Kerastase Blond Absolu Bain Ultra-violet Turuncu Yansımaları Nötralize Eden Şampuan 250 ml

Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (38)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
969 TL854,41 TL
2 Adet ve Üzeri 30 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
897,05 TL850 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Kerastase Blond Absolu Bain Ultra-violet Turuncu Yansımaları Nötralize Eden Şampuan 250 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Saç uzmanı 2 Satıcı Ünvanı: MEHMET TÜRKER ERİNÇ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3590131522
    Bu ürün Saç uzmanı 2 tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Blond Absolu Bain Ultra-Violet Turuncu Yansımaları Nötralize Eden Şampuan 250 ml

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Organik
  • Etki Turunculaşma Karşıtı
  • Hacim 200-299 ml
  • Saç Tipi Boyalı / Röfleli
Geri Bildirim Ver

Kerastase Blond Absolu Bain Ultra Violet Şampuan 250 ml

Kerastase Blond Absolu Bain Ultra Violet şampuan gün içerisinde saçınıza nüfuz eden toz ve kir partiküllerini temizlenmesine yardımcı olur. Bu ürün, sağlıklı ve parlak bir saç yaratmada temel bir yardımcıdır. Uzun süre kalıcı olan kokunun ve temizliğin tadını çıkarabilirsiniz. Ürün, benzersiz niteliklere sahiptir ve kullanımı kolaydır. Şampuan kalıcı temizlik sağlama özelliği ile konforlu hissettirir. Aynaya baktığınız anda saçlarınızın görüntüsü sizi iyi hissettirir. Şampuan açık renkli saçların kullanımına uygun niteliklere sahiptir. Bu şampuan, açık tonlara sahip saçların boya süresini geciktirme noktasında oldukça başarılıdır. Bu ürün uzun bir hizmet ömrü sunar. Şampuan özel formülüyle dikkat çekici ve kalıcı renk elde etmenizi sağlar. İster güzellik salonunda isterseniz de evde olun, eksiksiz bir güzellik sunan bu muhteşem ürüne sahip olmak çok kolaydır.

  • Sağlıklı formül
  • Beslenen saçlar
  • Derinlemesine temizlik

Kerastase Blond Absolu Bain Ultra Violet Şampuan Özellikleri

Kerastase Blond Absolu Bain Ultra Violet Şampuan Özellikleri

Kerastase Blond Absolu Bain Lumiere şampuan, saç liflerinin derinlemesine temizlenmesini sağlayan özel formülü ile müşterilerin hayatına konfor katar. Cicaflash kremi ile birlikte kullanıldığı zaman bakım ürünün içeriği saç direncini artırmaya yardımcı olur. Bu güçlü UV saç kremi, istenmeyen sarı ve turuncu yansımaları gözle görülür şekilde engelleyen nötrleştirici faktörlerle güçlendirilir. Oluşabilecek sarı pigmentleri nötralize ederek saça parlaklık katar. Bu ürün Edelweiss çiçeği, hyaluronik asit ve UV kaynaklı nötrleştirici gibi maddelere içeriğinde yer verir. Ürün, saçı günlük hasarlardan korumaya yardımcı olan antioksidanlarla doludur. Cicaflash saç losyonu ile birlikte kullanıldığında saçları yüksek oranda onarır. Edelweiss çiçekleri ve hyaluronik asit saçı besleyerek gelişmiş bakım sağlar. Ürünün kullanımı kolaydır ve her yaştan müşteri tarafından sevilir. Kerastase Blond Absolu Bain Ultra-Violet shampoo 250 ml günlük kullanım için uygundur.

Her Bütçeye Uygun Kerastase Blond Absolu Bain Ultra Violet

Her Bütçeye Uygun Kerastase Blond Absolu Bain Ultra Violet

Kerastase Blond Absolu Bain Ultra Violet şampuan 250 ml, düzenli olarak saça uygulandığında uzun süre saçı istenmeyen yansımalardan korur. Boyanın kalıcılığını artırır, saç tonunu korur. Derinlemesine temizlik sağlayan formülüyle saçın parlaklığını ve yumuşaklığını geri kazandırır. Buna ek olarak saçı oksidasyondan ve günlük kirlilikten yüksek oranda uzak tutar. Güçlü bir hyaluronik asit, Edelweiss kombinasyonu içerir. Bu sayede bakım noktasında zengin bir koruma sağlar. Saç tellerini derinlemesine besler, sarı saçların parlaklığını artırır. Cicaflash ile kullanıldığında saçlar güçlenir, yıpranmış olan teller desteklenir. Dermatolojik olarak test edilen bu ürün sağlığa zararlı değildir. Her bütçe grubunda yer alan müşteriye uygun fiyatlandırılması sayesinde ekonomik, sağlıklı çözümler sunar. Kampanya ve avantaj dönemlerinde bütçenizi zorlamadan ürünü satın alabilirsiniz.

Benzersiz Kerastase Şampuan Uygun Fiyatlarla Trendyol’da!

Benzersiz Kerastase Şampuan Uygun Fiyatlarla Trendyol’da!

Son teknoloji ile yapılan bu şampuan sayesinde saçlarınıza uzun süre parlaklık kazandırabilirsiniz. Kaliteli, uzun süre kalıcılık sağlayan formülü ve uygulama kolaylığı sayesinde bu şampuan kadınların hayatında oldukça önemli bir yer edinebilir. Güçlü bakım özelliği sayesinde saça tam olarak nüfuz ederek parlak bir görünüm kazandırır. Yıkama sırasında saça zarar vermemek ve kalıcı renklere sahip olmak için bu ürünü gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz. Kerastase Blond Absolu fiyat noktasında müşterilerin yüzünü güldürür. Kerastase Blond Absolu Bain Ultra Violet şampuan yorumlarına göz atarak bu ürünü daha önce kullanan müşterilerin deneyimlerini öğrenebilir, satın alma sürecini kısaltabilirsiniz. Kullanmak istediğiniz tüm bakım ürünlerini markanın seçenekleri arasında bularak şampuanın sağladığı etkiyi desteklemeniz mümkündür. Markanın şampuanını anında kullanmaya başlamak istiyorsanız, avantaj sağlayan fiyatlarla satın alabilirsiniz.