Kentaş Güneş Enerjisi Basınç Arttırıcı Sıcak Su Basınçlandırma Hidroforu 0,50 Hp , Pompamat +4,5 Bar

3.290 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Kentaş Güneş Enerjisi Basınç Arttırıcı Sıcak Su Basınçlandırma Hidroforu 0,50 Hp , Pompamat +4,5 Bar

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: pompadükkanım Satıcı Ünvanı: AGARANTİ POMPA ELEKTRİK ELEKTRONİK OTOMASYON İNŞAAT TAAHHÜT TEMİZLİK SANAYİ VE TİCARET LTD.ŞTİ. İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kayseri Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0001077315600001 Vergi Kimlik Numarası: 0010773156
    Bu ürün pompadükkanım tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 1WZB370 GÜNEŞ ENERJİSİ BASINÇ ARTTIRICI SICAK SU HİDROFORU,POMPAMAT 0,50 hp + 4,5 BAR Sıcak Su Hidroforu Genelde güneş enerjilerindeki sıcak suyun basınçsız gelmesinden dolayı sıcak ve soğuk suyun istenilen oranda karıştırılmadığı için ve sıcak suyun tazyiğini artırmak için sıcak su hattına takılarak sıcak suyun basınçlandırılmasın da kullanılan otomatik sıcak su hidroforu dur. Türkiye'nin en sıcak bölgelerinde bile aktif olarak kullanılmaktadır sorunsuz çalışır. Sıcak suyunuzu soğuk şebeke suyunuzla aynı basınca getirir. Konforlu bir kullanım sağlar. Sıcak suyunuzu sürekli aynı basınçta alırsınız, kesik kesik akma yada motorun durup çalışmasını hissetmetsiniz. Sıcak su hattına bağlayıp fişe takmanız yeterlidir, ayar yada bakım gerektirmez. 1WZB370 Güneş Enerjisi Basınç Arttırıcı Pompa, Sıcak Su Hidroforu, Pompamat Tek daire de ve müstakil evlerde kullanım için idealdir, kullanıldığı evlerde sıcak suda tazyik sorunu yada suyu karıştırma ve ılıştırmada kesinlikle sorun yaşamazsınız. Sıcak suya dayanıklı ürünlerdir tüm güneş enerji sistemlerinde sorunsuz çalışır. Pompamatlar sıcak suda kullanıldığı gibi suyun tazyik siz geldiği yerlerde de soğuk suyu basınçlandırma da kullanılırlar. 1WZB370 Güneş Enerji Basınç Arttırıcı Pompa, Sıcak Su Hidroforu, Pompamat Kullanım Alanları Nelerdir? Isıtma sistemleri, sıcak su sistemleri, ticari bina sıcak su sistemleri, soğutma ve klima sistemlerinde kullanılır. Pompamat lar sıcak suda kullanıldığı gibi soğuk suyun tazyik siz geldiği yerlerde de basınçlandırma da kullanılırlar. Güç 370 Watt Voltaj 220 Volt Amper 1.16 Amper Basma Yüksekliği 45 metre Su Debisi 35 Litre / Dakika Giriş Çıkış Ölçüsü 1"

Ürün Özellikleri

  • Tip Bahçe Hidroforları
Geri Bildirim Ver