KASTAMONU PLASTİK Bayev Violet Kirli Çamaşır Sepeti Soft Iki Bölmeli Duo Colormatik 45+45 Lt Violet Gri Beyaz

682,90 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
8.7
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
600 TL'ye 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

KASTAMONU PLASTİK Bayev Violet Kirli Çamaşır Sepeti Soft Iki Bölmeli Duo Colormatik 45+45 Lt Violet Gri Beyaz

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Turuncu Elma Satıcı Ünvanı: TURUNCU ELMA ELEKTRONİK TİCARET VE BİLGİ TEKNOLOJİLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kütahya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0872063179800012 Vergi Kimlik Numarası: 8720631798
    Bu ürün Turuncu Elma tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 6 adet sipariş verilebilir. 6 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Violet Kirli Çamaşır Sepeti Soft İki Bölmeli Duo Colormatik 45+45 lt Çift Gözlü Pratik Kirli Çamaşır Sepeti 90Lt90Lt Kapasiteli Renkli ve Beyaz Çamaşırlarınızı Ayırabileceğiniz Çok Pratik Ergonomik Tasarımıyla Çok Modern Yeni Duo Kirli Çamaşır Sepeti. Ürün Ölçüleri: 60x60x37cm45+45L

Ürün Özellikleri

  • Materyal Plastik
  • Renk Beyaz
  • Hacim 0-19 L
  • Boyut/Ebat 60 x 40

Yıkama Talimatları

  • • Detaylı bakım talimatları için lütfen ürün etiketini kontrol ediniz.
Geri Bildirim Ver

KASTAMONU PLASTİK Violet İki Bölmeli 45+45 lt Kirli Çamaşır Sepeti

Temizlikten yemek hazırlığına kadar tüm ev işleri yardımcı ürün ve makinelerle oldukça pratik hâle gelir. Özellikle kirli çamaşırları toplama ve ayırma işlemi iki bölmeli kirli çamaşır sepeti seçenekleriyle oldukça kolay ve hijyenik bir şekilde gerçekleştirilebilir. Kirli sepetleri, çamaşırları toplarken ve yıkarken zamandan tasarruf etmenizi sağlayan oldukça kullanışlı ürünlerdir. İki bölümden oluşan ürün, renkli ve beyaz çamaşırları daha biriktirme aşamasında birbirinden ayırabilme imkânı verir. Aynı zamanda kirli tekstil ürünlerini bir arada tutması nedeniyle hijyenik bir çözüm olarak da ilgi görür. Kastamonu Plastik kirli sepeti, dayanıklı ve şık tasarımı ile evin farklı bölümlerinde rahatlıkla kullanılabilir.

  • İki bölme, renkli ve beyaz çamaşırları ayırma olanağı sunar.
  • Kaliteli plastik materyal, uzun ömürlü kullanım imkânı verir.
  • Kapaklı tasarım, kirli çamaşırların çevreye kötü koku yaymasını engeller.

Kastamonu Plastik Kirli Çamaşır Sepetinin Özellikleri Neler?

Kastamonu Plastik Kirli Çamaşır Sepetinin Özellikleri Neler?

Gri ve beyaz olmak üzere iki bölümden oluşan sepet, kaliteli plastik materyaller kullanılarak üretilir. Bu sayede oldukça uzun ömürlü bir kullanım olanağı sunar. Her iki bölümünde kolay açılır kapaklar bulunur. Kapak sistemi, kirli giysilerin çevreye kötü koku yaymasını engeller. Bu sayede özellikle kiler, banyo ve yatak odası gibi bölümlerde hijyenik bir çamaşır toplama alanı olarak tercih edilir. Çamaşır sepetinin her iki gözü de 45 litre hacme sahiptir. Dayanıklı ve kullanışlı olan ürün, toplamda 90 litre kapasitesi ile çok sayıda kirli çamaşırı muhafaza edebilir. Beyaz ve gri renk plastikler; nem, darbe ve ısıya karşı oldukça dirençlidir. Çamaşır sepeti, bu sayede uzun yıllar boyunca hem rengini hem formunu hem de kalitesini korur.

Kastamonu Plastik İki Bölmeli Çamaşır Sepeti Kullanışlı mı?

Kastamonu Plastik İki Bölmeli Çamaşır Sepeti Kullanışlı mı?

Kastamonu Plastik kirli sepeti, ev temizliğini daha pratik hâle getirir ve can sıkıcı karışıklıklar yaşanmasının önüne geçer. Makine kapasitesine göre biriktirilen çamaşırlar, bir arada ve belirli programlarda yıkanır. Yıkama işlemi sırasında yıpranma ihtimalini en aza indirmek için renk ve materyallerine göre çamaşırların ayrılması gerekir. Kastamonu Plastik kirli sepeti, tam da bu aşamada kullanışlı tasarımı ile ön plana çıkar. Çamaşırlar birikirken renklerine göre ayırma imkânı verir. Özellikle çocuklu ailelerde çamaşır toplama işi büyük kargaşalara yol açabilir. Sık sık karışan açık çamaşır sepetlerinin aksine iki ayrı bölmeden oluşan ürün, ev işlerini oldukça kolaylaştırır. Beyaz bölümde beyaz çamaşırlar, gri bölümde de diğer renkler biriktirilebilir. Böylece yıkama sırasında renkler birbirine karışmayacağı için giysileriniz uzun süre rengini ve dokusunu korur.

Kastamonu Plastik İki Bölmeli Çamaşır Sepeti Kaliteli midir?

Kastamonu Plastik İki Bölmeli Çamaşır Sepeti Kaliteli midir? ?

Kastamonu Plastik kirli sepetinin basit tasarımı sayesinde tüm aile bireyleri, çamaşırları renklerine göre kolayca ayırabilir. Çift bölmeli kirli çamaşır sepeti, dayanıklı ve hafif plastik materyali sayesinde pratik bir şekilde istenilen yere taşınabilir. Yüzey direnci oldukça yüksek plastik materyal, kullanıldığı her ortamda Kastamonu Plastik kirli sepetinin şık görünümünü korur. Çarpma, sürtünme, düşme, ıslanma veya ısınma gibi her türlü zorlu koşula karşı direnç gösterir. Sepet, iki ayrı bölmesi sayesinde çamaşırları ayırmak için birden fazla kap kullanma zorluğunun da önüne geçer. Bu sayede yaşam alanlarını daha düzenli hâle getiren ürün, kolay temizleme özelliğiyle de hijyenik kullanım imkânı verir. Ürün tamamen plastikten üretildiği için doğrudan sabunlu suyla yıkanabilir veya silinebilir. Siz de Kastamonu Plastik iki bölmeli kirli çamaşır sepeti yorumlarını inceleyerek ürünle ilgili detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz. Bu ürünü bütçenizi zorlamadan Trendyol’dan kolayca satın alabilirsiniz.