Genel Markalar Slikon Yumurta Fırçası Ve Spatula 2'li Set

77,30 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (16)
199 TL'ye 10 TL İndirim
3. Ürüne %2 İndirim
Kurumsal Fatura
600 TL'ye 10 TL İndirim
Kurumsal Fatura
89,90 TL
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
63,99 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Slikon Yumurta Fırçası Ve Spatula 2'li Set

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: elektroTeChno Satıcı Ünvanı: NİHAT EVCİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3810050077
    Bu ürün elektroTeChno tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Emek yaparken size kolaylık sağlayacak silikon spatula ve fırça seti.
  • Yumuşak yapılı silikon spatula ile kolayca pasta ve kek hamuru şekillendirin.
  • Silikon set ile çizilmesini istemediğiniz mutfak malzemelerini koruyabilirsiniz.
  • Sağlığa zararlı hiç bir madde içermez, gıda ile temasa son derece uygundur.
  • Silikon fırça ile börek ve poğaçaların üstüne yumurta sürebilirsiniz.
  • Sıvı malzemelerin karıştırılması ve aktarılmasında silikon spatulayı kullanabilirsiniz.
  • Isıya oldukça dayanıklıdır.
  • Ürün ölçüleri:
  • Silikon spatula: 5 cm x 24 cm.
  • Silikon fırça: 5 cm x 21 cm.
  • Ürün renkleri: Pembe, mor, kırmızı,sarı, mavi, yeşil, turuncu.
  • Ürün stok durumuna göre asorti, karışık renklerde gönderilecektir.
  • Paket içeriği: 1 adet silikon spatula. 1 adet silikon yumurta fırçası.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Silikon
  • Parça Sayısı 2 Parça
  • Renk Mor
Geri Bildirim Ver

Karlı Home Silikon Yumurta Fırçası ve Spatula 2'li Set

Mutfakta hazırlık yaparken tercih edilen çeşitli araç gereçler vardır. Farklı amaçlara hizmet eden bu ürünler, yiyecek ve içecek hazırlamayı kolaylaştırır. Müşterilerin hızlı hareket etmesine olanak tanıyan ürünler, onlara zamandan tasarruf etme imkanı verir. Mutfakta sık kullanılan ürünlerden biri de silikon yumurta fırçası olarak bilinen üründür. Şık tasarımı ve işlevsel yanı ile öne çıkan ürün, poğaça ve börek gibi üzerine yumurta sürülmesi gereken yiyecekleri hazır hale getirmede kullanılır. Yiyeceklere yumuşaklık katan, susam ve çörek otu gibi malzemelerin yapışmasını sağlayan yumurta, bu fırça sayesinde eşit ve yeterli miktarda sürülebilir. Karlı Home silikon yumurta fırçası ve spatula 2’li set kullananlar tarafından beğenilen ve tavsiye edilen bu ürünü temin ederek mutfağınızda kullanabilirsiniz.

  • Birinci kalite silikon
  • Koku yapmaz
  • Lila uç kısım

Silikon Yumurta Fırçası ile Mutfakta Pratiklik

Silikon Yumurta Fırçası ile Mutfakta Pratiklik

Mutfak araç gereçlerinin amacı, hazırlık yapma noktasında yardımcı olmaktır. Müşterilerin keyifli vakit geçirmelerine yardımcı olan küçük mutfak ürünü Karaca silikon spatula, işlevsel yapısı ile çeşitli noktalarda kullanılabilir. Özellikle pankek, krep ya da omlet gibi tavada sıklıkla pişirilen yiyeceklerin pişirilme aşamasında tercih edilir. Bununla birlikte Karlı Home silikon yumurta fırçası ve spatula 2’li set yorumları, ürünün müşteriler tarafından uygulanan farklı kullanım biçimlerini de belirtir. Çok amaçlı bir ürün olan spatuladan kek ve kurabiye hamurlarını yoğurmak için de yararlanılabilir. Tüm malzemelerin homojen şekilde karışabilmesini sağlayan ürün, mutfaktaki önemli yardımcılardan biridir. Sürekli el altında tutularak ihtiyaç halinde hemen kullanılan bu ürünler, lila renkli kısımları ile mutfağa renk katar. Sık sık tercih edilen mevcut ürünleri temin ederek yemek ve tatlı hazırlıklarınızı eğlenceli hale getirebilirsiniz.

Karaca Spatula Kullanmanın Avantajları

Karaca Spatula Kullanmanın Avantajları

Mutfak ürünlerini seçerken çeşitli alanlarda kullanıma uygun olması önem taşır. Araç gereçlerin, mutfağa farklılık katmanın yanı sıra fonksiyonel yapılarıyla pratiklik sağlaması gerekir. Hazneli yumurta fırçası, hamur işlerinin üzerine yumurta sürmek için kullanılırken aynı zamanda böreklerin yağlanması aşamasında da tercih edilebilir. Tamamen o anki ihtiyaca bağlı şekilde kullanım amaçları değişen bu iki ürün, saydam sap kısımları ve lila uç kısımları sayesinde sevilerek kullanılır. İdeal boyuta sahip olduklarından dolayı kullanım kolaylığı sunar. Ayrıca mutfaktaki çekmece kısımlarında bulundurulabilir. Karlı Home silikon yumurta fırçası ve spatula 2’li set KHYMRTSPT model kodu ile aratılabilir. Birinci kalite silikon yapısıyla uzun zaman boyunca rahatlıkla kullanılabilen ürünler, tezgah üzerindeki organizerler içerisinde de muhafaza edilebilir. Bu gibi öne çıkan özelliklere sahip olan iki ürüne mutfağınızda yer açarak sağladığı imkanlardan yararlanabilirsiniz.

Hazneli Yapısı ile Yumurta Fırçası Özellikleri ve Fiyatları

Hazneli Yapısı ile Yumurta Fırçası Özellikleri ve Fiyatları

Yemek hazırlığında kullanımı tercih edilecek ürünlerin, insan sağlığına zarar vermemesi ve bu açıdan herhangi bir sorun teşkil etmemesi önem taşır. Karlı Home silikon yumurta fırçası ve spatula 2’li set, sağlığa zararsız olan kaliteli yapıya sahip plastikten üretilir. Koku yapmaması ve kolayca temizlenebilir olması da müşterilerin ürüne yönelmelerinde etkili faktörlerdendir. Yumurta fırçası, kolay hareket edebilen yumuşak fırça kısmı ile müşterileri zorlamaz. Bununla birlikte spatula sert uç kısmı sayesinde yiyecekleri tavada çevirme ya da az miktarlı hamurları etkili şekilde yoğurma konusunda da destek olur. Karlı Home silikon yumurta fırçası ve spatula 2’li set fiyatları, ürünlerin belli başlı özelliklerine bağlı şekilde belirlenerek müşterilere sunulur. Trendyol üzerinden bu ürünleri temin ederek mutfağınızda eğlenceli şekilde hazırlıklar yapabilir, sunulan avantajlı imkanlardan yararlanma şansı elde edebilirsiniz.