Karesi Ekru Renk (krem) Güneşlik

450 TL
Boyut/Ebat: 300 x 250
300 x 250
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Karesi Ekru Renk (krem) Güneşlik

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: PERDE CENTER Satıcı Ünvanı: ERCAN TEZCAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Vergi Kimlik Numarası: 8410433891
    Bu ürün PERDE CENTER tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Yüksek kaliteli kalın krem güneşlik

Ürün Özellikleri

  • Materyal Polyester
  • Parça Sayısı 1
  • Takma Şekli Kornişli
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Karesi Güneşlik Ekru Renk (Krem) Kalın 300x250 cm Fiyatı, Yorumları - Trendyol

Perdeler evlerin tamamlayıcı parçasıdır. Odalara renk veren ve aynı zamanda mobilyaların öne çıkmasını sağlayan yegane parçalardır. Odaya girince dikkat çeken ilk parçalardan biri olması sebebiyle de göze hitap etmesi ve hoş gözükmesi tercih edilir. Perdeler çeşitli kullanım amaçlarına sahiptir. Eve güneş girmesinin engellenebileceği gibi odaların dışarıdan gözükmesine engel olmak için de kullanılabilir. Karesi ekru renk güneşlik şık tasarımı ve güzel görünümü sayesinde dikkatleri hemen üzerine çeker. Ekru rengi sayesinde farklı stilde tül ve mobilyalarla bile uyum gösterir. Kaliteli kumaş yapısı sayesinde uzun yıllar boyu süren kullanım imkanı sunar. Ayrıca kalın kumaş yapısı sayesinde de güneş ışığının çoğunu engeller. Karesi güneşlik fiyatları her bütçeye uygun olması sebebiyle kolay ulaşılabilir yapıdadır.

  • Şık tasarım
  • Kalın kumaş yapı
  • Uygun fiyat

Kalın Kumaşı ve Sağlam Yapısıyla Karesi Kalın Krem Güneşlik

Kalın Kumaşı ve Sağlam Yapısıyla Karesi Kalın Krem Güneşlik

Perde yaşam alanlarında hem işlevsel hem de dekoratif olarak kullanılabilir. Geceleri çalışıp gündüz uyuyanlar için dışarıdan gelen ışığı keserek konforlu bir alan oluşturulmasına yardımcı olur. Çeşitli video çekimleri için dahi kullanılabilir. Bu kadar farklı amaçla kullanılabilen perdelerin sağlam yapıda olması başlıca beklenen özelliklerden biridir. Karesi kalın krem güneşlik çok dayanıklı kumaş yapısıyla öne çıkar. Perde yapımında kullanılan malzeme kalitesi çok yüksektir. Her türlü yırtılmaya, kopmaya karşı üstün direnç gösterir. Belli süre sonra ortaya çıkabilen renk solmaları bu kaliteli kumaş sayesinde aza indirgenir. Bu sayede perdeyi uzun yıllar boyu sorunsuz kullanabilirsiniz. Karesi güneşlik aynı zamanda kalın kumaş yapısına sahiptir. Özellikle ev içine güneş ışığının girmemesi için mükemmel bir tercih olabilir. Perde, üst kısmında bulunan ruletler sayesinde kornişe kolayca takılır. Yıkanması gerektiği zaman da aynı şekilde çıkarılabilir.

Şık Görünümüyle Ön Plana Çıkan Karesi Güneşlik

Şık Görünümüyle Ön Plana Çıkan Karesi Güneşlik

Perdeler birçok farklı mekanda kullanılabilir. Ev, ofis, işyeri gibi alanlarda farklı sebeplerle güneşlik kullanımına ihtiyaç duyulabilir. Perdeler nerede kullanılırsa kullanılsın bulundukları mekanla uyum içinde olmalıdır. Karesi ekru güneşlik şık yapısı ve modern görünümü sayesinde birçok mobilya ile kusursuz uyum sağlar. Ekru rengi sayesinde bulunduğu odanın ferah görünmesine yardımcı olur. Şıklığı işlevsellikle buluşturan Karesi güneşlik yüksek kalite malzemeden üretilir. Kalın yapıda olması ve her türlü yırtılma ihtimaline karşı yüksek direnç göstermesi ürünü uzun ömürlü kılar. Karesi kalın krem güneşlik kullananlar ürünün bu özelliklerinden çok memnun kalır. Siz de her yerde gönül rahatlığıyla kullanabileceğiniz bir perde arıyorsanız bu ürün ihtiyaçlarınıza mükemmel şekilde karşılık verir. Ürünü almayı düşünüyorsanız Karesi kalın krem güneşlik fiyatını ve ölçüsünü inceledikten sonra işleminizi gerçekleştirebilirsiniz.

Avantajlı Karesi Ekru Renk Güneşlik Fiyatı ve Yorumları

Avantajlı Karesi Ekru Renk Güneşlik Fiyatı ve Yorumları

Müşteriler satın aldıkları üründen yüksek performans almak ister. Yüksek performans uygun fiyat ile buluştuğunda ise memnuniyet artar. Bu denge sayesinde müşteri memnuniyeti en üst noktaya taşınır. Karesi ekru renk güneşlik fiyat araştırması yapıldığında fiyat performans dengesinin sağlandığı görülür. Karesi güneşlik yüksek malzeme kalitesine sahiptir. Bu kalite ürünün güneş ışınlarına karşı dayanıklı olmasını mümkün kılar. Uzun yıllar boyu sorunsuz kullanabileceğiniz ürün, uyumlu rengi sayesinde tüllerinizi değiştirseniz dahi ortama uyum sağlar. Kullanım alanınızın görünümünü tamamlamak için de bu perdeyi tercih edebilirsiniz. Ekru rengi yumuşak tonuyla mobilyaların öne çıkmasına imkan sağlar. Ürün hakkında daha fazla bilgi edinmek isterseniz Karesi kalın krem güneşlik yorum kısmını okuyabilirsiniz. Ürüne uygun fiyatla sahip olmak için Trendyol üzerinden siparişinizi oluşturabilir ve güvenle alışverişinizi yapabilirsiniz.