Kekikshop Anemurium Çanakkale Ince Elek Yabani Kekik

275 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Kekikshop Anemurium Çanakkale Ince Elek Yabani Kekik

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KEKİKSHOP ANEMURİUM Satıcı Ünvanı: İZZET CEREN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Mersin Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2060128772
    Bu ürün KEKİKSHOP ANEMURİUM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 11 adet sipariş verilebilir. 11 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • İnce elek baharat kekiği olarak yaygın olarak kullanılan meşhur Tıbbi ve Aromatik Çanakkale Baharatlık Yabani Kekikleri Kekikshop Anemurium tarafından özenle seçilip %100 doğal saf ve işlem görmemiş şekilde paketlenip satışa sunulmaktadır. Kekik Kokusu ve aroması diğer kekiklere göre daha hafiftir. Çanakkale Kekiklerimiz tarla üretimi ekim kekiği olmayıp, Balıkesir Köylüleri tarafından kurutulmuş Çanakkale kekiklerinin ince eleklerde elenmiş tamamen saf ve yabani kekikleridir. İnce Elek Kekikleri Yerel Halk dilinde Kokareç Kekiği olarakta bilinmektedir. Şifa olsun dileklerimizle Sağlıklı yaşamlar dileriz Wild Grown Fine Oregano The highest natural quality wild oregano from Çanakkale, Westhern Turkey Üretim Yeri: Kekikshop Anemurium 172/1 Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi Yalıevleri mahallesi 33650, Anamur, Mersin, Türkiye Tarım ve Orman Bakanlığı Gıda üretimi İşletme Kayıt No: TR - 33 -K - 034696
Geri Bildirim Ver