Kehribal Süzme Çiçek Balı 850gr

550 TL
(647,06 TL / kg)
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
200 TL'ye %7 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Kehribal Süzme Çiçek Balı 850gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BİLGE TOPRAK ORGANİK ÜRÜNLER VE OYUNCAK Satıcı Ünvanı: BİLGE TOPRAK DOĞAL ORGANİK GIDA KİŞİSEL GELİŞİM VE DANIŞMANLIK SANAYİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0171053267500001 Vergi Kimlik Numarası: 1710532675
    Bu ürün BİLGE TOPRAK ORGANİK ÜRÜNLER VE OYUNCAK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Çiçek Balı 850gr Bitlis Ahlat Balı ( Kekik - Geven ) BİTLİS 'in Van Gölü kıyısında , Nemrut ve Süphan dağları arasında ,tarihi ve doğal güzellikleriyle,bir çok medeniyete ev sahipliği yapmış ve İtalya'nın Greve in Chianti kentinde bu yıl düzenlenen Uluslararası Cittaslow icra kurulu tarafından SAKİN ŞEHİR kabul edilen AHLAT coğrafyasının bir ürünüdür. Kehribal çiçek balı ,Ahlat'ın eldeğmemiş 2400 rakımlı Sütey yaylasın da ,kendi arılarımızdan ,doğal olarak yetişen endemik türdeki bitkilerin nektarlarından elde ettiği,enzimleriyle harmanlayarak içeriğini zenginleştirdiği Kehribal çiçek balı,en saf ve ham haliyle ,pastorize , filtre edilmeden,besin değerleri korunarak sofralarınıza sunulmaktadır. Kehribal ,2015 FHTT Uluslar arası Bal Yarışması Birinciliği
  • İTÜ ve Yıldız Teknik Üniversitesi gıda mühendisliği bölümleri,İstanbul kalkınma Ajansı ,Selanik Aristotle Üniversitesi Tarım Fakültesi ve CRA-API(Honey bee and Silkworm Unit of the Council for Research and Experimentation in agriculture) iş birliğiyle 'KOVANDAN SOFRAYA 2015' en iyi BAL Yarışmasında 400 katılımcı arasından POLİFLORA katogorisinde birincilik ödülünü KEHRİBAL kazanmıştır. KEHRİBAL ,2017 APIMONDIA DÜNYA ARICILIK KONGRESİ ,DÜNYA 5.liği,Dünya Arıcılar Birliği'nin düzenlediği Uluslararası Arıcılık kongresinde 120 ülkeden on binin üzerinde üreticinin katılığı 'POLİFLORA BAL KATEGORİSİN DE' KEHRİBAL DÜNYANIN EN İYİ 5 BALI arasında yerini aldı.
Geri Bildirim Ver