kb köyceğiz balı Arı Sütü Bal Propolis Karışımı 250 g Cam Kavanoz 3'ü 1 Yerde

482,65 TL
(1.930,60 TL / kg)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

kb köyceğiz balı Arı Sütü Bal Propolis Karışımı 250 g Cam Kavanoz 3'ü 1 Yerde

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Köyceğiz Balı Satıcı Ünvanı: SÜLEYMAN TUNAHAN ÖZÇAKIR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Muğla Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 4987956626200015 Vergi Kimlik Numarası: 6720221733
    Bu ürün Köyceğiz Balı tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • * propolis, arılar tarafından kovanlarını dışarıdan gelen hastalık ve diğer tehlikelere karşı korumak için değişik bitki özlerinden toplayıp, kovanın bir üründür. Yapışkan, reçinemsi bir maddedir. Balarısı yaşadığı kovanı dış etkenlerden, mikroorganizmalardan ve diğer zararlılardan korumak için propolisle kaplar. Propolis larvalara, mantar ve bakterilere karşı antibiyotik etki gösterir. * yapısında 300'den fazla bileşik bulunmaktadır. Bu bileşikler iklime ve toplandığı zamana göre değişebilmektedir. Propolisin bileşiminde reçine, bal mumu, fenalik bileşikler ve uçucu yağ gibi organik mahiyette önemli içerikler bulunmaktadır. Bu bileşikleri yüzdelik paylarla ifade edersek %50'si reçine, %30'u mum, % 10'u farmakolojik etkileri olan çok değerli bileşikler, %5'lik kısmı polen, %5'lik kısmı da demir, kalsiyum, magnezyum gibi elementleri kapsayan minerallerden ibarettir. Asıl bu mucizevi maddeyi eşsiz kılan %10'luk kısmını oluşturan az önce farmakolojik bileşik diye ifade ettiğimiz yağ asitleridir. * propolisin güçlü bir antioksidan etkisi vardır, kanser tedavisinde potansiyel olduğu gibi, kanser öncesi lezyonlar için de etkilidir. Propolis mikropların vücuttaki dirençlerini kırarak iyileşmenizde rolü vardır. * kalp ve damar sağlığı için kullanılabilecek bire bir ürün olup, kılcal damarlardaki çatlamaları engeller, hipertansiyona iyi gelmektedir. * propolis midede ülser, gastrit ve kanserin ana kaynağı olan helikobakter pilori maddesini yok ederek mideden muzdarip insanların yüzünü güldürmeyi başarmaktadır. * bademcik iltihabı, faranjit ve menenjit'in iyileşmesinde etkilidir. Ağız ve boğaz mukozası ve diş eti sağlığı için oral yolla alındığında, gargara yoluyla kullanıldığında da oldukça güçlü bir etkiye sahiptir. * bağışıklık sistemini ve metabolizmayı güçlendirir. * propolisin bilinen bir zararı yoktur. Mükemmel bir besin takviyesidir, ilaç değildir. * satışını yaptığımız tüm ürünlerimiz şeker vs. Kesinlikle hiçbir katkı maddesi içermez, %100 doğaldır, saftır, istediğiniz yerde analiz yaptırabilirsiniz. * ürünlerimiz her zaman en son sezona aittir, üretim ve son tüketim tarihi ürün ambalajı üzerinde yazılıdır, garanti emniyet bantlıdır, görselde gördüğünüz gönderilmektedir.
Geri Bildirim Ver