Karekök Yayınları Tyt Paragraf Güncel Soru Bankası 2022 9786257154048

154,25 TL
Son 2 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (12)
Kurumsal Fatura
169,50 TL
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
250 TL'ye 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Karekök Yayınları Tyt Paragraf Güncel Soru Bankası 2022 9786257154048

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: LİDER KİTAP Satıcı Ünvanı: BİROL KOÇ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Giresun Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5670211999
    Bu ürün LİDER KİTAP tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Karekök Yayınları Tyt Paragraf Güncel Soru Bankası 2022 Karekök Yayınları Tyt Paragraf Güncel Soru Bankası 2022 2021 1. Sözcükte ve Söz Öbeğinde Anlam 2. Cümlede Anlam İlişkileri Kavramlar 3. Cümle Yorumu 4. Anlatım Yolları 5. Paragraf Yapısı 6. Paragraf Yorumu

Ürün Özellikleri

  • Boyut Büyük Boy
  • Sınav Tipi TYT & AYT
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Komisyon
  • Kitap İçeriği Konu Özetli Soru Bankası
  • Basım Yılı 2023
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Karekök Yayınları 9786257154048 2022 TYT Paragraf Güncel Soru Bankası

Üniversite sınavı başarısında kaliteli kaynak seçimi çok önemlidir. Karekök Yayınları 9786257154048 TYT paragraf güncel soru bankası ise ÖSYM formatında hazırlanan nitelikli bir kitaptır. Gerçekçi sorularla pratik kazandıran bu kaynak, branşında uzman bir yazar tarafından hazırlanmıştır. Söz konusu kitapta TYT’de daha önce çıkan soru tiplerine yer verilir. Adayların en çok zorlandığı formatlardan biri olan paragraf sorularına dair pek çok ipucunu, bu kaynakta bulabilirsiniz. Paragraf sorusu kaçırmamak ve rakipleri sollamak isteyen tüm TYT adayları bu kitabı çalışma programına dâhil edebilir.

  • TYT hazırlık
  • Basım yılı 2022
  • Yazar Ebru Çaloğlu

Karekök Yayınları Tyt Paragraf Soru Bankasının Özellikleri

Karekök Yayınları Tyt Paragraf Soru Bankasının Özellikleri Nelerdir?

Karekök Yayınları TYT paragraf soru bankası hazırlanırken ÖSYM’nin belirlediği güncel soru-konu dağılımı dikkate alınır. Basım yılı 2022 olan bu kitaptaki tüm sorular, Türk dili ve Edebiyatı alanında uzman öğretmen Ebru Çaloğlu’nun kaleminden çıkar. Söz konusu soru bankası birinci sınıf kağıda basılır. Bahsedilen kitap, kolay yırtılmayan yapraklardan oluşur. Standart büyük boy kitap ölçülerinde olan bu ürün, kaliteli karton ön ve arka kapağa sahiptir. Söz konusu kitabın kapağı ciltsizdir. Karekök Yayınları TYT paragraf soru bankasının basımında nitelikli mürekkep kullanılır. Yeni nesil müfredat çerçevesine uygun hazırlanan bu kitap, adaylara TYT’de en sık çıkan paragraf sorularını çözme fırsatı sunar. Kapsamlı içeriği, kaliteli baskı özellikleriyle Karekök Yayınları TYT paragraf soru bankası, tüm adayların masasında yer açabileceği iyi bir kaynaktır.

Karekök Yayınları Tyt Paragraf Soru Bankasının İçeriği Nasıldır?

Karekök Yayınları 9786257154048 TYT paragraf güncel soru bankasının içeriği, 2022 müfredatına uygun kapsamdadır. Ayrıca bu kitap ÖSYM’nin yeni nesil soru formatı dikkate alınarak hazırlanır. Söz konusu soru bankasında sözcükte ve söz öbeğinde mana, cümlede anlam ilişkileri/kavramlar konuları yer alır. Karekök Yayınları 9786257154048 TYT paragraf güncel soru bankasında cümle yorumu, anlatım yolları başlıklarında sorular bulunur. Bahsedilen kitapta paragraf yapısı ve yorumu konularına dair sorular da vardır. Karekök Yayınları TYT paragraf soru bankasında geçmiş yıllarda sıkça çıkan, gelecek sınavlarda da adayların karşılaşabileceği formatlarına öncelik verilir. Bu sayede söz konusu kitap, öğrencilerin gerçekçi sorularla pratik yaparak performanslarını artırmalarına yardımcı olur. Karekök Yayınları TYT paragraf soru bankasıyla gerçek seviyenizi görmeniz mümkündür. Rakiplerinizi elemek için yeni nesil soru pratiği yapabileceğiniz bu kitabı sepetinize ekleyebilirsiniz.

Karekök Yayınları Tyt Paragraf Soru Bankası Kimlere Hitap Eder?

Karekök Yayınları 9786257154048 TYT paragraf güncel soru bankası netlerini yükseltmeyi hedefleyen tüm adaylara hitap eder. Branşında ve TYT hazırlıkta tecrübeli Uzman Öğretmen Ebru Çaloğlu’nun hazırladığı bu kitap, paragraf sorusu kaçırmak istemeyen tüm adaylar için faydalı olacaktır. Bahsi geçen soru bankasının içeriği tamamen 2022 güncel konu-soru dağılımı doğrultusunda hazırlanmıştır. Bu bakımdan kitabı, güncel sorularla pratik kazanmak isteyen tüm TYT adaylar çözebilir. Paragraf soruları özellikle sözel ve eşit ağırlık adayları için önem arz eder. Söz konusu kitap, netlerini gerçekçi soru tipleriyle yükseltmek isteyen sözel ve eşit ağırlık öğrencileri için oldukça uygundur. Karekök Yayınları 9786257154048 TYT paragraf güncel soru bankası, zamandan tasarruf ederek başarı oranını yükseltmeyi hedefleyen TYT adayları için nitelikli bir kaynaktır. Kitabı daha önce kullananların fikirlerini görmek isterseniz Karekök Yayınları 9786257154048 TYT paragraf güncel soru bankası yorum bölümüne göz alabilirsiniz. Ayrıca bu kitabı Trendyol’dan güvenle satın alabilirsiniz.