Karekök Yayınları Sıfır Serisi Geometri - 0 Yeni 2023

240 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (17)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
226,10 TL205,57 TL
2. Ürüne 45 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
100 TL'ye 5 TL İndirim
Kargo Bedava
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Karekök Yayınları Sıfır Serisi Geometri - 0 Yeni 2023

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Global Center Satıcı Ünvanı: HASAN KURT İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5950442179
    Bu ürün Global Center tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Açılar Açı-Kenar Bağıntıları Dik Üçgen İkizkenar Üçgen Eşkenar Üçgen Açıortay Kenarortay Üçgende Benzerlik Üçgende Alan Çokgenler ve Dörtgenler Paralelkenar Eşkenar Dörtgen-Deltoid Dikdörtgen Kare Yamuk Çemberde Açı Çemberde Uzunluk Daire Prizmalar ve Silindir Piramit, Koni ve Küre Noktanın Analitik İncelenmesi Doğrunun Analitik İncelenmesi Analitik Düzlemde Simetri ve Eşitsizlikler

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Sınav Tipi TYT & AYT
  • Basım Dili Türkçe
  • Kitap İçeriği Konu Anlatımlı
  • Basım Yılı 2023
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Karekök Yayınları Sıfır Serisi Geometri - 0 9786557554455

Karekök Yayınları Sıfır Serisi Geometri - 0 geometri alanında başarı elde etmek isteyenler için etkili bir kitaptır. Geometri, birçok farklı belirleyici sınav için ortak olan derslerden bir tanesidir. Geometri alanında kendilerini geliştirmek ve çok daha fazla soru çözmek isteyenler için geometri kitabı son derece etkili olmaktadır. Geometri bazı öğrencilerin önyargı ile yaklaştığı bir ders olabilse de iyi bir hazırlık süreci sayesinde bu derste başarılı sonuçlar alınabilmektedir. Karekök sıfır geometri ile bu alanda çok daha iyi sonuçlar alabilmek adına çalışmalar da yapılabilmektedir. Geometri içerisinde birçok farklı konu bulunduğundan dolayı, kaynak kitapta bu konuların hepsine değinilmektedir. Konuların sırasıyla kitapta yer alması ise konuları pekiştirme noktasında önemli bir avantaj sağlayacaktır.

  • Detaylı Konu Anlatımı
  • Basit Anlaşılabilir Anlatım
  • Uygun Fiyat Seçeneği

Karekök Yayınları Sıfır Serisi Geometri ile Hazırlık Sürecine Başlamak

Geometri alanında yeteri kadar kavramlara hakim olmayan öğrencilerin sıfırdan başlayarak çalışmalar yapmalar avantajlı olacaktır. Sıfırdan geometri alanında kavramların öğrenilmesi diğer konuların anlaşılabilir hale gelmesi için son derece önemlidir. Bu noktada geometri kavramlarını en iyi şekilde öğreten Karekök yayınları sıfır geometri kitabı ön plana çıkmaktadır. Sade ve basit anlatımı sayesinde herkesin kolaylıkla anlayabileceği bir geometri kitabı olmaktadır. Bu sayede, geometriden anlamıyorum diyen insanlar bile çok daha avantajlı sonuçlar alabilmektedirler. Karekök yayınları sıfır geometri çözümleri olması da büyük fayda sağlayacaktır. Bu sayede çözülemeyen soruların cevaplarına ulaşılarak konu hakkında daha detaylı bilgiler öğrenilebilmektedir. YKS veya KPSS gibi sınavlarda geometri soruları her sene değişkenliğe uğradığı için, güncel soruların olduğu kaynak kitabı ön plana çıkmaktadır.

Karekök Yayınları Sıfır Serisi Geometri ile Çalışmanın Avantajları

Üniversite giriş sınavında rakiplerin önüne geçebilmek için en belirleyici derslerden bir tanesi de geometri olmaktadır. Geometri alanında doğru cevaplanan fazladan bir soru bile binlerce rakibin önüne geçilmek için önemli olacaktır. Karekök Yayınları Sıfır Serisi Geometri - 0 indirim sayesinde uygun fiyata satın almak da mümkündür. Sınav öncesinde iyi bir geometri hazırlığı yapmak da son derece önemli bir konu haline gelir. Bu noktada, Karekök Yayınları Sıfır Serisi Geometri – 0 ile hazırlık yapmanın sağladığı birçok farklı avantaj da bulunur. Soruların güncel olması, anlatımın kolay anlaşılabilir olması gibi konular kaynak kitabı çok daha popüler bir hale getirmektedir. Geometri alanında kaynak kitap seçiminde dikkatli olunması gereken bazı hususlar da bulunur. Karekök Yayınları Sıfır Serisi Geometri - 0 yorum incelemesi yaparak çok daha etkili bir şekilde seçim yapılabilmektedir.

Karekök Yayınları Sıfır Serisi Geometri - 0 9786557554455 Modelleri Özellikleri ve Fiyatları

Geometri kitabının sevilen özelliklerinden bir tanesi de detaylı çözümlerin kitapta yer almasıdır. Bu sayede takılan konularda soru çözümleri yapılırken çözümler sayesinde konuların pekiştirilmesi de sağlanacaktır. Karekök Yayınları Sıfır Serisi Geometri - 0 kampanya koşullarını incelemek de ürünü çok daha uygun fiyata satın alabilmek için önemli bir unsurdur. Geometri kitabı alırken bütçelerini aşmayan öğrenciler geriye kalan bütçelerini diğer önemli derslerin konu anlatımları için kullanabilmektedirler. Geometri alanında sınav öncesinde iyi bir hazırlık yapmak son derece önemli olur. Konu anlatımlara çalışmak ve ardından sorular çözerek bu konuları pekiştirmek önemli avantajlar sağlayacaktır. Soru çözme hedefi konarak bu hazırlık süreci daha verimli hale getirilebilmektedir. Hazırlık döneminde geometri netlerini artırmak isteyenler Trendyol’da Karekök Yayınları Sıfır Serisi Geometri - 0 satın al seçeneğine tıklayarak kaynak kitabın sahibi olabilmektedirler.