Karadeniz Kuyumculuk Ajda Bilezik 10 g 22 Ayar

27.000 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Karadeniz Kuyumculuk Ajda Bilezik 10 g 22 Ayar

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Karadeniz Kuyumculuk Toptan ve Perakende Satıcı Ünvanı: KARADENİZ KUYUMCULUK İŞLETMELERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0509002700800012 Vergi Kimlik Numarası: 5090027008
    Bu ürün Karadeniz Kuyumculuk Toptan ve Perakende tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 3 adet sipariş verilebilir. 3 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • Yatırımlık İşçiliksiz Bilezik Koleksiyonu Altın ve el işçiliğinin birlikteliğiyle ortaya çıkan müthiş birleşim. Siparişinizin ardından ürün en geç 3 iş günü içerisinde kargoya verilir. Tüm ürünlerimiz ücretsiz ve sigortalı olarak size gönderilmektedir. Sipariş size ulaşana kadar sigortamız altındadır. 22 ayar ürün alımlarınızda iade ve değişim sadece üründeki hatadan dolayı kabul edilir. Altın fiyatlarındaki ani değişimler sonucu siparişinizi iptal hakkını saklı tutar. Özel hediye kutusu ile gönderilecektir. Altın fiyatları dünya altın borsasında yaşanan değişlikliklere göre güncellenmektedir. Ajda Bilezik (22 Ayar) ile trendi yakalayın...
  • Model kodu: AJDA10
  • Ürün ağırlığı: 10 gr
  • Ölçü: 5.6 - 5.8 - 6.0 - 6.2 - 6.4 - 6.6 - 6.8 boyları mevcuttur . Siparişinizi oluşturduktan sonra "Satıcıya Sor" seçeneği ile bizimle iletişime geçebilir, net ölçünüzü belirtebilirsiniz. Ölçü belirtilmediği takdirde orta boy (6.2) olarak siparişiniz hazırlanır.
  • Maden: Sarı altın
  • Ayar: 22 ayar
  • Özellik: Ajda
  • Görseldeki bileziklerin adedi 10 gramdır. İkinci görselde 10'ar gramlık simli ve ray model ile birlikte kombinlenmiştir
  • modellere sayfamızdan ulaşabilirsiniz. Siparişinizi verdikten en geç 1 saat içerisinde "sipariş soruları"ndan iletişime geçerek ölçünüzü belirtmeniz gerekmektedir.

Ürün Özellikleri

  • Ağırlık 10 Gr
  • Ayar 22 Ayar
  • Tip Klasik
  • Beden Tek Ebat
Geri Bildirim Ver

Karadeniz Kuyumculuk BLZ24382 10 g 22 Ayar Ajda Bilezik

Karadeniz Kuyumculuk 10 g 22 ayar Ajda bilezik, giyiminizi tamamlamak için tercih edebileceğiniz şık bir aksesuardır. 22 ayar altından üretilen bu şık aksesuar, doğal bir yapıya sahip. Hipoalerjenik bir yapıya sahip olduğu için hassas kişiler tarafından bile güvenle kullanılabilir. Bilezik göz alıcı altın sarısı bir renge sahiptir. Bu hoş renk pek çok kıyafetle rahatlıkla uyum sağlayabilir. Ürün üzerinde herhangi bir işçilik bulunmaz. Bilezik bu özelliği sayesinde altın alarak birikim yapmak isteyen kişiler tarafından da tercih edilebilir. Karadeniz Kuyumculuk 10 g 22 ayar Ajda bilezik bozdurulurken değer kaybına uğramaz. Satın alanlar ürünü o dönemki 10 gram altının fiyatından bozdurabilir.

  • Renk: Altın Sarısı
  • Ağırlık: 10 gram
  • Ayar: 22

Karadeniz Kuyumculuk 22 Ayar Ajda Bileziğin Özellikleri Nelerdir?

Karadeniz Kuyumculuk 22 Ayar Ajda Bileziğin Özellikleri Nelerdir?

Karadeniz Kuyumculuk 10 g 22 ayar Ajda bilezik, şık görüntüsüyle sevilen bir aksesuardır. Ürün modern tasarımıyla her yaş grubuna uygundur. Sade bir görünüme sahip olan bu üründe işçilik bulunmaz. Bu özelliği altının bozdurulurken değer kaybına uğramamasını sağlar. Bu sebeple Ajda bilezikler sıklıkla bir yatırım aracı olarak da tercih edilir. Karadeniz Kuyumculuk 10 g Ajda bilezik aynı zamanda hoş bir hediye alternatifidir. Doğum günü, mezuniyet, nişan ve düğün gibi özel zamanlar sevdiğiniz kişileri bu şık ve değerli hediyeyle mutlu edebilirsiniz. Karadeniz Kuyumculuk Ajda bilezik sade tasarımıyla günlük kullanıma uygundur. Bu şık bileziği farklı farklı renk ve desenlere sahip bilezik modelleriyle de rahatlıkla kombinleyebilirsiniz.

Karadeniz Kuyumculuk 22 Ayar Ajda Bileziğin Ölçüleri Nelerdir?

Karadeniz Kuyumculuk 22 Ayar Ajda Bileziğin Ölçüleri Nelerdir?

Karadeniz Kuyumculuk 10 g 22 ayar Ajda bilezik farklı ölçü alternatiflerine sahiptir. Bileziğin farklı bilek yapılarına uygun uzunlukta versiyonları bulunur. Böylelikle kişiler kendilerine en uygun modeli rahatlıkla tercih edilebilir. Ürünün 5.6 – 5.8 – 6.0 – 6.2 – 6.4 – 6.6 – 6.8 – 7.0 ve 7.2 olmak üzere 9 farklı boyu bulunur. 6.2 standart olarak kabul edilen ölçüdür. Satın alanlar herhangi bir ölçü bildirmedikleri takdirde bu boydaki bileziğin gönderimi sağlanır. İlk kez bilezik alacak olan ve bileğinin ölçüsünü bilmeyen kişiler, ellerinin baş parmağının bombeli olduğu kısım üzerinde bir metre yardımıyla bileklerinin çevresini ölçebilir. Ancak Karadeniz Kuyumculuk Ajda bilezik 10 gram altından elde edildiği için ölçüsü kalınlığında değişikliğe neden olabilir.

Karadeniz Kuyumculuk 10 gr 22 Ayar Ajda Bilezik Kaliteli midir?

Karadeniz Kuyumculuk 10 gr 22 Ayar Ajda Bilezik Kaliteli midir?

Karadeniz Kuyumculuk 10 g 22 ayar Ajda bilezik son derece kaliteli bir üründür. 22 ayar altından elde edilen bileziğin içeriği yüksek oranda doğaldır. Bu özelliği bileziğin değerini arttırırken kalitesini de yükseltir. Ürünün içerisindeki altın oranı yüksek olduğu için rengi de çok da canlı ve parlaktır. Bu özellik de ürünün kalitesini arttıran unsurlar arasında yer alabilir. Ürün ayrıca son derece sağlam bir yapıya sahiptir. Bilinçli olarak bir baskı uygulanmadığı sürece formunu ve ilk günkü görünümünü korumayı başarır. Ürünün kalitesini kanıtlayan bir diğer özellik ise iade ve değişim hakkının bulunmasıdır. Bilezikte işçilik ve üretim hatasından kaynaklanan bir sorun tespit ettiğiniz takdirde bu olanaktan faydalanabilirsiniz. Dilerseniz Karadeniz Kuyumculuk 10 g 22 ayar Ajda bilezik yorumlarını inceleyerek satın alanların ürünün kalitesi hakkındaki düşüncelerini öğrenebilirsiniz. Eğer siz de bu şık ürünü sahip olmak isterseniz Karadeniz Kuyumculuk Ajda bileziği Trendyol güvencesiyle satın alabilirsiniz.