5
Saklama Kabı kategorisinde
en çok favorilenen 5. ürün

Karaca Veva 2'li Porselen Ölçü Bardağı Seti 250/500 ml

449,98 TL
(224,99 TL / adet)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (12)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2. Ürüne 25 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Karaca Veva 2'li Porselen Ölçü Bardağı Seti 250/500 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KARACA ZÜCCACİYE Satıcı Ünvanı: KARACA ZÜCCACİYE TİCARET VE SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0506002476900010 Vergi Kimlik Numarası: 5060024769
    Bu ürün KARACA ZÜCCACİYE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Karaca Veva 2'li Porselen Ölçü Bardağı Seti 250/500 ml
  • Karaca Veva ölçü seti mutfakta size yardımcı olmak için özel olarak dizayn edilir. Hamur işleri, tatlılar … Pek çok malzemeleyi ölçerek, tam kıvamında lezzetler elde etmenizi sağlar. Özellikle profesyonel anlamda yapılan yemek tarifleri, belirli ölçeklerde verilir. Bu tariflere uygun olarak yemek yapmak istediğinizde, ölçü kapları devreye girer. Bu kapları kullanarak, tariflerde yazılı olan ölçüyü belirleyebilir ve muhteşem yemeklerle usta şefleri aratmayan imza tabaklar hazırlayabilirsiniz.
  • Malzeme: Porselen
  • Hacim:
  • Büyük : 500 ml
  • Küçük: 250 m
  • Ölçü:
  • Büyük: 17.2 x 12 x 9 cm
  • Küçük: 14 x 9.4 x 7 cm
  • Elde yıkanması tavsiye edilir.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Porselen
  • Parça Sayısı 2 Parça
  • Hacim 250 - 499 ml
  • Renk Bej
Geri Bildirim Ver

Karaca 153.03.06.4925 Veva Ölçü Seti

Karaca Veva ölçü seti, estetik duruşu ve kullanışlı yapısıyla ilgi çeker. Ürün, iki farklı kaptan oluşması sebebiyle avantaj sağlar. Tatlı veya tuzlu yiyeceklerin hazırlanması sırasında doğru miktarları ayarlamak için bu tip ürünlere ihtiyaç duyulur. Set dahilinde olan kaplar, katı ve sıvı malzemelerin uygun ölçülerle eklenmesi için her mutfakta bulunması gereken ürünlerdendir. Dayanıklı yapısıyla uzun ömürlü bir kullanım vadeder. Söz konusu set, her türlü yemek tarifinde değerlendirilebilecek özelliklere sahiptir. Kupa şeklinde tasarlanan ürün, bu haliyle malzemeleri eklerken kullanıcılara yardımcı olur. Karaca Veva ölçü seti, yemek yapmaya ilgi duyanların severek tercih edebileceği bir üründür. Hayatınızı kolaylaştıran çözümler sunan bu malzemelerle tam ölçülü lezzetleri hazırlarken zorlanmazsınız. Ölçü setini hem kendiniz hem de sevdikleriniz için satın alabilirsiniz.

  • Materyal: Porselen
  • Renk: Bej
  • Ürün Sayısı: 2 adet

Karaca Veva Ölçü Setinin Özellikleri Nelerdir?

Karaca Veva Ölçü Setinin Özellikleri Nelerdir?

Karaca Veva iki adet ölçü kabıyla set halinde satışa sunulur. Büyük kap 500 ml ve boyutları 17.2x12x9 cm, küçük olan ise 250 ml ve 14×9.4×7 cm olarak yemek hazırlıkları sırasında en büyük yardımcınız olur. Cam yapısıyla avantaj sağlayan ürün, iç bölümde yazan ölçü değerleriyle dikkat çeker. Bej rengi üzerine siyah yazıyla belirtilen rakamları net olarak okuyabilirsiniz. Kapların ağız kısmı damla şeklindedir ve içine konulan malzemenin rahat dökülmesine yardımcı olur. Aynı zamanda zarif bir tasarıma sahip olan kabın kulp bölümü elinizde tutmanızı kolaylaştırır. Karaca Veva ölçü seti modern ve ince yapısıyla estetik bir mutfak gerecidir. Ürünün görüntüsünün bozulmaması ve yazıların silinmemesi için elde yıkanması tavsiye edilir. Bu sayede daha uzun ömürlü olarak kullanabilirsiniz.

Karaca Veva Ölçü Seti Kullanışlı mıdır?

Karaca Veva Ölçü Seti Kullanışlı mıdır?

Karaca Veva ölçü seti, tasarımı ve üzerinde yazan miktarları sebebiyle kullanışlıdır. Kapların her birinin iç bölümde bulunan rakamlara göre tarifte istenen malzemeleri ekleyebilirsiniz. Ölçü seti, sıcak veya soğuk sıvıların rahatça taşınmasını için uygundur. Yanında bulunan kulp sayesinde eliniz yanmaz ve tutmanız kolaylaşır. Bu sayede içindeki malzemeleri dökerken sıkıntı yaşamazsınız. Aynı zamanda söz konusu ürünün malzemesi sebebiyle yıkaması kolaydır. Ürün leke tutmaz ve her kullanımdan sonra pratik bir şekilde sabunlu bezle yıkayabilirsiniz. Veva ölçü seti, kulpları sayesinde duvara ya da bardaklığa asılarak kullanılabilir. Böylece mutfağınızda hoş bir dekorasyon olarak da değerlendirebilirsiniz. Söz konusu ürünle farklı sunumlar yapmak için sofralarınızda yer verebilirsiniz. Bu amaçla ölçü kabının içine süt, kahve, krema veya sos koyma şansınız da olur.

Karaca Veva Ölçü Seti Kaliteli midir?

Karaca Veva ölçü kabı, porselen malzemeden üretilen yapısıyla kaliteli bir üründür. Bu yapı hem parlak bir görünüme sahip olmasını hem de darbelere karşı dayanıklı olmasını sağlar. Aynı zamanda ürün, pürüzsüz yüzeyiyle dikkat çekicidir. Porselen malzeme sayesinde ölçü seti aşınmalara karşı dirençlidir. Karaca kalitesiyle üretilen set, mutfağınızın demirbaşı olarak yıllarca kullanılabilir. Ölçüyle yapmanız gereken her şey için bu kaplardan faydalanabilirsiniz. Karaca Veva ölçü seti, tarif listenizdeki malzemeleri belirlenen miktarlarda koyarak lezzetli ve güzel görünen yiyecekler hazırlama fırsatı sunar. İkili kapları aynı anda kullanarak mutfakta daha az zaman geçirebilirsiniz. Karaca Veva ölçü seti yorumlarını inceleyebilirsiniz. Kullanıcıların kişisel deneyimlerini yazdıkları bu bölümler sayesinde fikir edinme şansınız olur. Mutfağınızda ihtiyacınız olan bu ürünü Trendyol’un cazip ödeme seçenekleriyle satın almanın ayrıcalığını yaşayabilirsiniz.