KEFO ARMADİLLO Armadillo 4 Çıkışlı Sırt Çantalı Nargile Takımı Kırmızı

2.280 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.550 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.599 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.850 TL

Ürün Bilgileri

KEFO ARMADİLLO Armadillo 4 Çıkışlı Sırt Çantalı Nargile Takımı Kırmızı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: erosboss Satıcı Ünvanı: EREN KAYA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Eskişehir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1799823290000000 Vergi Kimlik Numarası: 5311728639
    Bu ürün erosboss tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kefo'dan 2021 model "yeni nesil nargil takımı" Uçak alüminyumundan üretilen bu takımın, suya giren ser borusu 304 paslanmaz çelikten üretilmiştir. Difüzör sistemi sayesinde son derece rahat ve sessiz bir çekim vaadeden bu takım, Canlı renk ve daha önce yapılmamış tasarımı ile, çıktığı ilk günden itibaren odak noktası haline gelmiştir. Gelin takımın başlıca özelliklerine hep birlikte bir göz atalım, -Çantalı yapısı sayesinde ister omuz hizasında, ister el çantası olarak kullanabilme özelliği -Daha önce bu derece hafif bir takım taşımış olamazsınız. Son derece hafif yapısı sayesinde rahat içim, hazırlama ve taşıma olanağı. -Difüzörlü sistem sayesinde adeta nefes alıyormuş gibi içim sağlarsınız. -Çelik ser borusu sayesinde, paslanma vb. olumsuz durumlar ile karşılaşmazsınız. -Göz alıcı 4 farklı renk seçeneği (Sarı-Kırmızı-Gri ve Siyah) -Armadillo 4 çıkış sayesinde, birden fazla marpuç bağlayarak 2 ya da daha fazla kişi içim imkanı. -Özel lülesi ve maşa ile birlikte gelmektedir. -Mühendistik çizimi ile yapılan ve incelemeler sonrasında geliştirilen bu takım özel işlemeli tırtıklı desenlidir. -Yaklaşık 40 cm olan nargile takımı hem masaüstünde hem de yerde kullanım için idealdir. -Üst ser kısmı gibi, marpuç da özel tırtıklı bir tasarıma sahiptir. Önemli Not : Takımda 4 marpuç girişinde de bilye bulunmaktadır. Nargile takımınızın tahliye etmesini istiyorsanız, marpuç takılan kısımdaki bilyenin çıkartılması gerekmektedir. Böylece takım tam tahliye işlevini yerine getirecektir.
Geri Bildirim Ver

KEFO ARMADİLLO Armadillo 4 Çıkışlı Sırt Çantalı Nargile Takımı Kırmızı

Tütün içme aracı olan nargile bir düzenek halinde tasarlanmıştır. Sudan geçerek süzülen dumanı bir hortum aracılığıyla içinize çekersiniz. Nargile sevenlerin büyük keyifle kullandığı bu ürün, difüzör sistemi sayesinde rahat ve sessiz bir çekim sağlar. Suya giren ser borusunun paslanmaz çelikten üretilmiş olmasıyla güveninizi kazanır. Çantalı yapısı sayesinde yanınızda taşıma olanağı sunar. Kırmızı rengiyle gözünüze hitap eden bu ürün, iki ya da daha fazla kişinin içmesine uygundur. Özel lülesi ve maşadan oluşan bu takım özenle geliştirilir. 40 cm uzunluğu sayesinde ister masa üstünde ister yerde kullanırsınız. Sevdiklerinizle birlikte kullanıma uygun Kefo Armadillo nargile takımı istediğiniz özelliklere sahiptir. Markasının güvenilirliği ve özenle hazırlanan tasarımı ile beğeni kazanan bir üründür. Tahliye işlemini kolaylıkla gerçekleştiren bu takım ilgi çekicidir.

  • Rahat içim
  • Kolay hazırlama
  • Taşıma kolaylığı

Kaliteli KEFO ARMADİLLO Armadillo 4 Çıkışlı Nargile Takımı

Kaliteli KEFO ARMADİLLO Armadillo 4 Çıkışlı Nargile Takımı

Nargileyi evde içmenin keyfi bir başkadır. Sevdiğiniz insanlarla istediğiniz şarkıları çalabildiğiniz anlara eşlik eder. Arzu ettiğiniz karışımı hazırlayıp içme özgürlüğünü yaşamanızı sağlar. Kullanışlı olmayan modeller baş ağrısı gibi durumlara sebep olabilir. Bu tür istenmeyen durumların yaşanmaması için Kefo Armadillo 4 çıkışlı sırt çantalı nargile takımı kırmızı modelini güvenle tercih edebilirsiniz. Difüzör sistemi sayesinde içimi rahattır. Nargile içerken sessiz bir şekilde çekim yapmanızı sağlar. Eşsiz tasarımı sayesinde odak noktası haline gelen Kefo nargile, yanınızda taşıma kolaylığı ile de ilginizi çeker. Özel işlemeli tırtıklı deseniyle gözünüze hitap eder. Özenle hazırlanan parçalarıyla ve markasının güvenilirliğiyle kalitesini ortaya koyar. Çelik ser borusu sayesinde paslanma riskiyle karşılaşmazsınız. Şeffaf cam şişesi kirlenmeyi rahatça takip etmeniz açısından sizi memnun eder. Kaliteli ve kullanışlı bu ürün sıklıkla tercih edilir.

KEFO ARMADİLLO Armadillo 4 Çıkışlı Nargile Takımı Tasarımı

KEFO ARMADİLLO Armadillo 4 Çıkışlı Nargile Takımı Tasarımı

Kefo nargile takımı kırmızı rengi ve şeffaf şişesiyle görsel bir aksesuara dönüşür. Mühendislik çizimleri ve incelemelerle geliştirilen bu ürünü güvenle tercih edersiniz. Hafif yapısı ve çantası ile omzunuzda ya da elinizde taşınabilir olması size kolaylık sunar. Kefo tarafından üretilen bu modelin tüm parçaları özenle hazırlanır. Kefo Armadillo 4 çıkışlı sırt çantalı nargile takımı kırmızı yorumlarını inceleyerek ilginizi çeken bu ürün hakkında fikir sahibi olursunuz. Ser borusunun suya girmesinden dolayı oluşabilecek paslanmayı engellemek için çelik malzeme kullanılması güveninizi oluşturur. Marpuç kısmındaki bilyeyi çıkardığınızda tam tahliye işlemini yerine getiren bu takım, kullanım kolaylığı ile size avantaj sağlar. Uzun oluşu sayesinde masada ya da yerde kullanmanıza uygun tasarlanır. Kefo Armadillo 4 çıkışlı sırt çantalı nargile takımı kırmızı kullananlar beğendiği bu takımı yakınlarına önerebilir.

KEFO ARMADİLLO Armadillo Çantalı Nargile Takımı Fiyatı

KEFO ARMADİLLO Armadillo Çantalı Nargile Takımı Fiyatı

Kaliteli ve özenli tasarımıyla ilginizi çeken Kefo nargile takımı sıklıkla tercih edilen bir üründür. Tek başınayken ya da arkadaş ortamında kullanımınıza hazır olan bu takımla keyifli anlar yaşarsınız. Kefo Armadillo 4 çıkışlı sırt çantalı nargile takımı kırmızı satın alanlar başkalarıyla birlikte kullanma olanağına kavuşur. İstediğiniz zaman istediğiniz yerde yanınızda bulunan bu ürün fiyatıyla da ilginizi çeker. Şeffaf cam şişesi ve kırmızı rengiyle göz zevkinize hitap eden bu ürün, hoş ve koyu sohbetlerin oluşmasına aracılık eder. Güvenerek kullanılan Kefo Armadillo 4 çıkışlı sırt çantalı nargile takımı kırmızı fiyatının uygunluğu tercih etmenizde etkili olur. Rahat ve sessiz içim sağlayan difüzör sistemi ve tam tahliye işlemini gerçekleştirme özelliğiyle sizi memnun eder. İstediğiniz sohbet ortamlarına kavuşmanıza ve eşsiz anlar yaşamanıza aracı olan bu ürüne Trendyol'dan sahip olabilirsiniz.