Karekök Yayınları Karekök Tyt Geometri Soru Bankası

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (23)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
2. Ürüne 10 TL İndirim
300 TL'ye 10 TL İndirim
Kurumsal Fatura
223 TL199,90 TL
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Karekök Yayınları Karekök Tyt Geometri Soru Bankası

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Apaydın Kitap Satıcı Ünvanı: MUHAMMET MUHSİN APAYDIN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0700209324
    Bu ürün Apaydın Kitap tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Karekök TYT Geometri Soru Bankası

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Sınav Tipi TYT & AYT
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Komisyon
  • Kitap İçeriği Konu Özetli Soru Bankası
  • Basım Yılı 2023
  • Sayfa Sayısı 1-25
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
  • Ders Geometri
Geri Bildirim Ver

Karekök Yayınları TYT Geometri Soru Bankası

Geometri zor derslerden biri olarak bilinir. Özellikle sınav dönemlerinde netlerin artması için farklı soru tipleriyle hazırlanan kitaplardan problemler çözülmesi gerekir. Yeni nesil testlerin yer aldığı bu tarz kitaplar, öğrencilerin dikkatini çeker. Karekök Yayınları soru bankası yeni nesil testlerle hazırlanır. Böylelikle sınav döneminde çözerek karşınıza çıkabilecek tüm problemlere karşı hazırlıklı olabilirsiniz. Uzman kadro ile hazırlandığından güvenli bir şekilde çözdüğünüz testleri cevap anahtarından kontrol edebilirsiniz. Müfredata uyumlu yapısına ek ÖSYM’nin soru kalıplarına da hakim olabilirsiniz. Dilerseniz günlük işlenen derslerinizin arkasına çözebilir ve konuları pekiştirebilirsiniz. Dilerseniz de kendinize bir süre ayarlayabilir ve çözme hızınızı artırabilirsiniz. Siz de bu kitabı satın alabilir ve zor konuların üstesinden kolay bir şekilde gelebilirsiniz. Aynı zamanda tüm test kalıplarına hakim olabilirsiniz.

  • Yeni nesil sorular
  • Video çözüm desteği
  • Uzman kadro

Yeni Nesil Sorularla Karekök Yayınları Geometri Kitabı

Yeni Nesil Sorularla Karekök Yayınları Geometri Kitabı

Geometri dersinin pekiştirilmesi, TYT sınavına hazırlık döneminde oldukça önemlidir. Birbirinden farklı soru bankalarıyla pekiştirme imkanınızı güçlendirebilirsiniz. Yeni nesil testlerle hazırlanan kitaplar sayesinde, sınav süresince tüm soru kalıplarını inceleyebilirsiniz. Karekök Yayınları tarafından satışa sunulan TYT geometri kitabı, hızınızı artırabilmeye yardımcı olur. Kolaydan zora doğru sıralanan ve belirli bir düzen dahilinde hazırlanan konular ile sınav dönemini kolay bir şekilde atlatabilirsiniz. Mantık muhakemesi kurarken herhangi bir zorluk çekmeden, verimli bir çalışma deneyimi elde edebilirsiniz. Güncel konularından faydalanarak analitik düşünce kavramınızı genişletebilir ve şekiller üzerinden belirli çizgileri fark edebilirsiniz. Karekök Yayınları TYT geometri soru bankası kullananlar kitabın soru kalıplarından oldukça memnun öğrenci kitlesinden oluşur. Siz de yeni nesil testlerin yer aldığı kitap arıyorsanız bu ürünü tercih edebilir, ÖSYM’nin kalıplarına aşina olabilirsiniz.

Video Çözümlü Karekök Yayınları TYT Geometri Soru Bankası

Video Çözümlü Karekök Yayınları TYT Geometri Soru Bankası

Soru bankalarında yer alan geometri problemleri bazı öğrencilere zor gelerek çözülemeyebilir. Bu noktada zorluk çeken çocuklar öğretmenlerinden ya da başa bir bireyden yardım almak isteyebilir. Video çözüm imkanıyla hazırlanan kaynak kitaplar çocukların testleri çözebilmelerine destek olur. Öğretmenine ulaşamama gibi bir durumda bu yönteme başvurabilirler. TYT Karekök geometri soru bankası tamamı video çözümlü test desteğine sahiptir. Kitap içerisinde soru çözümlerinin yer aldığı bir CD bulunur. Bu CD çözülemeyen testlerin çözümüne ulaşmaya yardımcı olur. Çözümüne ulaşamadıkları konularda kendilerini maksimum derecede geliştirme imkanı elde edebilirler. Belirli bir süre sonra herhangi bir şeye ihtiyaç duymadan pratik yolları da öğrenebilirler. Kesintisiz görüntü kalitesine sahip olan bu video içerikleri, oldukça nettir. Karekök Yayınları TYT geometri soru bankası yorumları sayesinde ürünün detaylı bilgilerine ulaşabilirsiniz.

Karekök Yayınları TYT Geometri Soru Bankası Fiyatı

Karekök Yayınları TYT Geometri Soru Bankası Fiyatı

Soru bankasında yer alan geometri problemleri kolaydan zora doğru sıralanır. Her bir konuya uygun olan birbirinden farklı soru kalıbı bulunur. Karekök Yayınları TYT geometri soru bankası ÖSYM’ye uygun soru kalıplarıyla hazırlanır. Bu sayede çocukların sınav dönemini sorunsuz bir şekilde geçirebilmelerine ve netlerini artırabilmelerine yardımcı olur. Her türlü soru tipine alışan çocuklar kolay bir şekilde çözüme ulaşabilirler. Hem kolay hem de zor soruları çözerek yüksek başarı imkanı elde ederler. Öğrenciler bu tür kitapları satın almadan önce uygun ve anlaşılır bir içeriğe sahip olmasına dikkat ederler. Bu kitap içerisinde bulunan soruların tamamı sınav dönemindeki çocuklara uyum sağlar. Fiyatı da birçok öğrencinin bütçesi açısından oldukça önemlidir. Trendyol sayesinde Karekök Yayınları TYT geometri soru bankası fiyatı hakkında bilgi alabilir ve avantajlı yapısından faydalanabilirsiniz.