Karekök Yayınları Karekök 10.sınıf Matematik Mps K.a Ve Soru Çözümü

339 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (27)
100 TL'ye %5 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2. Ürüne 13 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2. Ürüne 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
299,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Karekök Yayınları Karekök 10.sınıf Matematik Mps K.a Ve Soru Çözümü

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Sezgistore Satıcı Ünvanı: AYHAN YANGIN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9360446317
    Bu ürün Sezgistore tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 10.sınıf Matematik Modüler Piramit Sistemiyle Konu Anlatımı Ve Soru Çözümü

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Sınıf 10. Sınıf
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Kolektif
  • Basım Yılı 2023
  • Kitap İçeriği Deneme
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Karekök Yayınları 10.Sınıf Matematik Mps Konu Anlatımı ve Soru Çözümü

Evde ve okulda gerçekleştirilen çalışma saatleri esnasında nitelikli kaynakların kullanımı, çalışmanın verimini artırır. Modüler piramit sisteme göre tasarlanan Karekök Yayınları 10. Sınıf Matematik MPS Konu Anlatımı ve Soru Çözümü fazla sayıda örnek görmenizi sağlayarak konular üzerinde pratik yapmanıza yardımcı olur. Konuların püf noktalarını anlatan konu anlatım kısmından sonra bu ipuçlarını uygulayabileceğiniz soru çözümü kısmı kavramaya yardımcı olur. Modüler piramit sisteme göre düzenlenen kitap içerisinde alanında uzman komisyon tarafından hazırlanan anlatımlara ve örneklere yer verilir. Bilimsel olma özelliği gösteren anlatım kısmı, ilgili bölümlerin tam anlamıyla kavranmasına yardımcı olur. Okula ve sınava yardımcı kaynak, matematik dersini detaylı bir şekilde öğrenmenizi sağlar. Matematik dersine çalışırken rehber olarak kullanabileceğiniz kitap aracılığıyla eksikliklerinizi giderebilirsiniz.

  • Modüler piramit sistem
  • Zengin içerik
  • Sınavlara ve okula yardımcı kaynak

Örnek Sorularla Karekök Yayınları 10. Sınıf Matematik

Örnek Sorularla Karekök Yayınları 10. Sınıf Matematik

Modüler sisteme göre hazırlanan kitap, her konuya farklı bir bölüm ayırır. Konunun kendi içerisinde detaylı bir şekilde anlatımı gerçekleştirildikten sonra ilgili örneklere yer verilir. 4 farklı konunun yer aldığı kitap, okula ve sınava yardımcı olma özelliği gösterir. Sayma ve olasılık, fonksiyonlar, polinom, ikinci dereceden denklemler, geometri bölümlerine yer verilen kitap içerisinde her konu için özel anlatım bulunur. Gittikçe genişleyen içeriğiyle konuların pekiştirilmesini sağlar. Konuyla ilgili örneklere yer verilen kitap, çalışılan bölümün nitelikli bir şekilde kavranmasını sağlar. Zengin içeriği ve nitelikli konu anlatımıyla öne çıkan Karekök 10. Sınıf Matematik MPS Konu Anlatımı ve Soru Çözümü kitabını kullanarak okula ve sınava yardımcı olacak biçimde çalışmalarınızı düzenleyebilirsiniz. Nitelikli içeriğiyle öne çıkan bu matematik kitabını satın alarak başarınızı artırabilirsiniz.

Müfredata Uygun Karekök Yayınları 10. Sınıf Matematik

Müfredata Uygun Karekök Yayınları 10. Sınıf Matematik

Piramit sistemi baz alınarak tasarlanan kitap, her konuya kendi içerisinde detaylı bir şekilde yer verir. Piramit sistemin özelliklerine göre gittikçe genişleyen anlatım, konuların bütün detaylarının kavranmasını sağlar. Alanında uzman öğretmen kadrosu tarafından hazırlanan sorular farklı örnekleri görmenize yardımcı olur. Sınava hazırlanan öğrenciler için soruları zamanla orantılı olarak çözme noktasında pratiklik sağlar. Soru çözümlerine yer verilen 10. sınıf konu anlatımlı soru bankası öğrenmelere rehberlik eder. Soruların çözümlerinin detaylı bir şekilde incelenmesinin ardından öğrencilerin tek başına çözecekleri sorular, konuların pekiştirilmesini sağlar. Sınava hazırlanan öğrencilere hitap edecek şekilde tasarlanan içeriğiyle öne çıkan kitabı satın alarak öğrenmelerinizi kalıcı bir hale getirebilirsiniz. Zengin içeriği ve detaylı konu anlatımıyla çalışma saatlerini verimli bir şekilde geçirmeye yardımcı olan kitap aracılığıyla konuları detaylı bir şekilde öğrenebilirsiniz.

Avantajlı Karekök Yayınları Matematik MPS Fiyatları ve Yorumları

Avantajlı Karekök Yayınları Matematik MPS Fiyatları ve Yorumları

Müfredata uygun konu içeriğiyle öne çıkan kitap, konuların tek tek ayrıntılı bir şekilde anlatımına yer verir. Sorularla pekiştirilen konular, bilgilerin kalıcılığını artırır. Öğrencilerin soru çözerek pratik yapmasını sağlayan içeriğiyle sınavlara hazırlık için kaynaklık eder. Örnek çözümlere yer verilen bölümüyle soru çözme mantığının kavranmasını sağlar. Nitelikli anlatımı ve zengin içeriğiyle dikkat çeken kitabı Trendyol’dan satın alabilirsiniz. Avantajlı Karekök Yayınları 10. Sınıf Matematik MPS Konu Anlatımı ve Soru Çözümü fiyatı üzerinden bütçe dostu bir şekilde alışverişinizi tamamlayabilirsiniz. Kitap hakkında deneyimli müşterilerin fikirlerini Karekök Yayınları 10. Sınıf Matematik MPS Konu Anlatımı ve Soru Çözümü yorumları üzerinden öğrenebilirsiniz. Yüksek baskı kalitesiyle ders çalışma sürecini keyifli bir hale getiren kitap aracılığıyla okulda öğrendiğiniz konuları ev ortamında pekiştirebilirsiniz. Alanında uzman kadro tarafından hazırlanan sorular aracılığıyla pratik kazanabilirsiniz.