Kayalar Trafik Gri Merdiven Ve Zemin Kaydırmaz Kaymaz Bant 50mm X 10mt

199,99 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Kayalar Trafik Gri Merdiven Ve Zemin Kaydırmaz Kaymaz Bant 50mm X 10mt

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: HEDEFSAN DIŞ TİCARET Satıcı Ünvanı: HEDEFSAN DIŞ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Çorum Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0461076847200001 Vergi Kimlik Numarası: 4610768472
    Bu ürün HEDEFSAN DIŞ TİCARET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 100 adet sipariş verilebilir. 100 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • POLESTAR marka gerçek 60 kum yüksek kalite 1. Sınıf merdiven ve zemin kaydırmaz bant. Gönderilecek ürün POLESTAR 60 kum gri renk kaydırmaz bant ürünüdür. Ürünlerimiz özelliklerini gösterir şekilde POLESTAR amblemli ve shrınklidir. POLESTAR 5 santim x 10 metre gri 60 kum zemin kaydırmaz bant Not: Ürünü uygularkan zemin ıslak / tozlu olmamalı. Uygulandıktan sonra ilk 24 saat Su ile temas etmemesi sağlam yapışmasını sağlayacaktır. POLESTAR merdiven ve zemin kaydırmaz bant ustalık gerektirmeyen uygulaması ilekolayca evinize, ofisinize, apartman girişlerine kendiniz kolayca yapıştırabileceksiniz. POLESTAR merdiven ve zemin kaydırmaz bant sıcak -Soğuk gibi hava değişimlerinden etkilenmez.-30 c° den + 80 c° ye kadar olanısı değişimlerinde kaydırmaz özelliğini yitirmez. POLESTAR merdiven ve zemin kaydırmaz bandı her türlü ev deterjanları ile kolayca temizleyebilirsiniz. Ayrıca dış ve iç mekanlarda pratik bir şekilde uygulayıp, güvenle kullanabilirsiniz. POLESTAR kaydırmaz bant kum kalınlığı : 60 (tutuculuğu yüksek performanstır - Polestar kaydırmaz bantlar gerçek 60 kumdur ) POLESTAR kaydırmaz bantların uygulama alanları: Her türlü ahşap, mermer merdivenlerde, ahşap döşeme, marley, laminant parke gibi iç mekan alanları. Banyo tuvalet gibi fayans mermer kaplı ıslak zeminlerde, duşa kabinlerde, küvetlerde. Apartman girişleri ve koridorlarda , her türlü mermer yüzeylerde. Hastaneler, iş yerleri, kurumlar, okullar, yurtlar, yüzme havuzları, oyun alanlarında, yaya trafiğinin yoğun olduğu yerlerde. POLESTAR kaydırmaz bant uygulama talimatı : 1. Uygulama yapılacak alan yağ ve kirden arındırılmalı ve iyice durulanmalıdır. 2. Temizlenmiş yüzeyin kuru olduğundan emin olunmalıdır. 3. Uygulama yapılacak olan kaydırmaz bant gerekli ölçüde kesilmelidir. 4. Koruyucu folyo çıkarılıp basamak ucundan 1 cm.Boşluk bırakılarak gerdirmeden yapıştırılmalıdır. 5. Yapıştırma sonrası kauçuk ya da lastik bir rulo yardımı ile üzerinden bastırarak zemine yapışması sağlanmalıdır. 6. Uygulama sonrası ilk 24 saatlik süre içerisinde ıslanmamasına dikkat ediniz. Yapıştırma işlemi sırasında zeminin ısıtılması maksimum tutuculuk sağlar Not: 10 c°'nin altında uygulama yapılmamasıtavsiye edilir.

Ürün Özellikleri

  • Yapıştırıcı Tipi Tamir Bandı
Geri Bildirim Ver