Karlıdağ Tuzlu Tereyağı 950 gr

429,90 TL
(452,53 TL / kg)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Karlıdağ Tuzlu Tereyağı 950 gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Tazecesit Satıcı Ünvanı: PERKA SÜT ÜRÜNLERİ VE GIDA SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0728040702600001 Vergi Kimlik Numarası: 7280407026
    Bu ürün Tazecesit tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Organik
Geri Bildirim Ver

Karlıdağ Tuzlu Tereyağı 950 gr

Mandıra ürünleri arasında yer alan tereyağ, süt yağından imal edilir. Karlıdağ tuzlu tereyağ bu gıda çeşidinin sahip olması gereken özellikleri karşılayan bir üründür. İçeriğinde %80 oranında süt yağı bulunan besin maddesi, son derece lezzetlidir. Kahvaltıda ve yemek pişirirken rahatlıkla kullanılabilen ürün, yiyeceklere etkileyici bir lezzet katar. Gün içerisinde belirli miktarlarda tüketimi sağlık açısından risk oluşturmaz. Katkısız bir ürün olan bu tereyağı, güvenle tüketilebilir. Hayvansal bir gıda maddesi olduğu için vücuda faydalı birçok özelliğe sahiptir. Karlıdağ tuzlu tereyağı 950 gr paketlerde hazırlanır. Bu lezzetli yağın birçok kullanım alanı vardır. Genellikle yemek hazırlarken tercih edilen ürün, sıcak ve soğuk tüketime uygundur. Önemli ve lezzetli bir süt mamülü olan ürün günün her anı keyifle yenebilir.

  • %80 oranında süt yağı
  • Tuzlu tereyağı
  • 950 gr peket

Lezzetli Karlıdağ Tuzlu Tereyağı Özellikleri

Lezzetli Karlıdağ Tuzlu Tereyağı Özellikleri

Tam yağlı çiğ ya da taze sütün farklı işlemler uygulanarak formunun değişmesiyle meydana gelen Karlıdağ tereyağı 950 gr ideal bir miktara sahiptir. Uygun saklama koşullarında muhafaza edildiği sürece yapısında değişim meydana gelmeyen ürün, uzun süre güvenle tüketilebilir. İçeriğinde katkı maddesi bulunmayan bu gıda maddesi %80 oranında süt yağı ve %2 oranında tuz içerir. Özellikle protein bakımından yüksek değerlere sahip olan yağ, sütten gelen mineral, vitamin gibi besleyici maddeleri de ihtiva eder. Günlük beslenmede önemli yeri olan maddelerin vücuda alımına yardımcı olan ürün, son derece keyifli bir tüketime sahiptir. İçeriğinde yer alan tuz sayesinde pişirilen yemeklere üstün bir lezzet katar. İnek sütü kullanılarak hazırlanan bu besleyici gıda maddesi etkileyici lezzetiyle dikkat çeker. Siz de bu sağlıklı maddeler içeren ürünü satın alabilirsiniz.

Besleyici Karlıdağ Tereyağı Köylüm Tuzlu Lezzeti

Besleyici Karlıdağ Tereyağı Köylüm Tuzlu Lezzeti

Karlıdağ tereyağı 950 gr köylüm tuzlu olma özelliği sayesinde severek tüketilir. Kullanıldığı yemeklere belirgin bir lezzet katan ürün, ister sıcak yemekleri pişirirken kavurma işlemlerinde ister kahvaltı sofrasında ya da ara öğün olarak sıcak ekmeğin üzerine sürülerek tüketilebilir. Bununla beraber tuzlu hamur işi tariflerinde güvenle kullanılabilen tereyağı içeriğindeki ideal tuz miktarı ile güzel bir kıvam ve tat elde edilmesine yardımcı olur. Ürünün yapısında yer alan A vitamini göz sağlığı üzerine olumlu etki gösterebilir. Bununla beraber eklemlerin düzgün çalışmasına da katkı sağlayabilir. Doğal yapıya sahip olan hayvansal gıda mide ve bağırsaklarda kolay bir şekilde sindirilerek rahatsız edici bir his oluşmasını engeller. Sütten elde edilen bir gıda olduğundan kemik sağlığını destekleyici özellik gösterebilir. Siz de bu faydalı ürünü yemeklerinizde gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.

Avantajlı Karlıdağ Tuzlu Tereyağı 950 gr Fiyatı ve Yorumları

Avantajlı Karlıdağ Tuzlu Tereyağı 950 gr Fiyatı ve Yorumları

İnek sütünün gıda üretimi için özel olarak tasarlanan gelişmiş makineler içerisinde uzun süre çalkalanarak yağının ayrılması yöntemiyle elde edilen Karlıdağ tereyağ son derece hijyenik bir ortamda paketlenir. Kullanım alanları ve faydaları oldukça fazla olan ürün, müşteriler tarafından sıklıkla tercih edilir. Pilav yapımında severek tercih edilen bu ürün pişen pilava etkileyici bir lezzet katar. Sebzeleri ve etleri kavurmak için kullanılacağı durumlarda yağın yüksek sıcaklık uygulanma sonuca yanmamasına özen göstermek gerekir. Uygun şekilde pişirildiğinde aromaları ortaya çıkan tereyağı kullanıldığı yiyeceğin lezzetini de belirgin hale getirir. Karlıdağ tuzlu tereyağı 950 gr fiyatı ham madde özellikleri göz önünde bulundurularak belirlenir. Ürün hakkında bilgi sahibi olmak için Karlıdağ tuzlu tereyağı 950 gr yorumlarını okuyabilirsiniz. Siz de bu lezzetli besin maddesini Trendyol’dan avantajlı fiyat seçenekleriyle satın alabilirsiniz.