8
Nargile Aksesuarları kategorisinde
en çok değerlendirilen 8. ürün

KEFO GOLD 1kg Kömür

190 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
300 TL'ye 5 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

KEFO GOLD 1kg Kömür

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: HAN TOBACCO Satıcı Ünvanı: MUHAMMET ERCEMAL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Adıyaman Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3410304167
    Bu ürün HAN TOBACCO tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • KEFO GOLD HİNDİSTAN CEVİZİ NARGİLE & BABRBEKÜ KÖMÜRÜ ŞİMDİYE KADAR ÜRETİLMİŞ VE SATIŞA SUNULMUŞ EN İYİ NARGİLE KÖMÜRÜ BÜTÜN ANALİZ VE TESTLERDEN TAM NOT ALMIŞ RESMİ ONAYLI KÖMÜR % 100 DOĞAL ÖZENLE SEÇİLMİŞ HİNDİSTAN CEVİZİNDEN ÜRETİLMİŞ KALİTESİNİ İSPATLAMIŞ KEFO MARKASININ SİZ DEĞERLİ MÜŞTERİLER İÇİN UZUN UĞRAŞLAR VE GİRİŞİMLER SONUCU YÜKSEK KALİTE STANDARTLARINDA ÜRETMİŞ OLDUĞU HİNDİSTAN CEVİZİ KABUĞU NARGİLE KÖMÜRÜDÜR KATKI MADDESİ BULUNMAYAN YÜKSEK KALORİYE SAHİP KOKUSUZ DUMANSIZ TUTUŞMASI KOLAY DUMAN VE ZEHİRLİ GAZ ÇIKARMAZ ÇEVRE DOSTU KÜLLERİ GÜBRE OLARAK KULLANILABİR ÜRÜNÜN ÜRETİMİNDE HERHANGİ BİR AĞAÇ KESİLMEMİŞTİR BUGÜNE KADAR KULLANMIŞ OLDUĞUNUZ KÖMÜRLERİN ÇOK ÜSTÜNDE 2 KÜP KÖMÜR İLE 2 SAAT NARGİLE KEYFİ YAPABİLİRSİNİZ 1 KG ÜRÜNDE 72 KÜP KÖMÜR BULUNMAKTADIR. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Kefo Gold 25 mm 1 kg %100 Hindistan Cevizi kabuğundan üretilen nargile kömürü, tamamen doğal içeriklerden üretilmiştir. Kimyasal ürün kullanılmayan Kefo Gold nargile kömürünün yanma süresi ortalama 2 saat, aktif içim süresi mekan, çekim, kullanılan aparatlara göre değişkenlik göstermekle beraber 1 saat 15 dk - 1 saat 30 dakika gibi sürelere çıkmaktadır. Düşük kül oranı ve kararma yapmamasından dolayı, baş ağrısı - mide bulantısı gibi zehirlenme semptonlarına neden olmaz. Nargile tütünüzdeki aromayı en net ve en doğru şekilde almanıza olanak sağlar. Yüksek ve daha da önemlisi stabil ısısı sebebiyle keyfiniz içim süresinde devam eder. Ürünlerimiz Endonezya’dan ithal edilmiştir. Uzun yıllardır kalitesini kanıtlamış ve detaylı kalite kontrollerin ardından ülkemize giriş yapan küp kömürler, Kefo markası güvencesi ile müşterilerine, her gelen partideki kalite aynı kalitede olacağının garantisini vermiştir. Kaliteli bir kömürün tüm özelliklerini kutu içerisinde barındıran Kefo Gold nargile kömürü, Kaliteyi seven ve kaliteyi arayan nargile severleri senelerdir aynı marka altında buluşturmayı başarmıştır.
Geri Bildirim Ver