Karekök Yayınları Ayt Geometri Soru Bankası 2021 U296848

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
250 TL'ye 10 TL İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Karekök Yayınları Ayt Geometri Soru Bankası 2021 U296848

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Apaydın Kitap Satıcı Ünvanı: MUHAMMET MUHSİN APAYDIN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0700209324
    Bu ürün Apaydın Kitap tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • YKS Geometri Soru Bankası

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Sınav Tipi TYT & AYT
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Kolektif
  • Kitap İçeriği Soru Bankası
  • Basım Yılı 2022
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Karekök Yayınları Ayt Geometri Soru Bankası 2021

Karekök Yayınları 5. sınıftan başlayarak üniversiteye hazırlığı içine alan kitaplar sunar. Eğitim süreçlerinde öğrencilere nasıl çalışılması ve başarının nasıl artırılması gerektiğini öğreten Karekök Yayınları, öğrencilerin her zaman yanındadır. Her düzey öğrencinin derslerdeki başarısını yükseltmesi amacıyla yeni öğretim metotlarıyla okul müfredatına uygun olarak hazırlanır. Alanında uzman eğitimciler ile hazırlanan Karekök Ayt Geometri konusunda soru çözümüne ve ona bakış açısına yeni bir soluk getirir. Yeterli bilgi düzeyine sahip içerikleri ile öğrencilerin ve kaynak kitap olarak kullanan öğretmenlerin beklentisini karşılar. Akıllı tahtaya uyumlu özelliği ile interaktif şekilde öğrendiklerinizi pekiştirebilirsiniz. Yükseköğretime geçiş için girilmesi gereken Alan Yeterlilik Testine hazırlanmayı sağlayan 300 sayfalık Karekök Yayınları Ayt Geometri kitabı öğrendiklerinizi test etmeye yarayan çeşitli testler içerir.

  • Tüm konular
  • Öğrenilenleri pekiştirme
  • Yenilikçi bakış açısı

Sınavlara Hazırlanırken Büyük Yardımcınız

Sınavlara Hazırlanırken Büyük Yardımcınız

Sınavlara hazırlık sürecinde öğrencileri doğru yönlendirmek oldukça önemlidir. Tamamlanan her konu sonrasında tekrar yapmayı kolaylaştıran soru bankası Ayt Geometri Karekök yayınları ile sunulur. Müfredata uyumlu zengin ders içeriğine yönelik soruları ile hafızanızı canlı tutar. Öğrenilen konu sonrasında kendinizi test ederek ölçtüğünüz bu kitap sayesinde eksik yönlerinizi keşfederek tamamlama imkanına ulaşırsınız. Karekök Ayt Geometri soru bankası zengin konu içeriği ile öğrendiğiniz konuları pekiştirmeye yardımcı olur. Yanlış yapılan sorular için konuyu tekrar gözden geçirerek bilgilerinizi tazelersiniz. Örnek çözümleriyle üniteler arasında bağlantı kurmanız kolaylaşır. Okulda öğrenilen bilgilerin püf noktaları ve önemli detayları çözülen problemler sayesinde yeniden keşfedilir. Sınavlara girmeden önce yapılan konu tekrarlarından sonra yanınızda her yere taşıyabileceğiniz soru bankası ile kendinizi test edersiniz. İçerdiği konu sayısına kıyasla az yer kaplayan bu kitap oldukça pratiktir.

Güncel İçeriğe Sahip Karekök Ayt Geometri Soru Bankası

Güncel İçeriğe Sahip Karekök Ayt Geometri Soru Bankası

Okulda öğrenilen konular üzerinde bol soru çözerek öğrendiklerinizi pekiştirirsiniz. Soru bankası, konu anlatımlı ders kitaplarının tamamlayıcısıdır. Eksik konuları hatırlayarak ilgili konuya yoğunlaşmayı sağlayan soru bankası kaygınızı dengede tutmanıza yardımcı olur. Öğrenilen konuları soru çözümleri ile desteklemek anlamayı pekiştirir. Sınavlarda karşınıza çıkma ihtimali olan soru benzerlerini çözmek, olası stres ve heyecanı azaltmaya yardımcı olur. Eğitim gibi birçok alanda etkisini gösteren teknoloji, farklı öğrenme ve anlama metotlarının gelişmesini sağlar. Her sene değişen ve yenilenen müfredata uygun olarak hazırlanan Karekök Yayınları Ayt Geometri soru bankası güncel içeriği ile size destek olur. Örgün ve online eğitimde size büyük destek sağlayan Karekök Yayınları Ayt Geometri soru bankası 2021 basımı sınavlardaki performansı arttırmaya yardımcı olur. Güncel kitap basımlarını takip ederek gelişiminize katkı sağlarsınız.

İndirimli Karekök Ayt Geometri Soru Bankası 2021 Fiyatları

İndirimli Karekök Ayt Geometri Soru Bankası 2021 Fiyatları

Alanında uzman kişiler tarafından hazırlanan Karekök Ayt Geometri soru bankası, öğrenilen yeni bilgilerin sağlam bir şekilde anlaşılmasını sağlar. Öğrenilen konuların tekrarı yapılırken soru bankasında bulunan ilgili üniteye ait testleri çözerek bilginizi ölçersiniz. Bu sayede etkili bir şekilde sınava hazırlanabilir, emeklerinizin karşılığını alabilirsiniz. Soru çözdükçe sınav stresini azaltarak, soru çözme hızını artırabilirsiniz. Karekök Yayınları'nın yenilikçi bakış açısını geliştirdiği farklı sorularıyla rakiplerinizin bir adım önüne geçebilirsiniz. Düzenli bir çalışma programıyla hedefe ulaşmaya yardımcı olan Ayt Geometri soru bankası 2021 Karekök Yayını ile sizlere sunulur. Sayfa sayısına ve güncel müfredata uygunluğuna bağlı olarak fiyatları değişen geometri soru bankası kitabı çeşitli seçeneklere sahiptir. Geniş ürün yelpazesi sayesinde bütçenize uygun Karekök Yayınları Ayt Geometri soru bankası 2021 fiyatlarını Trendyol aracılığı ile inceleyebilirsiniz. Daha önce soru bankasını alanların değerlendirmelerini ve yorumlarını Karekök Yayınları Ayt Geometri soru bankası kullanıcı yorumları kısmından öğrenerek soru bankası hakkında daha fazla fikir sahibi olabilirsiniz.