Karşı Köyden Biber Salçası - Tuzsuz -200 gr Bebek Salçası

124,99 TL
(0,62 TL / g)
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Karşı Köyden Biber Salçası - Tuzsuz -200 gr Bebek Salçası

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Karşı Köyden Doğal Ürünler Satıcı Ünvanı: USLUDAN GIDA TARIM TURİZM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Manisa Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0895076083200001 Vergi Kimlik Numarası: 8950760832
    Bu ürün Karşı Köyden Doğal Ürünler tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • *Paket içerinde 1 Adet Karşı Köyden Biber Salçası - Tuzsuz -200 gr (Bebeklere Özel) bulunmaktadır. YENİ SEZONDUR Kendi bahçemizde binbir emek ile yetiştirdiğimiz tatlı kapya biberlerimizi temiz ve sağlıklı olanları seçip, odun ateşinde kaynatıp BEBEKLERE ÖZEL bu salçayı yaptık. Ürün tamamen tuzsuzdur ve hiçbir şekilde katkı ve koruyucu madde yoktur.
  • İçindekiler / Ingredients: Kapya Biber/Capia Pepper, Zeytinyağı/Oliveoil
  • Bebekleriniz için özel olarak yapılan bu tuzsuz ürünü bebeğinize hazırlayacağınız tüm özel gıdalarda güvenle kullanabilirsiniz.
  • Serin ve kuru yerde muhafaza ediniz ve Güneş ışığından koruyunuz. Ambalaj açıldıktan sonra üzerine zeytinyağı ekleyerek oksijen ile temasını kesip buzdolabında muhafaza ediniz ve 7 gün içinde tüketiniz
  • Please store in a cool and dry place away from heat and light. After opening the package, add olive oil on it, cut off contact with oxygen, store it in the refrigerator and consume within 7 days.
  • *Bu ürünler Büyükşehir’deki kurumsal hayatlarından sıyrılıp, doğmuş olduğu topraklarına dönmüş ve üretime başlamış girişimci bir çiftin (Bir Gıda Mühendisi Baba ve Bir Arkeolog Anne) köyünde kurmuş olduğu Tarım ve Orman Bakanlığı onaylı butik işletmesinde üretilmiştir. İşletme kayıt numaramız TR-45-K-010909 Bu ürünü satın alarak Karşı Köyden’in üreten kadınlarının el emeklerine ve küçük işletmelere destek vermiş olduğunuz için teşekkür ederiz. *Tercihim neden Karşı Köyden ürünleri olmalı? Butik üretimin verdiği titizlik ve sorumluluk ile işimizi SEVEREK yapıyoruz. Ve tüm doğal ürünlerimizi sizlere ÖZENLE ve HIZLICA ulaştırıyoruz. *Gezegenimizin varlığının, gelecek nesillere duyduğumuz sorumluluğun bir parçası olduğunun farkındalığı içinde ekolojik hayatı destekliyoruz. Kendi bahçelerimizden toplamış olduğumuz ürünler yine kendimize ait Butik Üretim tesisimizde köyümüzün eli maharetli kadınları tarafından özenle üretilmiştir.

Ürün Özellikleri

  • Hızlı Market Sıralama Tipi Salça - Biber
Geri Bildirim Ver