KARNAVAL HOME Karnaval Mürdüm Işık Geçirmez Blackout Karartma Fon Perde Tek Kanat 100x260 Cm

969,99 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Boyut/Ebat: 100 x 260
300 x 260
140 x 260
180 x 260
100 x 260
220 x 260
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

KARNAVAL HOME Karnaval Mürdüm Işık Geçirmez Blackout Karartma Fon Perde Tek Kanat 100x260 Cm

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Karnaval Home Satıcı Ünvanı: ILGIN ARGAÇ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 3493398005400001 Vergi Kimlik Numarası: 0740661921
    Bu ürün Karnaval Home tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 6 adet sipariş verilebilir. 6 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Karnaval Home Blackout Karartma Fon Perde Tek Kanat IŞIK GEÇİRMEYEN, ISIYI BLOKLAYAN %100 GERÇEK BLACKOUT KARARTMA FON PERDE Açık renklerden, koyu renklere doğru %60-%95 karartma sağlar. Ölçüler EN X BOY cm şeklindedir. Ölçüler ve fiyat tek kanat içindir Fotoğrafların görüntülendiği cihaz, ekran cinsi ve parlaklığı, perdenin kullanıldığı ortamdaki ışık çeşidi ve ışık yoğunluğuna göre perdenin renginde biraz daha koyu veya açık olarak ton farkı oluşabilme ihtimali vardır. Klasik güneşlik değil Gerçek Blackout Karartma Perdedir. Işık geçirmez. Rahat bir uykuya yardımcı olur. Pilesiz, düz dikimdir. Kornişe asma düğmeleri paket dahilinde yer almaktadır. Kullanım amacı doğrultusunda pilesiz olan ürünü pileli kullanmak isterseniz, ekstrafordaki iplikleri çekerek veya korniş rayı üzerinde, korniş düğmeleri birbirine yaklaştırılarak istediğiniz şekilde pilesini ayarlayabilirsiniz. Bağlama kuşağı perde ile birlikte gönderilmektedir. %100 Blackout PES kumaştan üretilmiştir. OEKO-TEX® STANDART100 ve ISO17050-1 sertifikalıdır. Üründe bebek, çocuk, yetişkin ve hayvan sağlığına zararlı maddeler ve kimyasallar yoktur. 30 derecede yıkanır. Düşük ısıda ütülenir.

Ürün Özellikleri

  • Takma Şekli Kornişli
  • Parça Sayısı 1
  • Özellik Blackout
  • Renk Mor
Geri Bildirim Ver