Karekök Yayınları Karekök Ayt Matematik Soru Bankası

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (31)
Kurumsal Fatura
155 TL146,29 TL
100 TL'ye 5 TL İndirim
292 TL179,85 TL
2. Ürüne 10 TL İndirim
300 TL'ye 10 TL İndirim
Kurumsal Fatura
223 TL199,90 TL
2. Ürüne 45 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Karekök Yayınları Karekök Ayt Matematik Soru Bankası

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: My Vip Kitap Satıcı Ünvanı: ÖMER AKKAYA DAĞITIM PAZARLAMA MATBAA KIRTASİYE İTHALAT İHRACAT LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Adana Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0655088916700001 Vergi Kimlik Numarası: 6550889167
    Bu ürün My Vip Kitap tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Polinomlar. İkinci dereceden denklemler. Fonksiyonlar. İkinci dereceden fonksiyonlar.(parabol) Denklem ve eşitsizlik sistemleri. Olasılık. Trigonometri. Logaritma. Diziler. Limit ve süreklilik. Türev. İntegral.

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Sınav Tipi TYT & AYT
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Muharrem Duş
  • Kitap İçeriği Soru Bankası
  • Basım Yılı 2023
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
  • Ders Matematik
Geri Bildirim Ver

Karekök Yayınları 9786257154161 Karekök AYT Matematik Soru Bankası

Karekök Yayınları AYT matematik soru bankası, Alan Yeterlilik Testleri (AYT) sınavı hazırlığı yapan tüm adaylar için matematik soruları ve cevaplarının yer aldığı yardımcı bir kaynaktır. Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) oturumlarından biri olan AYT ‘de çıkan 40 matematik sorusuna benzer nitelikte olan güncel sınav müfredatına uygun soruları ve cevaplarını içerir. Kitap içeriğindeki sorular konu dağılımı, soru tipi ve zorluk seviyesi, öğrencilerden beklenen yaklaşım tarzları dikkate alınarak hazırlanır. Adayların soru çözme pratiği yapmalarına yardımcı olan bu kitap karekod özelliği sayesinde akıllı telefon, bilgisayar, akıllı tahta gibi teknolojik cihazlar yardımıyla etkileşimli bir şekilde kullanıma uygundur. Karekök Yayınları ayt matematik soru bankası, fiyatı sayesinde de sıklıkla tercih edilir.

  • 368 sayfadan oluşur.
  • Karekod okutularak soru çözüm videolarına ulaşılabilir.
  • Akıllı tahta uyumlu bir kaynaktır.

Karekök Yayınları AYT Matematik Soru Bankasının Basım Özellikleri

Karekök Yayınları AYT Matematik Soru Bankasının Basım Özellikleri

Karekök Yayınları AYT matematik soru kitabı adayların kolayca faydalanabileceği bir kaynak olarak kaliteli bir baskıya sahiptir. Kitapta yer alan sorular renkli ve ilgi çekici grafikler ile desteklenmiş olup adayların rahat bir şekilde anlamalarına ve kolay bir şekilde çözmelerine yardımcı olur. Normal boy olarak basımı yapılan ve kaliteli bir kapak görünümüne sahip olan bu kitap 368 sayfadan oluşur. Kitap kapağı üzerinde yer alan QR kodunu okutarak Karekök Yayınlarının mobil uygulamasına ve soruların çözümlerinin yer aldığı videolara kolayca erişilebilir. Kitaptaki matematik testleri şu konuları içerir: Polinomlar, İkinci Dereceden Denklemler, Fonksiyonlar, İkinci Dereceden Fonksiyonlar (Parabol) Denklem ve Eşitsizlik Sistemleri, Olasılık, Trigonometri, Logaritma, Diziler, Limit ve Süreklilik, Türev, İntegral.

Karekök Yayınları AYT Matematik Soru Bankası Kimlere Hitap Eder?

Karekök Yayınları AYT matematik soru bankası, Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) oturumlarından biri olan AYT’ye katılacak tüm adaylara hitap eden bir yayındır. AYT’de 40 sorudan oluşan matematik testi öncesi güncel sınav müfredatına uygun zengin soru içeriğine sahip yardımcı kaynak arayanlar için uygun bir kitaptır. AYT matematik soru bankası, müfredata uygun soru içeriğiyle AYT’deki matematik testini başarılı bir şekilde tamamlayarak daha iyi puan almayı hedefleyen adaylara yöneliktir. Bu soru bankası AYT sınavı öncesi matematik soru çözme pratiğine ihtiyaç duyan adayların beklentilerini karşılayabilecek nitelikte hazırlanmış olup güncel soru tiplerini içerir. AYT Matematik soru bankası, AYT’ye girecek öğrencilerin yanı sıra matematik öğretmenlerinin de derslerde, etütlerde ve kurslarda faydalanabileceği bir yayındır. Öğretmenlerin öğrenciler ile birlikte etkileşimli bir şekilde kullanacağı şekilde hazırlanmış olup kapsamlı bir üründür.

Karekök Yayınları AYT Matematik Soru Bankasının Avantajları Nelerdir?

Karekök Yayınları AYT matematik soru bankası akıllı tahta uyumlu zengin soru içeriği ile AYT’deki matematik testine daha iyi hakim olmaya yardımcı olabilecek bir kaynaktır. Karekod uygulaması sayesinde soru bankasında yer alan matematik sorularının çözümlerinin yer aldığı videolara erişmek kolaydır. Bu videoların istenilen zamanda defalarca izlenebilmesi mümkündür. Bu özellik sayesinde adaylar soru çözme yöntemini daha kolay öğrenerek hızlı ve doğru çözüm tekniği hakkında bilgi sahibi olabilir. Kitapta yer alan sorular ve çözümler öğretmenlerin ve öğrencilerin bilgisayarlarında, akıllı tahtalarda kolay kullanabilecekleri ve hızlı erişecekleri şekilde hazırlanmış olup AYT’ye yönelik soru çözme tekniğini geliştirmelerini destekler. Bu kitabı daha önce satın alan kullanıcıların görüşleri hakkında bilgi sahibi olmak isterseniz Karekök Yayınları AYT matematik soru bankası yorumlarına göz atabilirsiniz. AYT hazırlığı kapsamında zengin soru içerikleri ve çözüm videoları içeren kaliteli bir kaynak arıyorsanız Karekök Yayınları AYT matematik soru bankası fiyat bilgisi öğrenme ve satın alma işlemini Trendyol üzerinden birkaç tıkla hızlı bir şekilde gerçekleştirmeniz mümkündür.