Kerastase Discipline Maskeratine Tüm Saç Tipleri İçin Disiplin Maskesi 200 ml

1.395 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.500 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.690 TL
500 TL'ye 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.750 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.800 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Kerastase Discipline Maskeratine Tüm Saç Tipleri İçin Disiplin Maskesi 200 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Bikutu Güzellik Satıcı Ünvanı: ESN GRUP KOZMETİK VE BİLİŞİM İTHALAT İHRACAT LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0380056080800019 Vergi Kimlik Numarası: 3800560808
    Bu ürün Bikutu Güzellik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 3 adet sipariş verilebilir. 3 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün özelliği yararlarısaçınızı kontrol altına almayı sağlar.Çatallaşmış saç uçları görünümünü düzenler.Saça derinlemesine etki ederek disipline edilmiş elektriklenmeyen ve kabarmayan saçlar oluşturur.Özellikle kontrol edilemeyen kabarık saçlar için kullanımalıdır.Içeriğindeki keratin sayesinde saçınıza esneklik kazandırır.Saçı koruma altına alarak ısı ile şekillendiricilerden zarar görmesini engeller.Morfo keratin ve yumuşatıcı ajanlar içeren formülü, saça ekstra yumuşaklık sağlar.Lipid içeriği saçın elektriklenmesini önler.Tüm saç tipleri için uygundur. uygulamakerastase discipline bain fluidealiste tüm saç tipleri için disiplin şampuanı ile saçınızı yıkayıp durulayın.Havlu ile fazla nemi alınmış saçınızın boy ve uçlarına uygulayın.5-10 dk bekledikten sonra durulayın.Haftada 2 en fazla 2 defa kullanılması tavsiye edilir.

Ürün Özellikleri

  • Etki Kırık Giderme
  • Form Krem
Geri Bildirim Ver

Kerastase Discipline Maskeratine Tüm Saç Tipleri İçin Disiplin Maskesi 200 ml

Kabarık ve şekil almayan saçlar günlük kullanımda zorluk yaratır. Kerastase Discipline Maskeratine tüm saç tipleri için disiplin maskesi 200 ml bu sorunun çözümü için etkili bir üründür. Özellikle kontrol edilemeyen veya şekil verilemeyen kabarık saçlar için içerdiği keratin sayesinde faydalı bir üründür. Sahip olduğu Morfo keratin ve yumuşatıcı ajanlar içeren formülü sayesinde ekstra yumuşaklık, esneklik ve koruma sağlar. Ürün, tüm saç tiplerine uygun yapısı ile müşteriye tatmin edici bir deneyim sunar. İçerdiği keratin, düzleştirme ve şekil verme işlemlerine yardımcı olur. Kerastase Discipline Maskeratine tüm saç tipleri için disiplin maskesi 200 ml 3474630654990 kullananlar arasına katılarak hem ısıya dayanan hem de kolay şekil alan saçlara sahip olabilirsiniz.

  • Yüksek ısılara karşı koruma
  • Tüm saç tipleri için uygun formül
  • Elektriklenmeyi yatıştırıcı

Etkili Formülüyle Kerastase Disiplin Maskesi Özellikleri

Etkili Formülüyle Kerastase Disiplin Maskesi Özellikleri

Kerastase tüm saç tipleri için disiplin maskesi 200 ml içerdiği Morfo keratin ve yumuşatıcı ajanlar ile saçınıza ekstra yumuşaklık sağlarken bir yandan da esneklik kazandırır. Kontrol edilemeyen kabarıklıktaki saçların kullanımını kolayaştıran ürün, müşteriye günlük hayatta önemli ölçüde konfor sağlar. Lipid içeriği sayesinde saçın elektriklenmesini ve kabarmasını önler. 3474630654990 kodu ile aratarak bulabileceğiniz ürün, tüm saç tiplerine uygun olan yapısı ile herkes için uygundur. Keratin bazlı formülü kontrol edilemeyen elektriklenmeyi yatıştırarak saçlarınızı kontrol altına almakta yardımcı olur. Çatallaşmış saç uçlarının görünümünü düzenler ve yeniden yapılandırır. Derinlemesine etki eden formülü ile disipline edilmiş, kabarmayan, elektriklenmeyen, yumuşak ve kolay şekil alan saçlar oluşturmak için bu ürünü rahatlıkla kullanabilirsiniz. Kerastase disiplin maskesi ile yüksek koruma sağlayabilir, ısıyla şekillendirme işlemlerinde zarar görmeden saç bakımınızı yapabilirsiniz.

Keratase Saç Disiplin Maskesi Kullanımı

Keratase Saç Disiplin Maskesi Kullanımı

Kerastase Discipline Maskeratine tüm saç tipleri için disiplin maskesi 200 ml 3474630654990 sağladığı onarıcı ve koruyucu etkileri ile müşteriye tatmin edici bir bakım deneyimi sağlar. Ürünün işlevlerini tam performansı ile yerine getirebilmesi için kullanımında dikkat edilmesi gereken birkaç önemli husus vardır. Kremi uygulamadan önce saçların temiz olması gerekir. Yıkamanın ardından saçlarınızın boy ve uç kısımlarına masaj ile yedirmek sureti ile kremden bir miktar uygulayabilirsiniz. Ürünün etkisini sağlaması için ortalama 2 ila 3 dakika kadar bir süre beklenmesi gerekir. Yüksek etkili sonuç için 5 dakika boyunca beklenmesi tavsiye edilir. Ardından tekrar masaj uygulayabilirsiniz. Bu işlemlerin sonunda maskenin kalmadığına emin olacak şekilde su ile durulayabilirsiniz. Durulama işlemi ile birlikte Kerastase Discipline maske ürününün uygulanışı bitirebilir, yüksek ısı veren cihazlarla şekillendirme yapabilirsiniz.

Kerastase Tüm Saç Tipleri İçin Disiplin Maskesi Fiyatları

Kerastase Tüm Saç Tipleri İçin Disiplin Maskesi Fiyatları

Kerastase Discipline Maskeratine tüm saç tipleri için disiplin maskesi 200 ml 3474630654990 fiyatları ürünün sahip olduğu tüm özellikler göz önünde bulundurularak belirlenir. Kerastase tüm saç tipleri için disiplin maskesi kolay uygulanması, koruyucu ve besleyici özellikleri ile müşteriyi memnun eder. İçerdiği keratin bazlı formülü ve lipid yapısı ile ürün ilk kullanımdan itibaren ekstra yumuşaklık sağlar. Esneklik kazandıran, elektriklenmeyi ve kabarmayı önleyen krem tüm tiplere uygun yapısı ile müşteriye konforu ve kaliteyi aynı anda sağlar. Ürün yenileyici bakım ve kullanım rahatlığı sunar. Fön makinesi ya da düzleştirici gibi yüksek ısılarda yapılacak şekillendirme işlemleri için koruma sağlayan Kerastase Discipline Maskeratine tüm saç tipleri için disiplin maskesi 200 ml 3474630654990 yorumları ve ürünün fiyatı için Trendyol’dan geniş bilgiye ulaşabilir, güvenli ödeme sistemiyle satın alabilirsiniz.