Kerastase Densifique Bain Densité Yoğunluk Veren Şampuan 250 ml

1.130 TL
Son 3 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (40)
750 TL'ye %15 İndirim
Kargo Bedava
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
897,05 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Kerastase Densifique Bain Densité Yoğunluk Veren Şampuan 250 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Işıltılı Saçlar Satıcı Ünvanı: COŞKUN KUAFÖR HİZMETLERİ ÇEYİZ HEDİYELİK EŞYA VE TURİZM SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0214005871800017 Vergi Kimlik Numarası: 2140058718
    Bu ürün Işıltılı Saçlar tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bain Densité, gürlüğünü kaybetmiş saçlara canlılığını, yoğunluğunu ve dayanıklılığını yeniden kazandıran yoğunlaştırıcı şampuandır. Saçlar daha gür ve daha dolgun bir görünüm alır. Ana İçerikler: Hyaluronic Asit: Ağırlığının 1000 katına kadar nem tutabilen doğal tuz. Saçı nemlendirir, esneklik ve dolgunluk verir.Gluko-Peptit: Epidermisin en derindeki katmanlarına nüfuz ederek yüzeydeki pürüzleri düzeltir ve homojenliği geri kazandırır. Saç dokusunu yapılandırır.Ceramides: Saç tellerini düzeltir. Kullanım Önerisi: Islak saça uygulayın, köpürtün, masaj yapın ve durulayın. Boy:250 ml Kullanma Amacı:Güçlendirici Cilt Tipi:İnce Telli/Zayıf Cinsiyet:UNISEX Yaş Grubu:UNISEX

Ürün Özellikleri

  • Etki Güçlendirici
  • Hacim 200-299 ml
  • Saç Tipi Tüm Saç Tipleri
Geri Bildirim Ver

Kerastase Densifique Bain Densite Şampuan 250 ml

Kerastase Densifique Bain Densite yoğunluk veren şampuan saçlarınıza yoğunluk vererek güzel ve canlı bir görünüme kavuşmasına yardımcı olmaktadır. Saçlarınız birçok nedenden dolayı kötü ve solgun bir görüntüye sahip olabilir. Saçlar olumsuz durumlardan da çok çabuk etkilenirler. Özellikle kirli hava, rüzgar, soğuk, ilerleyen yaş ya da kullanılan bazı ilaçlar saçların cansız görünmesine neden olmaktadır. Eğer doğru şampuan kullanılmazsa durum daha da kötüye gidebilir. Saç dökülmesi, saçların cılız görünmesi, yıpranmış olan saçlar kadınları ve erkekleri rahatsız etmektedir. Kadınlar hamilelik, doğum ve menopoz dönemlerinde saç sorunlarıyla daha çok karşılaşmaktadır. 3474636403912 ürünü bu dönemde de sizlere birçok fayda sağlayacaktır. Saçlarınızın gür, parlak, canlı ve dolgun görünmesini Kerastase densifique bain densite şampuan ile sağlayabilirsiniz.

 
  • Yoğun ve canlı saçlar elde edebilirsiniz.
  • Saç köklerine faydalı ürün.
  • Saçların daha gür ve dolgun görünmesini sağlar.

Kerastase Densifique Bain Densite Şampuan Özellikleri

Kerastase Densifique Bain Densite Şampuan Özellikleri

Saç tellerinizi düzenleyerek özelliğini yitirmemesine yardımcı olan ürün birçok kişi tarafından kullanılmakta ve rağbet görmektedir. Kerastase densifique bain densite yoğunluk veren şampuan 250 ml olan ambalajda bulunur. İçeriğinde 4 önemli bileşen bulunmaktadır. Stemoxydine; saç kök hücrelerinin birbiriyle etkileşmesine olanak sağlamaktadır. Tembelleşen ve uyuyan kök hücrelerini harekete geçirerek ideal ortamında olmasını sağlamaktadır. Hyaluronik Asit; doğal bir tuzdur. Saçı nemlendirir. Esnek ve dolgun bir görüntüde olmasına yardımcı olur. Gluko-Peptit; saç dokusunun yapılanmasını sağlayan bir maddedir. Saçın en derin katmanına nüfus ederek pürüzleri düzeltir. Böylelikle saç homojenliğini geri kazanır. Bu durum saçın dökülmesini de engellemektedir. Ceramides; saç tellerini düzelten, onaran bir yapıya sahip bir içeriktir. Tüm bu ana içerikler saçlarınız için oldukça faydalıdır. Eğer saçlarınızda sorun yaşıyorsanız, yoğunluğunu kaybettiğini düşünüyorsanız şampuanı temin ederek her banyoda kullanabilirsiniz.

 

Kerastase Densifique Bain Densite Kullanımı ve Yorumları

Kerastase Densifique Bain Densite Kullanımı ve Yorumları

Kerastase Densifique Bain Densite şampuan özellikle saç sorunları ile karşılaşan kişilerin tercih ettiği bir üründür. Belirli bir süre kullanımdan sonra faydasını görecek, siz ve yakınlarınız değişikliği fark edecektir. Kullanımı da oldukça kolaydır. Islak saçlarınız için avuç içine alacağınız şampuanı saçınıza uygulayın. İyice köpürtün. Saç derinize masaj yaparak uygulayın. Saç diplerinize masaj yapmak kan dolaşımını da hızlandıracaktır. Saçlarınızı iyice durulayın. Her banyoda az miktarda kullanılacak olan şampuanla saçlarınız eski güzelliğine ve canlılığına kavuşabilir. Kerastase Densifique Bain Densite yoğunluk veren şampuan yorum incelendiğinde kişilerin memnuniyetleri dikkat çekmektedir. İnce telli saçlarda belirli bir dolgunluğun elde edildiği yorumlarda yer almaktadır. Az miktarda kullanıldığı için uzun süreli kullanımı da kişilere sunmaktadır. Hemen sipariş vererek saçınızdaki görüntü bozukluğunu giderebilir sağlıklı bir yapıda olmasını sağlayabilirsiniz.

 

Kerastase Densifique Bain Densite Fiyatı

Kerastase Densifique Bain Densite Fiyatı

Kerastase Densifique Bain Densite yoğunluk veren şampuan fiyat seçenekleri boyuta göre değişiklik gösterebilmektedir. Fiyat araştırması yaparak uygun olan yerden sipariş oluşturabilmeniz mümkündür. Kadın ve erkeklerin kullanabilmesi için üretilmiş bir üründür. Tüm saç tipleri için uygundur. Anti alerjik özelliğine sahiptir. Bu sebeple hassas bir cilde sahip olsanız bile gönül rahatlığı ile ürünü kullanabilirsiniz. Hacim ve dolgunluk veren bir etkiye sahiptir. Her yaş için kullanıma uygundur. Uygulanışı oldukça kolaydır. İçeriğindeki etken maddeler saçlarınızı besleyerek güçlenmesine katkı sağlamaktadır. Yoğun saçlarla kendinizi daha iyi hissedecek ve bu görünümden de mutlu olacaksınız. Kerastase densifique bain densite şampuan fiyatı Trendyol’da detayları ile birlikte anlatılmaktadır. Dilerseniz bu ürünü inceleyerek hızlı ve pratik bir şekilde sipariş edebilirsiniz.