Kardelen Briland Efsane Beyazlıkta Tavan Boyası 10 Kg

445,88 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Kardelen Briland Efsane Beyazlıkta Tavan Boyası 10 Kg

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: AlanSanslı Satıcı Ünvanı: KARAHİSARLI YAPI MALZEMELERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Denizli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0513115772200001 Vergi Kimlik Numarası: 5131157722
    Bu ürün AlanSanslı tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • KULLANIM ALANLARI: Sıva, brüt beton, tuğla, kâğıt kaplama, sunta, alçı, alçıpan gibi yapı elemanlarının iç kısımlarında kullanılır. ÖZELLİKLERİ: Su bazlı olup yüksek teneffüs kabiliyetine sahiptir. Yüksek kapatma gücüne sahip olacak şekilde formüle edilmiştir. Ultra mat ve pürüzsüz görünüşlüdür. Beyazlığı azami seviyededir. Sararma yapmaz. Oldukça yüksek örtme gücüne sahiptir. Yapışma kabiliyeti yüksek olup kabarma ve dökülme yapmaz. ÜRÜNÜN TEKNİK ÖZELLİKLERİ: Görünüm: Mat, düz Kimyasal yapısı: Akrilik kopolimer emülsiyonu Viskozite: 130 KU -135 KU 70°C’de İnceltici: Su Ph: 8-9 Önerilen uygulama: 2 kat. Kuruma süresi: Tam kuruma süresi azami 24 saattir. Katlar arası bekleme süresi asgari 2 saattir. UYGULAMA: Briland Tavan Boyası uygulanacak yüzeyler sağlam, kuru, temiz ve boyayı taşıyabilecek durumda olmalıdır. Çatlak ve bozuk yüzeyler uygulamadan önce onarılarak düzeltilmelidir. Yeni boyanacak mineral esaslı malzemelerde ve kireç gibi emici yüzeylerde uygulama öncesi Kardelen İzolak Astar kullanımı önerilir. Uygulanacak yüzeyin ve ortamın sıcaklığı +5°C ilâ +30°C arasında olmalıdır. Briland Tavan Boyası, fırça ve rulo kullanılarak uygulanabilir. İNCELTME: Temiz, içerisinde başka çözücü ya da yabancı madde bulunmayan su ile yüzey şartlarına bağlı olarak %15-20 oranında inceltilerek iki kat uygulama yapılması önerilir. SARFİYAT: 1 kg Briland Tavan Boyası ile yüzeyin emiciliğine bağlı olarak 8-10 m² ,1 lt Briland Tavan Boyası ile 15-18 m² alan boyanabilir. RENK : Beyaz STANDART : TS 5808’e uygundur.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver