Kayalar Trafik Fiber Optik Kablo Sc Sc 20 Metre Zirkonyum Sc/upc Siecor Gold Usa Optic Kablo

990 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Kayalar Trafik Fiber Optik Kablo Sc Sc 20 Metre Zirkonyum Sc/upc Siecor Gold Usa Optic Kablo

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Reyon1 Satıcı Ünvanı: YASEMİN KAYA UYGUR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5350539945
    Bu ürün Reyon1 tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 20 metre kaliteli ve orjinal fiber optik kablo scupc / scupc Sıecor gold marka. Made ın usa. Zirkonyum kompozit konnektörler ile yüksek performans sunar. Fıber modemlerle uyumludur. Modeminizi başka bir yere aktarmak için rahatlıkla kullanabilirsiniz. Ürün uzunluğu 20 metredir. Ürünler orjinal ve adınıza faturalıdır. Corning cable systems 1f scupc/scupc Sc/sc 2mm diam patch Insertion loss: < 0.15 db typical, 0.50 db maximum Reflectance: -55 db maximum Uygulama: Sinyal iletimi ve veri iletim Telekomünikasyon ağı, yerel alan ağı (lan), metropolitan alan ağları, fiber optik iletişim sistemleri fiber optik test cihazı / enstrümantasyon fiber optik catv (kablo tv), fiber optik sensörler fiber optik geniş bant-Ev, eve ftth fiber Features / benefits ? compliant to tıa/eıa 604-2, fiber optic connector ıntermateability standard, focıs-2 ? designed and tested to telcordia gr-326-Core ? ınsertion loss: < 0.15 db typical, 0.50 db maximum ? reflectance: -55 db maximum ? 100% optical and visual inspection
  • performance is guaranteed ? push-Pull latching mechanism with audible ?Click? Ensures a positive connection ? optimized ferrule for excellent optical performance ? non-Optical disconnect design ? designed for high-Density applications ? all molded components meet or exceed ul 94 v1 Description corning cable systems? Sc ultra pc cable assemblies provide high-Performance connectivity solutions for today?S telecommunications, data, and video applications. In addition, our state-Of-The-Art manufacturing technologies ensure your connections exceed the performance requirements of tomorrow?S applications: High bit-Rate digital, optically amplified, wdm, and coherent communication systems. These connectors combine high-Precision zirconia ferrules and engineered composites to provide a durable package with consistent, repeatable performance. Scultra pc connectors are available factory-Terminated on a wide range of outside plant and flame-Retardant cables in stranded tube, ribbon, and tightbuffer designs.

Ürün Özellikleri

  • Renk Sarı
Geri Bildirim Ver

Kayalar FO-UPC-SIECOR Trafik SC 20 Metre Zirkonyum SC/UPC Siecor Gold USA Fiber Optik Kablo

Veri aktarım hızı, günümüzün önemli konuları arasındadır. Bilgiye erişim hızı ve kalitesini arttıran Kayalar Trafik 20 metre fiber optik kabloyu edinerek işleri sizin için daha kolay bir hâle dönüştürebilirsiniz. Dış etkenlere karşı dayanıklı olan kablonun birden fazla kullanım alanı vardır. Kablo; kimya, biyomedikal, havacılık, reklamcılık ve aydınlatma sektörlerinde sıklıkla tercih edilir. İdeal uzunluktaki ürünü farklı ihtiyaçlar için rahatlıkla kullanabilirsiniz.

  • Ürün, 20 metre uzunluğa sahiptir.
  • Dış etkenlere karşı oldukça dayanıklıdır.
  • Hızlı ve kaliteli veri iletimi sağlar.

Kayalar Trafik Zirkonyum Fiber Optik Kablonun Özellikleri Nelerdir?

Kayalar Trafik Zirkonyum Fiber Optik Kablonun Özellikleri Nelerdir?

Kayalar Trafik tarafından kişilere sunulan fiber optik kablo 20 metre uzunluğuyla ergonomik bir ürün olarak öne çıkar. Sarı renkteki kablo ucunda mavi bağlantı noktaları bulunur. İnternet erişim hızını arttıran kabloların bağlantı noktaları 9 x 23 mm ebatlarına sahiptir. Kayalar Trafik 20 metre fiber optik kablo, çevre koşullarına karşı dirençli yapıdadır. Kablo temel olarak 3 kısımdan oluşur. Işık iletimi sağlayan çekirdek çevresinde yansıma önleyici cam bölüm vardır. Kablonun en dış yüzeyinde ise yüksek koruyuculuk düzeyine sahip plastik kılıf bulunur. İletimin sağlandığı ana parça ince lifli bir yapıdadır. Katmanlı yapıdaki bu ürün, farklı ihtiyaçlara yönelik olarak çeşitli cihazlarda kullanım için uygundur. Kayalar Trafik 20 metre sarı fiber optik kabloyu edinerek yüksek veri transferi sağlayabilirsiniz.

Kayalar Trafik 20 Metre Sarı Fiber Optik Kablo Ne İçin Kullanılır?

Kayalar Trafik 20 Metre Sarı Fiber Optik Kablo Ne İçin Kullanılır?

Kayalar Trafik 20 metre fiber optik kablonun kullanım alanı oldukça geniştir. Hızlı bilgi akışı sağlayan ürün, dayanıklılığı sayesinde çeşitli sektörlerde kullanılabilir. Fiber kablonun en sık kullanıldığı alan reklam panolarıdır. Görsellerle tüketicileri etkilemeye çalışan panolara veri akışı bu kablolar sayesinde sağlanır. Ürünün tercih edildiği bir başka cihaz ise telefonlardır. Kaliteli ses iletimi sağlayan kablolar sayesinde telefonlarla kesintisiz görüşmeler gerçekleştirilebilir. Fiber kablo kullanılarak hazırlanan internet altyapılarında yaşanan sorunlar minimuma indirilir. İnternet hız ve kalitesini olumlu yönde etkileyen ürünle videolarda yavaş yüklenme ve takılma gibi sorunlar görülmez. Online oyun oynayan ya da evden çalışan kişiler, fiber kablo sayesinde ağ bağlantısı kesintileriyle karşılaşmaz. Kayalar Trafik 20 metre zirkonyum fiber optik kablo kullanımı tıp, havacılık, ulaşım, petrol ve gaz üretimi gibi sektörler için vazgeçilmezdir.

Kayalar Trafik 20 Metre Sarı Fiber Optik Kablo Dayanıklı mıdır?

Kayalar Trafik sarı fiber optik kablo yüksek dayanıklılık seviyesine sahiptir. Kablonun özel olarak tasarlanan katmanlı tasarımı veri iletimi sırasında ürünün deforme olmasını önler. Işık sinyali kullanarak bilgi akışı sağlayan kablonun en dış kısmında sürtünme ve darbelere karşı dayanıklı plastik kılıf bulunur. Söz konusu katman, kablo çekirdeğinin dışarıdan gelebilecek darbeler esnasında dâhi veri iletimine devam etmesine olanak tanır. Plastik kılıf ve çekirdek arasında yer alan cam katman ise optik kablonun dayanıklılığını arttıran bir diğer unsurdur. Kırılmaya ve yıpranmaya karşı dayanıklı olan fiber kablo, uzun yıllar aynı kalitede kullanılabilir. Söz konusu ürünü edinerek hızlı veri akışı için uygun altyapıyı oluşturabilirsiniz. Kayalar Trafik 20 metre fiber optik kablo fiyatı, farklı bütçelere sahip kullanıcıların erişebileceği düzeye sahiptir. Ürün hakkında detaylı bilgi almak için Kayalar Trafik 20 metre fiber optik kablo yorumlarını okuyabilirsiniz. Kayalar Trafik 20 metre fiber optik kabloyu uygun fiyat ve yüksek kalite garantisiyle Trendyol’dan satın alabilirsiniz.