Kelebek Kese Kalın Beyaz Banyo Hamam Kesesi 3 Adet

112,50 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
800 TL'ye 75 TL İndirim
116,45 TL
2. Ürüne %5 İndirim
1.000 TL'ye 25 TL İndirim
Kurumsal Fatura
189,55 TL

Ürün Bilgileri

Kelebek Kese Kalın Beyaz Banyo Hamam Kesesi 3 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: bursahatırası Satıcı Ünvanı: GÜLTEKİN TECİMEN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8330134484
    Bu ürün bursahatırası tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kelebek kalın beyaz banyo hamam kesesi 3 adet
Geri Bildirim Ver

Kelebek Kese Kalın Beyaz Banyo Hamam Kesesi 3 Adet

Kişisel temizlik ürünleri, sağlığınız açısından büyük önem arz eder. Bununla birlikte sağlığınız için cilt dostu ürünü bulmak da önem taşır. Cildinize uygun olanı tercih etmediğiniz takdirde cildiniz tahriş olma gibi bir durumla karşılaşabilir. Cilt için önem taşıyan kişisel temizlik ürünlerinde banyo malzemeleri öne çıkar. Bu nedenle kalitesi pürüzsüz bir cilt için önemlidir. Tercih ettiğiniz Kelebek kese kalın beyaz banyo kesesinin malzemesi ve yapısı cilt üzerindeki etkisi açısından oldukça önemlidir. Kelebek hamam kesesi hem cildin pürüzsüz görünmesine hem de cilt yüzeyinde bulunan ölü derilerin atılmasına olanak sağlar. Aynı zamanda kullanışlı yapısı sayesinde gözeneklerin temizlenmesine yardımcı olur. Bu özellik cildinizi pürüzsüz bir görünüme kavuşturur. Siz de hassas veya normal cilt tipi seçenekleri arasından, cilt tipinizi belirleyerek cildinize uygun ürünü tercih edebilirsiniz.

  • Tüm cilt tiplerine uygun
  • Ölü derileri atar
  • Gözenekleri temizler

Kullanışlı Kelebek Banyo Kesesi Özellikleri

Kullanışlı Kelebek Banyo Kesesi Özellikleri

Duş sırasında kullandığınız malzemelerin yumuşak ve hijyenik olması, hem sağlığınız açısından hem de kişisel bakımınız açısından büyük önem taşır. Antibakteriyel olmayan malzemeler, zamanla bakteri oluşturarak kötü kokuya sebep olabilir. Bu koku sizi duş esnasında rahatsız eder. Kelebek banyo kesesi hem yumuşak dokusu hem de antibakteriyel özelliği sayesinde cildinize zarar vermez ve cildinizin korunmasına yardımcı olur. Antibakteriyel özelliği kötü koku oluşmasına engel olur. Bu durum size rahat bir duş deneyimi sunar. Küçük boyuttaki ürünler, vücudumuzun her bölgesine kolayca ulaşamaz bu nedenle vücudunuzun her yeri temizlenmez. Kelebek kese kalın beyaz banyo hamam kesesi 3 adet özel tasarımı sayesinde vücudun tamamına kolayca ulaşır. Malzemesi, geri dönüştürülebilir özelliğe sahiptir. Bu özelliği sayesinde çevreye katkıda bulunabilirsiniz.

Kaliteyi Uygun Fiyata Yaşatan Banyo Kesesi

Kaliteyi Uygun Fiyata Yaşatan Banyo Kesesi

İnsanlar için ürünün kalitesi kadar fiyatı da önem taşır. Ürünü, bütçe dostu tasarımı sayesinde güvenli bir şekilde temin edebilirsiniz. Bu paketin içerisinde üç adet ürün bulunur. Çoklu içeriği istediğiniz seçeneği kullanma veya değiştirme olanağı sunar. Kendiniz için seçebilir ya da sevdiklerinize hediye edebilirsiniz. Kelebek kese kalın beyaz banyo hamam kesesi 3 adet fiyatları uygun olmasıyla sayesinde her kesimden müşteriye hitap eder. Ürünü satın almadan önce ürün hakkında yapılan yorumları inceleyebilirsiniz. Bu tarz ürünleri kullanan insanlar yaşadıkları tecrübeleri yazar. Siz de bu tecrübe aracılığıyla ürün hakkında detaylı bilgiye sahip olabilirsiniz. Kelebek kalın beyaz banyo kesesini kolay yıkanabilir özelliği sayesinde ister elinizde ister makinede yıkayabilirsiniz. Yıkandıktan sonra herhangi bir bozulma oluşmaz. Kelebek banyo malzemelerinin bu özelliği uzun ömürlü olmasını sağlar.

Müşteri Yorumlarıyla Kelebek Hamam Kesesi

Müşteri Yorumlarıyla Kelebek Hamam Kesesi

Alışveriş esnasında müşteri yorumları büyük önem arz eder. Ürünü kullanan insanlar ürünün altında bulunan yorumlar kısmına ürün hakkındaki deneyimlerini yazar. Siz de yorumlar kısmından Kelebek kese yorumlarına kolayca ulaşabilirsiniz. İnsanların yapmış olduğu yorumlar, ürünün öncesinde, taşıma esnasında ve ürün sonucunda oluşabilecek durumlara karşı ön bilgi sağlar. Kelebek kese kalın beyaz banyo hamam kesesi kullananların yorumları sayesinde ürün hakkında detaylı bilgiye sahip olabilirsiniz. Kelebek markasının bu tasarımı, hem ergonomik hem de hijyenik tasarımı sayesinde insanların ilgisini çekmeyi başarmıştır. Ürün, yumuşak yapısı sayesinde bebekler için de kullanılabilir. Kelebek kese kalın beyaz banyo hamam kesesi yorumları ürüne karşı güveninizin oluşmasına katkı sağlar. Siz de güvenli bir şekilde ürünü temin edebilirsiniz. Trendyol’un özel filtreleme seçeneği sayesinde istediğiniz boyutta, tasarımda ve renkte ürüne kolaylıkla sahip olabilirsiniz.