2
Yüksek Basınçlı Yıkama Makinesi kategorisinde
en çok favorilenen 2. ürün

Karcher K 2 Classic Basınçlı Yıkama Makinesi 110 Bar 1400w 1.600-979.0

3.799 TL
Son 2 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
2. Ürüne 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.829 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.999 TL3.895 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.998 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4.800 TL

Ürün Bilgileri

Karcher K 2 Classic Basınçlı Yıkama Makinesi 110 Bar 1400w 1.600-979.0

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Babyce Satıcı Ünvanı: YUNUS EMRE AYTEKİN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1250293264
    Bu ürün Babyce tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • K2 Classic Basınçlı Yıkama Makinesi, hafif kirler için idealdir. Kompakt, hafif ve kolay taşınabilen cihaz, bisikletleri, bahçe aletlerini, bahçe mobilyalarını ve çok daha fazlasını mükemmel bir şekilde temizler. Kompakt tasarımı sayesinde temizleme işlemi tamamlandığında, cihaz çok fazla yer kaplamadan saklanabilir. K2 Classic, standart ekipman olarak pompayı kir parçacıklarının girişinden koruyan bir su filtresine, bir püskürtme tabancasına, 3 metre hortuma ve düz jet nozuluna sahiptir.

Ürün Özellikleri

  • Basınç 135 Bar
  • Güç (Watt) 1001 - 1500 Watt
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Hortum Uzunluğu 3-4 m
  • Yıkama Debisi 300-400
Geri Bildirim Ver

Karcher K2 Classic Basınçlı Yıkama Makinesi 110 Bar 1400w

Temizlik için kullanılan makineler pek çok kişi tarafından tercih edilmektedir. Özelikle bahçelerde kullanılan temizlik makineleri pek çok alanın temizlenebilmesi için kullanılabildiği gibi otomobillerin temizliklerinde de kullanılabilmektedir. Standart bahçe hortumları ve aparatlarına göre gerek daha basınçlı su üretimlerine sahip olan makineler aynı zamanda su tasarrufu konularında da pek çok kişinin tercihleri arasında yer almaktadır. Farklı markalar tarafından üretimi yapılan yıkama makineleri özellikleri ile değişiklik gösterebildiği gibi tasarımları ve kullanımları ile de değişiklik gösterebilmektedir. Ebatları ile de farklılıklara sahip olan yıkama makineleri basınç ve kullanılan watt gücü ile de çeşitlilik sunabilmektedir. Karcher k 2 classic basınçlı yıkama makinası 110 bar 1400 watt markanın üretimleri arasında kalitesi ile dikkat çekmektedir. Kullanıcıların da dikkatini çeken çok sayıda özelliğe sahip olan ürün fiyatları ile de dikkat çekebilmektedir.

  • Geniş kullanım alanı
  • Minimal tasarım
  • Uygun fiyat

Karcher Tarihçe ve Basınçlı Yıkama Makineleri

Karcher Tarihçe ve Basınçlı Yıkama Makineleri

1935 yılında Almanya’da üretimlerine başlayan Karcher, dünyanın önde gelen temizlik makineleri üreticileri arasında gösterilmektedir. Müşterilerinin istek ve ihtiyaçlarını doğru bir şekilde okuyan marka üretimlerinde ergonomi ve yüksek kalite sunmaktadır. Gelişen teknolojiyi de yakından takip eden Karcher özellikle AR-GE çalışmalarına yaptığı yatırımlar ile son teknoloji temizlik malzemeleri üretimi yapmaktadır. Markanın üretimleri arasında el arabaları, halı ve koltuk temizleme makinelerine ek olarak basınçlı yıkama makineleri de bulunmaktadır. Avrupa’nın önde gelen üreticilerinden birisi olan marka başta Fransa, İtalya ve Amerika olmak üzere Avrupa’nın çok sayıda ülkesinde makine satışı yapmaktadır. Öte yandan 19 farklı ülkede üretim tesislerine sahip olması nedeniyle geniş üretim ağına sahip olan marka alanında öncü firmalardan bir tanesidir. Karcher k2 classic basınçlı yıkama makinası marka tarafından üretimi yapılan ürünler arasında dikkat çekmektedir. Geniş kullanım alanına sahip olan ürün bahçe mobilyaları ve otomobil temizliğinde kullanılabilir.

Karcher K2 Classic Basınçlı Yıkama Makinesi 110 Bar 1400w

Karcher K2 Classic Basınçlı Yıkama Makinesi 110 Bar 1400w

Karcher k2 classic basınçlı yıkama makinesi 110 bar 1400w özellikleri ile dikkat çeken makineler arasındadır. Yüksek basınç gücü sayesinde geniş kullanım alanı sunan ürün tasarımı ile de ergonomik bir kullanım vadetmektedir. Bahçe hortumlarına kıyasla %80 daha az su kullanımına sahip olan ürün bu sayede su tasarrufu konusunda önemli avantajlara sahiptir. Öte yandan suya ek olarak otomobil temizliği başta olmak üzere pek çok alanda deterjan kullanımına uygun olarak geliştirilmiştir. Kolay taşınabilir ergonomik tasarımlarına ek olarak kompakt dizayn ve yatay taşıma tutamağa sahiptir. Karcher k 2 basic basınçlı yıkama makinesi 110 bar su püskürtme ve basınç elde edebilmektedir. 1400 watt güç tüketimi olan ürün saatte 360 su debisine sahiptir. 220-250 volt arasında enerji tüketimi ile tasarrufa destek sağlayan Karcher k2 classic basınçlı yıkama makinesi rahat kullanımı sayesinde pek çok kişinin tercihleri arasında yer almaktadır.

Karcher K2 Classic Basınçlı Yıkama Makinesi 110 Bar 1400w Yorumları

Karcher K2 Classic Basınçlı Yıkama Makinesi 110 Bar 1400w Yorumları

Karcher K2 Classic Basınçlı Yıkama Makinesi 110 Bar 1400w yorumları ve değerlendirmelerine erişebilirsiniz. Kalitesi ile dikkat çeken ürün hakkında yapılan yorumlar kullanıcıların deneyimlerine göre değişiklik gösterebilmektedir. Olumlu yorumlar ve yüksek değerlendirme notlarına sahip olan Karcher k 2 classic basınçlı yıkama makinası ile ilgili yorumlar; kullanım, ergonomi, tasarım, basınç gücü, elektrik ve su tüketimi konuları olurken aynı zamanda fiyatları ile ilgili de çok sayıda yorum bulunabilmektedir. Dilerseniz Trendyol'da K-K2_Classic kodu ile bulabileceğiniz bu ürünü hemen sipariş vererek satın alabilirsiniz.