Keenetic Buddy 4 Kablosuz Menzil Genişletici, Wi-fi Mesh, Repeater, Range Extender, Access Point

939 TL
Son 3 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.099,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.139,25 TL

Ürün Bilgileri

Keenetic Buddy 4 Kablosuz Menzil Genişletici, Wi-fi Mesh, Repeater, Range Extender, Access Point

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Teknoreyonum Satıcı Ünvanı: MEHMET NURİ KALKAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 4996615880600001 Vergi Kimlik Numarası: 4930237255
    Bu ürün Teknoreyonum tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Doğrudan duvar prizine takılan şık, kompakt tasarım Farklı markalarla uyumlu şekilde çalışma Keenetic Mesh Wi-Fi sistemi ile uyumlu çalışma Ethernet portu ile kablolu internet cihazlarını internete bağlayabilme Model numarası KN-3210

Ürün Özellikleri

  • Access Point Özelliği Var
  • Anten Sayısı 2
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Garanti Süresi 3 Yıl
  • Kablosuz Standartlar N - Wifi 4
  • Port Özelliği Ethernet
Geri Bildirim Ver

Keenetic Buddy 4 Kablosuz Menzil Genişletici, Wi-Fi Mesh, Repeater, Range Extender, Access Point

Access point, modem üzerinden aldığı sinyali yayar ve buna bağlı olarak bağlantının ulaştığı menzili genişletir. Keenetic Buddy 4 kablosuz menzil genişletici, Wi-Fi mesh, repeater, range extender, access point ürünü, bir adet ethernet kablosu aracılığıyla modeme bağlanır. Bu bağlantıdan sonra Wi-Fi sinyalleri dağıtılmaya başlanır. Özellikle geniş alana sahip olan mekanlarda oldukça kullanışlı olan bu ürün, Wi-Fi sinyalinin tüm alanlara dağılmasına yardımcı olur. Cihaz, 64 MB bellek ve 32 MB dahili depolamaya sahiptir. 0.57 GHz işlemci frekansına sahip olan model, internetin oldukça hızlı bir şekilde dağıtılmasını sağlar. Konforlu kullanım alanı oluşturan bu ürünü kullanırken, modeme uzak olmanız sorun olmaktan çıkar.

  • 0.57 GHz işlemci frekansı
  • 2 adet antene sahip model
  • 3 dBi anten gücüne sahip ürün

Keenetic Buddy 4 Kablosuz Menzil Genişletici Özellikleri

Keenetic Buddy 4 Kablosuz Menzil Genişletici Özellikleri

Keenetic Buddy 4 modeli; access point, repeater ve Wi-Fi mesh fonksiyonlarına sahiptir. Repeater, alıcı ile verici arasında ilişki kurulmasında rol oynar. Bu cihaz sayesinde sinyaller gerektiğinde değişime uğrayabilir. Wi-Fi mesh, kullanılan internetin kör noktalarda bile güçlü bir şekilde çekmesi için tasarlanır. Bu özelliklerin tamamını tek üründe toplayan Keenetic menzil genişleticinin ana prensibi, internet bağlantısını istenilen büyüklükteki alana eşit bir şekilde yaymak olarak nitelendirilir. Cihazın Wi-Fi standardı, Wi-Fi 4 (802.11 n) olarak belirlenir. Menzil genişletici, 1 band Wi-Fi yayınına sahiptir. Cihazın çalışma frekansı 2.4 GHz’dir. Bu frekans baz alınarak ölçülen veri hızı 300 Mbps olarak belirtilir. Harici anten tipine sahip olan cihaz, kolay bir şekilde istenilen yere taşınabilir. İhtiyaca göre konumu değiştirilen ürün, oldukça avantajlı bir kullanım alanı sunar.

Keenetic Buddy 4 Kablosuz Menzil Genişletici Fiyatları

Keenetic Buddy 4 Kablosuz Menzil Genişletici Fiyatları

Keenetic Buddy 4 kablosuz menzil genişletici, Wi-Fi mesh, repeater, range extender, access point fiyatı, modelin sahip olduğu işlevsellik ve etki alanı sağladığı alan mesafesine göre belirlenir. Birçok özelliği bir arada bulunduran Keenetic Buddy 4 kablosuz menzil genişletici, çok fonksiyonlu olması sayesinde müşteriler tarafından beğenilen bir üründür. Harici anten bulunduran bu model, 2 adet antene sahiptir. Menzil genişletici için ideal anten sayısına sahip olan ürün, sinyal alanını yeteri düzeyde genişletir. 3 dBi anten gücü sayesinde Wi-Fi alanı, kör noktalar dahil tüm alanlara ulaşır. Cihazın bağlantısı LAN türündedir. Port sayısı, 1 adettir. LAN türü, fast ethernet olarak belirlenir. Cihazın üzerinde WAN ve USB giriş portu bulunmaz. Bütçe dostu olan bu modeli, iş yeri ya da evde kullanabilirsiniz.

Keenetic Buddy 4 Kablosuz Menzil Genişletici Yorumları

Keenetic Buddy 4 Kablosuz Menzil Genişletici Yorumları

Keenetic Buddy 4 kablosuz menzil genişletici, Wi-Fi mesh, repeater, range extender, access point yorumlarında cihazın çok yönlü olması ve uzun mesafelerde bile verimli bir şekilde kullanılmasından övgüyle bahsedilir. Birçok özelliği tek üründe toplama avantajı sayesinde, son derece ekonomik bir seçenektir. Güvenlik düzeyi yüksek olan bu cihaz; WPA2, WPA2-PSK, OWE, WPA-PSK, WPA3, WEP ve WPA3-PSK şifreleme türlerine sahiptir. Üründe uzaktan yönetim bulunur. Uzaktan yönetim türleri; telnet, uygulama, SSH ve Web olarak belirtilir. Kutunun genişliği 68, derinliği 41 ve yüksekliği 128 mm olarak tasarlanır. Ergonomik ebatlara sahip olan cihaz, istenilen şekilde konumlandırılır. İnternet dağıtımı sorununu önemli ölçüde çözen menzil genişleticinin müşteri yorumlarını inceleyebilirsiniz. Ayrıntılı bir şekilde bilgi edindiğiniz ürünü Trendyol üzerinden hızlıca satın alarak ihtiyaç duyduğunuz kullanımı sağlayabilirsiniz.