Kent Miss Sütlü Bonbon Şeker

264,99 TL
Son 2 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Kent Miss Sütlü Bonbon Şeker

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Minimarketim Satıcı Ünvanı: TZR GIDA BİLGİ TEKNOLOJİLERİ E TİCARET ELEKTRONİK ÜRÜNLER KIRTASİYE TEMİZLİK İNŞAAT N İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Afyonkarahisar Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0883067480000001 Vergi Kimlik Numarası: 8830674800
    Bu ürün Minimarketim tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Miss sütlü bonbon şeker
Geri Bildirim Ver

Kent Miss Sütlü Bonbon Şeker

Özel günlerde ve kutlamalarda tatlının ve şekerin yeri büyüktür. Kent Miss sütlü bonbon şeker, bilinen ve devamlı tüketilen ikonikleşmiş şekerler arasında sayılabilir. Özellikle bayram günlerindeki, akraba ziyaretlerindeki ve misafirliklerdeki önemli ikramlıklardan biri olan Kent sütlü şeker, 7’den 70’e herkesi mutlu eder. Ağızda bıraktığı karamelize sütlü şeker tadı ile bu ikramın keyfini çıkarabilirsiniz. Bayram günleri kadar normal günlerde de tercih edebileceğiniz bu atıştırmalıklar, hem aileniz hem de misafirleriniz için ideal seçimdir. Ani gelişen komşu ziyaretlerinde, etrafınızdaki çocukları mutlu etmede sizlere yardımcı olacak bir şeker tercihidir. Yıllardır değişmeyen Kent kalitesi ile hijyenik ortamlarda ve taze olarak üretilir. Avantajlı gramajı ile ürünü her daim elinizin altında bulundurabilir, bu atıştırmalığın keyfini uzun süre çıkartabilirsiniz.

  • Sütlü lezzet
  • Hijyenik ve taze üretim
  • Avantajlı gramaj

Tadı ile Beğeni Toplayan Missbon Sütlü Bonbon Şeker

Tadı ile Beğeni Toplayan Missbon Sütlü Bonbon Şeker

Sevdiklerinize ziyaretlerinde, kahve yanında veya onları mutlu etmek istediğiniz her an şeker ikram edebilirsiniz. Seçtiğiniz şekerin damak tadına uygunluğu ve tatlılık oranı oldukça önemlidir. Tadı ile her kesimden insan tarafından beğeni toplayan Missbon sütlü şeker sizi ilk andan itibaren mutlu eder. Bu atıştırmalığı sevdiklerinize her fırsatta ikram etmek isteyebilirsiniz. Bol sütlü tadı, tazeliği ve Kent kalitesi ile bu ürünü devamlı elinizin altında bulundurmak isteyebilirsiniz. Kent Miss sütlü atıştırmalık, ikram ettiğiniz herkes tarafından beğenilir ve yüzlerde gülümsemeye neden olur. Özellikle çocukları mutlu etmek istediğinizde bu ürün imdadınıza yetişir. Yıllardır aşina olunan, tanınan ve güvenilen bir lezzettir. Ağızda kolayca eriyen Kent Miss sütlü bonbon şeker, tadı ve tazeliği ile beğeni toplayan bir üründür. Gününüzü güzelleştirmek ve ufak bir mola vermek istediğinizde bu şekeri tercih edebilirsiniz.

Bütçe Dostu Kent Miss Sütlü Bonbon Şeker Fiyatı

Bütçe Dostu Kent Miss Sütlü Bonbon Şeker Fiyatı

Bol sütlü, ağızda eriyen ve lezzetli Kent Miss sütlü bonbon şeker fiyatı gramajına göre belirlenir. Bu ürün, avantajlı gramajı sayesinde cep dostudur. Her evde bulunması gereken bir ikramlık olan Kent Miss sütlü şeker, hem sizin hem de misafirlerinizin ağzını tatlandırır. Tazeliği ve ağızda bıraktığı enfes lezzeti ile bu şekerler ideal atıştırmalıktır. Değişmeyen Kent kalitesi ile hijyenik ortamlarda taze olarak üretilen bu şekerler, uygun fiyatı ile dikkat çeker. Evinizde sürekli bulunmasını isteyeceğiniz bu şekerler, 1 kilogramlık paketler ile sunulur. Bu sayede uzun bir süre tüketebileceğiniz bir üründür. Sütlü lezzeti ile beğeni toplayan bu şeker, özel günlerin vazgeçilmez atıştırmalığıdır. Ayrıca, işyerlerinde de iş arkadaşlarınıza veya okulda arkadaşlarınıza ikram etmek için bu ürünü elinizin altında bulundurmak isteyebilirsiniz. Avantajlı gramajı sayesinde bu ürünü uygun fiyatlar ile sipariş verebilirsiniz.

Öne Çıkan Kent Miss Sütlü Bonbon Şeker Yorumları

Öne Çıkan Kent Miss Sütlü Bonbon Şeker Yorumları

Kent Miss bonbon şeker paketini satın alırken, hakkında yapılan müşteri yorumlarından yararlanabilirsiniz. Kent Miss sütlü bonbon şeker yorumlarını okuyarak, bu ürünü satın alan müşterilerin fikirlerini öğrenebilirsiniz. Bu sayede ürünle ilgili tüm detaylar hakkında bilgi edinmek mümkündür. Müşteri yorumları, bu lezzetli şekerin paketlenmesi, gramajı ve tazeliği hakkında olumlu yöndedir. Tadı ve kalitesi ile sizleri memnun edecek bu ürünü gönül rahatlığı ile sipariş edebilir, avantajlı gramajı ile uzun süre keyfini çıkarabilirsiniz. Bu ürün, şık sunum tabaklarında servis edilebilir. Bu sayede özel günlerde göz dolduran bir atıştırmalık görevi görür. Misafirlerinize gösterdiğiniz önemi sergilemek için ideal tercihtir. Sütlü tadı ve tazeliği ile herkese hitap eden bir üründür. Ürüne Trendyol üzerinden uygun fiyatlarla ulaşabilir; kendinizi, ailenizi ve misafirlerinizi mutlu edebilirsiniz.