KDMAKSESUAR Plaka Tr Kırmızı Kabartmalı 2 Adet Kendinden Yapışkanlı

110 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
2. Ürüne %2 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

KDMAKSESUAR Plaka Tr Kırmızı Kabartmalı 2 Adet Kendinden Yapışkanlı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: POLATLI OTO AKSESUAR Satıcı Ünvanı: OSMAN POLATLI İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7320114837
    Bu ürün POLATLI OTO AKSESUAR tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Plakanızın Mavi Tr Bölümüne Göre Üretilmiştir. Uygulamadan Önce Plakanızın Tozunu Almayı Unutmayın. Arkasında Çift Taraflı Bant İle Gelmektedir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Kırmızı
Geri Bildirim Ver

KDM AKSESUAR Plaka Tr Kırmızı Kabartmalı 2 Adet Kendinden Yapışkanlı

Kdm Aksesuar plaka Tr kırmızı kabartmalı 2 adet plakanız için tercih edebileceğiniz bir aksesuar modelidir. Araç plakalarının tamamında TR ibaresinin yer aldığı görülmektedir. Ancak bu gösterge mavi renkli ve düz bir tasarımdır. Kırmızı kabartmalı kendinden yapışkanlı bu ürün plakaların kişiselleştirilmesini sağlar.

 
  • Kabartmalı
  • Özgün tasarım
  • Kendinden yapışkanlı

Kdm Aksesuar Plaka Tr Kırmızı Kabartmalı Özellikleri

Kdm Aksesuar Plaka Tr Kırmızı Kabartmalı Özellikleri

Bu ürün araçların plakasındaki mavi renkli TR göstergesinin yerine uygun şekilde tasarlanmıştır. Standart plakalar için özel olarak hazırlanmıştır. Araçların muayene işlemlerinde ret verebilecek bir duruma neden olmamaktadır. Tüm araç modellerinde kullanabilirsiniz. KdmAksesuar kendinden yapışkanlı plaka aksesuar desteği olarak sunulan bir üründür. Araçların kişiselleştirilmesinde tercih edilmektedir. Özel kabartmalı bir dokuya sahip olması nedeniyle kullanıcılar tarafından tam not almaktadır. Yapışkanlı özel bir sistemde olduğu için plaklarınıza kolaylıkla takıp çıkartabilirsiniz. Türk bayrağının bir simgesi olduğundan kırmızı renk tercih edilerek üretilmiştir. Pratik bir kullanım sağlamasının yanı sıra kabartmalı dokusu ile de özgün tasarım sergilemektedir. Araçların plakasına herhangi bir zarar vermeden kolayca takılıp çıkarılmaktadır. Ayrıca ürün içeriğinde sunulan 2 adet araçların hem ön hem de arka plakası içindir. Görsel bütünlük ile beraber aracınızın tüm dikkatleri üzerine çekmesini sağlayabilirsiniz.

 

Kdm Aksesuar Plaka Tr Kırmızı Kabartmalı Kullanımı

Kdm Aksesuar Plaka Tr Kırmızı Kabartmalı Kullanımı

Türkiye’de kullanılan plakalar standart bir tasarıma sahiptir. Her birinin boyutu ve mavi renkli TR bölümü aynı standarttadır. Ay yıldız kabartmalı bu aksesuar da araçlarının plakasına kişisel bir dokunuş gerçekleştirmek isteyenler için uygunluk sağlamaktadır. Kendinden çift taraflı yapışkana sahip olduğu için hemen takılabilecek olan bir aksesuardır. Plaka üzerine takılmadan önce ilk olarak plakanın nemli bir bez kullanılarak silinmesi gerekir. Yani aksesuarın yapıştırılacağı alanda herhangi bir kir veya pürüz bırakılmamalıdır. Daha sonra yapılması gereken ise yapışkanlı kısmın açılmasıdır. Gerekli ayarlamalardan sonra plakanın üzerine direkt yapıştırılabilir. Tam yapışması için birkaç saniye aynı bölgede tutulması tavsiye edilir. TR kırmızı kabartmalı kendinden yapışkanlı plaka aksesuarı hava koşullarına da oldukça dayanıklıdır. Su ile temas etmesi gibi durumlarda yapışkanın zarar görmesine neden olmamaktadır. Uzun süre plakaları süsleyebilecek bir aksesuar modeli olması ile öne çıkmaktadır.

 

Kdm Aksesuar Plaka Tr Kırmızı Kabartmalı Fiyatı

Kdm Aksesuar Plaka Tr Kırmızı Kabartmalı Fiyatı

KdmAksesuar kırmızı plaka Tr yorumları özellikle ürünü ilk defa alacak kullanıcılar için deneyim niteliğindedir. Ürünü daha önce satın almış kişilerin gerçek ifadelerini içerdiğinden ürünün görünümü, kullanımı gibi pek çok detay görsellerle beraber sunulmaktadır. KdmAksesuar plaka Tr kırmızı Kabartmalı 2 adet fiyatı marka özelinde belirlenmektedir. Özellikle 2 adet seçeneğine sahip olması fiyatının değişkenliği üzerinde etkilidir. Üretimde kullanılan baskı kalitesi, kabartmalı doku gibi nitelikler genel olarak fiyatı etkileyen unsurlar arasında sayılmaktadır. Ürün özellikleri, modelleri ve fiyatı detayları ile beraber Trendyol’da yer almaktadır. Dilerseniz ürünü hemen sipariş edebilirsiniz.