KC GRUP TEKSTİL Brillant Beyaz Mat Stor Perde (GÜNEŞLİK)

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

KC GRUP TEKSTİL Brillant Beyaz Mat Stor Perde (GÜNEŞLİK)

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • MAT STOR OLAN BEYAZ GÜNEŞLİK MEKANİZMALI SİSTEMDİR. GÜNEŞİ OLDUKÇA KIRAR. DİĞER İNCE POLYESTERLERDEN DEĞİLDİR. EN İYİ KALİTELERDEN BİRİDİR. BİRNCİ SINIF ALÜMİNYUM VE BORU KULLANILIR.

Ürün Özellikleri

  • Tip Klasik Stor
  • Materyal Tekstil
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Kc Grup Teksti̇l Beyaz Mat Stor Perde (Güneşlik)

KC Grup Tekstil beyaz mat stor perde (güneşlik) 123MATSTORBEYAZ gövdesindeki dayanıklı materyalleri ile müşterilerine yüksek güvenlikli bir ürün deneyimi sunar. Sağlam alüminyum boru üzerine tutunan perde, zincir aparatı ile aşağı ve yukarı yönlü hareketi sayesinde kolayca açılıp kapanabilir. Ürün, birinci sınıf kalitedeki malzemelerle imal edilir. Gövdedeki boruya ek olarak ürünün diğer bileşenleri alüminyum kasa ve yüksek kaliteli plastik mekanizmadan oluşur. Zincir mekanizması, modelin standardında sağ tarafta bulunur fakat tercihinize göre sol tarafa alınabilir. Perde takım setine alüminyum kasa ve uygulama aparatları da dahildir. Kolay temizlenebilmesi, neme karşı dayanıklı olması, kornişe, tavana, duvara monte edilebilmesi gibi özellikleri sayesinde siz de yaşam alanlarınızda dekorasyonun tamamlayıcısı olarak KC Grup Tekstil beyaz mat stor perde (güneşlik) kullanabilirsiniz.

  • Pratik kullanım
  • Dayanıklı alüminyum gövde
  • %100 polyester kumaş

KC Grup Tekstil Beyaz Güneşlik Stor Perde Özellikleri

KC Grup Tekstil Beyaz Güneşlik Stor Perde Özellikleri

Perde, bir sabit ve bir açılan pencereye sahip duvarlarda tek parçalı olarak kullanıma uygundur. Büyük pencerelerde parçalı perde kullanılacak ise genişlik ölçüsü alınırken duvar boşlukları dikkate alınmalıdır. Duvar boşluğu varsa tam kapanma için onar santimetre fazla ölçülmesi tavsiye edilir. Ortada bulunan pencere ölçüsü tam olarak alınabilir. Parçalı modellerde iki perde arasındaki boşluk, mekanizma ve ayak kalınlığından dolayı 4 cm’dir. Perdeyi astığınız alanın dışından odanın içinin görünmemesi için dikey kasa ölçülerine denk gelmesi gerekir. Duvar boşluğu olmayan pencerelerde ölçünün tavandan aşağı alınması önemlidir. Ürünün temizliğinin nemli bir bez ile kolayca yapılabilmesi KC Grup Tekstil beyaz mat stor perde (güneşlik) kullananlar tarafından duyulan memnuniyeti artırır. Ürünü pencerenize uygun doğru ölçülerle sipariş verdiğiniz takdirde tam kapanma sağlayabilir ve direkt gelen güneş ışığını kesebilirsiniz.

Stor Güneşlik Perde Tasarımsal ve Fonksiyonel Özellikler

Stor Güneşlik Perde Tasarımsal ve Fonksiyonel Özellikler

KC Grup Tekstil markasının güvencesi ile sunulan ürün, müşterinin verdiği ölçülere göre büyük bir hassasiyet ve titizlikle hazırlanır. Beyaz mat stor perde ölçüsü alırken modeli asacağınız alana göre doğru hesap yapmanız gerekir. Modeli pencere kasası içine montaj yapmak isterseniz, askıyı çerçevenin bittiği yer ile duvar boşluğu arasına takabilirsiniz. Ürün pencerenin içinde kalacak ise genişlik ve uzunluk net olmalıdır. Duvara montajlanacak modeller için de genişlik ve boy ölçüsü pencerenin kenarlarının bittiği yerden 5 ila 10 cm dışına çıkılarak alınmalıdır. Modelin takılacağı yerde kartonpiyer varsa mekanizmanın boyutları da göz önünde bulundurulmalıdır. Perde boyu ölçülerinize göre değişkenlik gösterebilir. Kornişe geçme aparatı ürün ile birlikte gönderilir. Alüminyum kasa ürünün uzun ömürlü olmasını sağlar. Güneşlik olarak evlerinizde ve iş yerlerinizde dekoratif bu ürünü kullanabilirsiniz.

Uygun KC Grup Tekstil (Güneşlik) Stor Perde Fiyatları

Uygun KC Grup Tekstil (Güneşlik) Stor Perde Fiyatları

Yaşam alanlarındaki konfordan ödün vermemek için güneş ışığının yoğun olduğu saatlerde stor model perdelerden faydalanabilirsiniz. Perde ve güneşlik seçiminde kumaş kalitesi kadar ışık geçirgenliğine de dikkat etmeniz önerilir. Polyester oranı yüksek olan orijinal ürünleri tercih etmeniz sizin için faydalı olabilir. Kalın polyester dokumalı perdeler güneşlik fonksiyonu ile üründen alacağınız memnuniyeti yüksek tutar. Kendi kategorisinde uygun fırsatlar sunan KC Grup Tekstil beyaz mat stor perde (güneşlik) fiyatları bütçe dostudur. Natürel rengiyle ev ya da ofis dekorasyonu için çok tercih edilen modellerden biri olan bu ürün, zahmetsiz ve kolay kurulumu ile avantajlı bir seçim olabilir. Sadeliği ile ön plana çıkarak bulunduğu ortama ferahlık katan KC Grup Tekstil beyaz mat stor perde (güneşlik) yorumları ve müşteri önerileri için Trendyol’da inceleme yapabilirsiniz.