Karcher Wd 5 Premium Islak Kuru Süpürge (KABLOLU) 1.348-230.0

11.300 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
11.400 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
11.550 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
11.800 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
11.999 TL

Ürün Bilgileri

Karcher Wd 5 Premium Islak Kuru Süpürge (KABLOLU) 1.348-230.0

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TT Satıcı Ünvanı: TUĞRUL TEKİN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Aksaray Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8350710484
    Bu ürün TT tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Mükemmelin ötesinde: Üst sınıf WD 5 Premium! WD 5 Premium Islak Kuru Süpürge yalnızca 1.100 watt enerji tüketimiyle inanılmaz güçlüdür. Islak Kuru Süpürge korozyona dayanıklı 25 litrelik paslanmaz çelik haznesi ve filtre kutusunu açarak düz plakalı filtreyi saniyeler içinde rahatça çıkarmanızı sağlayan yenilikçi filtre çıkarma teknolojisiyle donatılmıştır. Filtre ayrıca ıslak ve kuru temizleme için ideal olup filtre değişimi gerektirmez. Entegre filtre temizleme özelliği sayesinde kirli filtre tek bir düğmeye basılarak güçlü darbeli hava buharlarıyla etkili bir şekilde temizlenir ve bu, emme gücünün hızla ilk haline getirilmesini sağlar. Değiştirilebilir iki kauçuk ve iki fırça şeritli zemin nozulu ve optimize emme hortumu her tür kirin en iyi şekilde süpürülmesini garanti eder ve maksimum temizlik rahatlığı sunar. Elektrostatik korumalı kol (özellikle ince tozları süpürürken kullanışlıdır) çıkarılabilir ve aksesuarların doğrudan emme hortumuna takılmasını sağlar. Yerleştirme pozisyonu, basınçlı hava üfleme fonksiyonu, 3'ü 1 arada taşıma kolu ile kablo ve aksesuar saklama alanı gibi diğer kullanışlı özellikler cihazı tamamlayan özellikleridir.

Ürün Özellikleri

  • Güç (Watt) 1001 - 1500 Watt
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver