Karekök Yayınları 10 Sınıf Matematik Soru Bankası

259 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (34)
500 TL'ye 5 TL İndirim
Kurumsal Fatura
172 TL164,90 TL
2. Ürüne 45 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
259 TL249 TL
2. Ürüne 10 TL İndirim
300 TL'ye 10 TL İndirim
Kurumsal Fatura
223 TL199,90 TL
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Karekök Yayınları 10 Sınıf Matematik Soru Bankası

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: OKUL MODU Satıcı Ünvanı: İBRAHİMOĞULLARI BİLGİ TEKNOLOJİLERİ ELEKTRONİK TİCARET VE SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0469132301200001 Vergi Kimlik Numarası: 4691323012
    Bu ürün OKUL MODU tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 10 Sınıf Matematik Soru Bankası ÜNİTE 1:Sayma ve Olasılık ÜNİTE 2: Fonksiyonlar ÜNİTE 3: Polinomlar ÜNİTE 4: İkinci Dereceden Denklemler ÜNİTE 5: Dörtgenler ve Çokgenler ÜNİTE 6: Uzay Geometri

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Sınıf 10. Sınıf
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Kolektif
  • Basım Yılı 2023
  • Kitap İçeriği Soru Bankası
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
  • Ders Matematik
Geri Bildirim Ver

Karekök Yayınları 10. Sınıf Matematik Soru Bankası 2021

Karekök Yayınları 10 Sınıf Matematik Soru Bankası 2021 Uzaktan Eğitim U329471 10. Sınıf matematik konularının yer aldığı bir soru bankasıdır. Lise döneminde öğrenciler belirli periyotlarda yazılı sınavlara girmektedirler. Yazılı sınavlarda alınan sonuçlar yıl sonu ortalamasını direkt olarak etkilemektedir. Bilindiği üzere yıl sonu ortalamaları da üniversite sınavlarında yerleştirme puanını belirleyen faktörlerden bir tanesi olmaktadır. Bu nedenle de 10. Sınıf matematik konularına iyi bir hazırlık sürecine girmek son derece önemli olacaktır. 10.sınıf Karekök matematik soru bankası ile çok daha verimli bir şekilde matematik alanında çalışmalar yapılabilmektedir. Ayrıca, soru bankasında yer alan tüm soruların müfredata uygun olması da önemli bir avantajdır.

  • Güncel Müfredata Uygun Sorular
  • Uzak Eğitime Uygun
  • Uygun Fiyat Seçeneği

Karekök Yayınları 10 Sınıf Matematik Soru Bankası 2021 Uzaktan Eğitim ile Sınavlara Verimli Hazırlık

10. sınıf matematik konuları lise döneminde en yoğun olan konulardan bir tanesidir. Ayrıca, bu dönemdeki birçok konudan sorular üniversite sınavında da sorulacaktır. Öğrenciler tekrar yapmadıkları sürece, konuları unutabilecekleri için soru çözümleri burada önemli olur. Özellikle yıl sonunda yaz tatilinde matematik soru bankası ile çözümler yapmak, konuları pekiştirmek için son derece etkili olacaktır. Karekök Yayınları 10 sınıf matematik soru bankası 2021 ile hem yazılı döneminde hem de üniversite sınavında matematikte birçok konuya hakim olmak mümkündür. Çözülen soruların zorluğunun öğrenciler için en uygun olarak hazırlanması da başarıyı elde etmek için önemli bir etken olmaktadır. Karekök Yayınları 10 Sınıf Matematik Soru Bankası 2021 Uzaktan Eğitim sürecinde de büyük öneme sahip olan bir kitap olmuştur. Okula veya dershaneye gidemeyen öğrenciler bu soru bankasını kullanmaktadırlar.

Karekök Yayınları 10 Sınıf Matematik Soru Bankası 2021 Uzaktan Eğitim Çözümü

Uzaktan eğitim sürecinde matematik alanında iyi bir hazırlık yapmak isteyen öğrencilerin çok dikkatli olması gerekmektedir. Öyle ki, konu anlatımları online olarak dinleyen öğrenciler soru çözümlerini asla ihmal etmemelidirler. Matematik soru bankası sayesinde çok daha etkili bir şekilde bu süreci yönetebilmek mümkün hale gelecektir. Uzaktan eğitimde kullanılacak olan soru bankalarını seçerken de dikkatli olunması tavsiye edilmektedir. Karekök Yayınları 10 Sınıf Matematik Soru Bankası 2021 Uzaktan Eğitim yorum incelemesi yaparak ürün hakkında detaylı bilgilere ulaşmak da mümkün hale gelecektir. Soru bankası ile soru çözümü yapan farklı öğrencilerin olumlu deneyimlerine ortak olmak da son derece avantajlıdır. Karekök Yayınları 10 Sınıf Matematik Soru Bankası 2021 Uzaktan Eğitim indirim fırsatları sayesinde de ürüne çok daha uygun fiyata sahip olmak da bu sayede mümkün olacaktır.

Karekök Yayınları 10 Sınıf Matematik Soru Bankası 2021 Uzaktan Eğitim U329471 Modelleri Özellikleri ve Fiyatları

Matematik soru bankası modelleri arasından öğrencilerin kendilerine en uygun soru bankasını seçmeleri önemlidir. Burada önemli olan da soru bankasının güncel olabilmesidir. Bu soru bankası da 10. Sınıf matematik konularında müfredata uygun bir şekilde hazırlanmıştır. Bu sayede soru bankası ile hazırlı yapan öğrenciler yazılı sınavlarda da önemli başarılar elde edebilmektedirler. Karekök Yayınları 10 Sınıf Matematik Soru Bankası 2021 Uzaktan Eğitim kampanya sayesinde bütçelerine uygun olarak soru bankasına sahip olan öğrenciler son derece memnun kalmaktadırlar. Soru bankası çözümleri ile 10. Sınıfta başarılı sonuçlar almak için soru bankası son derece önemli olacaktır. Matematikte kendini geliştirmek isteyenler Trendyol’da Karekök Yayınları 10 Sınıf Matematik Soru Bankası 2021 Uzaktan Eğitim satın al seçeneğine tıklayarak ürüne sahip olabilmektedirler.