Karekök Yayınları Tyt Fizik Sıfır Konu Anlatımlı Kitap 64339

238 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (26)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
188,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2. Ürüne 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Karekök Yayınları Tyt Fizik Sıfır Konu Anlatımlı Kitap 64339

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SU KİTAPEVİ Satıcı Ünvanı: SULTAN ÇELİK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Muğla Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0780323555
    Bu ürün SU KİTAPEVİ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ÜRÜN ÖZELLİKLERİ Yayınevi : Karekök Yayınları ISBN : 9786055933944 Sayfa Sayısı : 464 Boyut : 19 x 27cm Kağıt Cinsi : 1. Hamur kağıt , renkli baskı Kapak : Karton Kapak ÜNİTE 1: FİZİĞİN DOĞASI ÜNİTE 2: VEKTÖR-DENGE-BASİT MAKİNELER ÜNİTE 3: DOĞRUSAL HAREKET ÜNİTE 4: KUVVET ÜNİTE 5: İŞ-GÜÇ ENERJİ ÜNİTE 6: MADDE VE ÖZELLİKLERİ ÜNİTE 7: BASINÇ ÜNİTE 8: KALDIRMA KUVVETİ ÜNİTE 9: ISI VE SICAKLIK ÜNİTE 10: ELEKTROSTATİK ÜNİTE 11: ELEKTRİK AKIMI VE MANYETİZMA ÜNİTE 12: OPTİK ÜNİTE 13: DALGALAR ÜNİTE 14: DÜNYA VE UZAY

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Sınav Tipi TYT & AYT
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Hıfzı Kaymaz
  • Kitap İçeriği Konu Özetli Soru Bankası
  • Basım Yılı 2022
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Karekök Yayınları TYT Fizik Sıfır Konu Anlatımlı Kitap

Sayısal, sözel ve eşit ağırlık bölümlerinde olan öğrencileri Karekök Yayınları TYT Fizik sınır konu anlatımlı kitap ile çalışarak eksiksiz bir şekilde sınava hazırlanabilir. Sınavda çıkan sorulara göre hazırlanan kitap içeriğinde bulunan konu anlatımı geniş çapta ele alarak müfredata uygun olarak hazırlanır. Konu sonunda kavramak adına hazırlanan testleri çözerek daha iyi anlayabilir yanlış yaptığınız soruları bularak eksik olduğunuz konuya tekrar bakabilirsiniz. Konu anlatım kısımlarında bilgilerinizi tazeleyerek eksik olduğunuz noktalara çalışabilirsiniz. MEB müfredatına uygun tarzda hazırlanan soru tipleri TYT sınav sorularına da yakınlık gösterir. Her seviyeye uygun olarak hazırlanan bu kaynak ile konuları daha iyi anlayarak sınava hazırlanabilirsiniz.

  • Güncel müfredatı ile sınava hazırlaması
  • Kaliteli ve özel sorular içermesi
  • Konuyu kavrayarak ilerleyen soru biçimi

Karekök Yayınları ile TYT Fizik Sınavına Hazırlanabilirsiniz

Karekök Yayınları ile TYT Fizik Sınavına Hazırlanabilirsiniz

Sınava hazırlanma sürecinde öğrendiğiniz bilgileri daha hızlı ve doğru çözmeniz için Karekök Yayınları’nın fizik kitabından yararlanabilirsiniz. İlk adım olarak kullanmanız gereken Karekök fizik sıfır konuları sade ve anlaşılır bir dille ele alarak kavramanızı sağlar. Sayfaların köşelerinde bulunan notlar size küçük hatırlatmalar yaparak konuları tekrar etmenizi sağlar. Dikkat gerektiren notlar kısmı da konuyla alakalı formüller ya da kısa bilgiler verir. Küçük kontrol testleri sayesinde konuyu anlayıp, anlayamadığınızı görerek tekrar edebilirsiniz. Konuyu kavratan yapısı ile 468 sayfadan oluşan kitap konuları eksiksiz öğrenmenize yardımcı olur. Özellikle konu eksiği olan öğrencilerin doğru bilgiler içeren kaynaktan bilgiler edinmesi doğru soru sayısını artırır. Kitabı kullanan müşterilerin beğenisini toplayan bu kaynak, YKS sınavına girecek olan öğrencilerin bu yolda daha rahat ilerlemeni sağlamak amacıyla hazırlanır.

TYT Fizik Konu Anlatım Kitabının İçeriği

TYT Fizik Konu Anlatım Kitabının İçeriği

Fizik konu kitabına sayısal, sözel, eşit ağırlık alanları fark etmeden çalışması gerekir. Özellikle sayısal öğrencilerinin tercih ettiği Karekök TYT Fizik 0 kitabını eşit ağırlık ve sözel öğrenciler sıralamalarını yükseltmek için çözerler. Herkesin anlayabileceği sade ve anlaşılır bir dille hazırlanmış olan TYT Fizik Karekök Yayınlarından çalışarak sınavın ilk kısmını tamamlarsınız. Alanınız fark etmeden yaptığınız sorular sıralamanızı yükseltmede yardımcı olur. TYT sınavı sırasında verilen sürede soruları çözmek için hızlı okumanız ve anlatılanı iyi anlamanız gerekir. Konuyu anlamakta zorlandığınız zaman kaynak kitaplarınızdan yararlanabilir, tekrarlar yaparak kendinizi geliştirebilirsiniz. Bunun için temel kitaplardan Karekök fizik 0 kitabından yararlanarak eksiğinizi giderebilirsiniz. Sınav müfredatında olan konuları geniş kapsamda anlatarak öğrencilerin anlamasını sağlayarak yardımcı olmayı hedefler. Her seviyenin çözebileceği soruları ile öğrencilerin yanında olmak için hazırlanır.

Uygun Fiyatlı Karekök Yayınları Fizik Kitabı Trendyol'da

Uygun Fiyatlı Karekök Yayınları Fizik Kitabı Trendyol'da

Fizik, konuları anlamaya, formülleri ezberlemeye ve öğrenilen bu bilgiler doğrultusunda bolca soru çözmeye dayalı bir derstir. Doğru kaynaklar seçerek çalışılan dersten sınav sırasında soru kaçırma oranı düşer. İyi bir yayın ve kitap olarak seçeceğiniz Karekök Fizik 0 TYT konuları anlaşılır bir üslupla anlatarak anlamanızı sağlar. Eğlenceli ve kolay bir şekilde anlatılan konular zihninizde yer edinerek unutmanızı zorlaştırır. TYT Fizik sıfır Karekök Yayınları uygun fiyatlar belirlenerek öğrenciler için cep dostu bir ücretle satışa sunulur. Bu sayede her bütçeye uygun olan TYT kitabının yorum kısmına göz atarak satın alan kişilerin yorumlarını okuyabilir, alacağınız ürünün seviyenize göre uygunluğunu buradan test edebilirsiniz. Pek çok fikir arasından uygun yorumlar ışığında filtreleme yapabilirsiniz. Kişilerin yorumlarını okuduktan sonra yaptığınız fikir alışverişi sonucunda ürünü kolayca satın alarak sahip olabilirsiniz.