Keep Off Orta Köpek 10-20 Kg Ense Damlası

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Keep Off Orta Köpek 10-20 Kg Ense Damlası

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Keep Off Orta Köpek 10-20 kg Ense DamlasıKeep Off Orta Köpek 10-20 kg Ense Damlası BİLEŞİMİ: Kıllara ( tüylere ) yumuşaklık, parlaklık ile beraber kılların ( tüylerin ) rahat taranımını mümkün kılarak kötü kokulardan arınmasını sağlayan, deri bakımı sağlayan maddelere ilaveten, aşağıdaki etken maddeleri içermektedir. Kanola Yağı (120962-03-02), Dimethicone (9006-65-9), Argan oil (223747-87-3), Glyserine (56-81-5), sorbitan oleate (1338-43-8), parfüm. ÖZELLİKLERİ: Kedi ve köpeklerde kullanılmaya mahsus, tüylerinin ve derinin bakımı ve rahat taranımını sağlayan kozmetik pet ürünlerinde bulunan Dimethicone, Gliserin ve Argan yağı ile desteklenmiş bir üründür. İçeriğindeki Kanola yağı, argan yağı doğallığı, Derideki kuruluğu giderir. Tüylerinin bakımlı ve parlak canlı durmasını sağlar. Bu sayede Kedi ve köpeğin bu sebeplerden kaynaklı kaşıntısını engeller. Tüylerin altından deriye uygulanması ile yağ özelliğinden deriye çok hızlı imple olarak deri altından tüm vücuduna yayılır ve kıl köklerini besler. Kötü kokulara neden olan etkenleri elimine eder. Kedi veya köpeğinizin kalıcı hoş bir kokuda olması sağlar. KULLANIM YERİ: Köpeklerde ve kedilerde tüy ve deri bakımı ile Kötü kokularını arındırıp güzel kokmasını sağlayan yardımcı bir bakım ürünüdür. UYGULAMA ŞEKLİ VE DOZU: Haricen kullanılır. Hekim tarafından başka şekilde tavsiye edilmediği taktirde, Gözlere, kulak içlerine, genital organlara, varsa açık yaralara temas etmeyecek şekilde Ense bölgesinden Tüy (kıl) altı deriye direkt uygulayınız. Daha sonra Temiz ve kuru bir tarakla köpek veya kedinizi tarayınız. 14-21 gün aralıkla tatbik edebilirsiniz. Uygulama dozu
  • Kediler için 1 ml, 10 kg ağırlığa kadar köpekler için 1 ml, 10kg-20 kg ağırlığı arasında ki köpekler için 2,5 ml, 20 kg-40 kg ağırlığı arasında ki köpekler için 4 ml ürün kullanılır. ÖZEL KLİNİK BİLGİLER VE HEDEF TÜRLER İÇİN UYARILAR: . 6 Haftalıktan küçük kedi ve köpek yavrularında kullanılmamalıdır. . Ürün Göze, kulağa, genital organlara varsa açık yaralara temas etmeden uygulanmalıdır. İSTENMEYEN YAN ETKİLER: Çok aşırı uygulamalarda enderde olsa alerjen etkiye rastlanabilir. Bu etki olması durumunda ürün kullanımına 14 – 21 gün ara verilmeli ve aşırı kullanılmamalıdır. Aşırı duyarlılık durumunda veteriner hekiminize başvurunuz. GENEL UYARILAR: Kullanma talimatını mutlaka okuyun. Çocukların ulaşabileceği ortamlardan uzak tutun. Hamillerin ve solunum sistemi hastalığı olan kişilerin bulunduğu ortamlarda kullanmayın. Sadece evcil hayvanların üzerinde uygulayın. Ürünün göze temasından kaçının. Ürünün göz teması halinde bol suyla yıkayın. Ürünü diğer pet temizlik ürünleri ile karıştırmayın. MUHAFAZA ŞARTLARI VE RAF ÖMRÜ: Oda sıcaklığında muhafaza ediniz. Direk güneş ışığı ve 50 derecenin üzerindeki sıcak yerlerde bırakmayın. Raf Ömrü Üretim Tarihinden itibaren 3 yıldır.
Geri Bildirim Ver