süre boyunca kullanabilirsiniz. Karaca Saturn 6 kişilik kahve fincanı takımı 90 ml gold fiyatı, setin sahip olduğu parça adedi ve malzeme kalitesine göre belirlenir. Karaca Saturn 6 kişilik kahve fincanı takımı 90 ml gold yorumlarını inceleyerek ürün hakkında detaylı bilgi edinebilirsiniz. Bu seti Trendyol’dan alıp, kullanmaya başlayabilirsiniz.