Kertil Çam 2Li Set Kertil Çam Hazan ve Şehri Banu Kolonya Cam Şişe

529,90 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Kertil Çam 2Li Set Kertil Çam Hazan ve Şehri Banu Kolonya Cam Şişe

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: DALVET Satıcı Ünvanı: ENEZ DAL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Balıkesir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2670655336
    Bu ürün DALVET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ambalajı açılan ürünlerin iadesi kabul edilmemektedir. Kertil Çam Kolonyaları tarafından üretilen, tatlı bir ilkbahar rüzgârının ılık esintisini size derinden hissettirecek olan 2 adet 200 cc Cam Şişe kolonya. İsterseniz Hediyelik, isterseniz kullanımlık uygun olan 200 cc ambalajımız en hoş ve ferahlatıcı kokuları işinizde, evinizde, ofisinizde kısacası her yerde masanızda kendine yer bulacak. Doğudan batıya, kuzeyden güneye yöresinin en meşhur ve en doğal tatlarını, doğallığını bozmadan sizlere ulaştırmayı amaçlayan Yöreselce, özlediğiniz lezzetleri sofranıza sunuyor. “ Yoreselce” de satışa sunulan bütün ürünler en özel ve en doğal haliyle yöresinden tedarik edilmekte, tarafımızdan kalite kontrolü yapıldıktan sonra, taze, sağlam ve hızlı şekilde sizlere ulaştırılmaktadır . SİPARİŞİNİZ NASIL GÖNDERİLİR? Siz değerli müşterilerimize ürünleri ilk günkü tazeliği, lezzeti ile sağlam şekilde ulaştırmak için her türlü önlemi alarak güvenle paketliyoruz. Tüm hava şartlarında gereken tedbirler ve önlemler alınarak koruyucu kutu içerisine dışarıdan oluşabilecek çarpmalara ve darbelere karşı korumalı olarak özenle koliye yerleştirilir. Kargoya verilir, size ulaşır. Eğer ki tüm önlemlere rağmen paketlemede sorunla karşılaşırsanız, bizimle direk iletişime geçebilirsiniz. Türkiye’nin her yerine gönderim yapılmaktadır. En uzak yere 3 iş günü içinde ürünleriniz teslim edilir. Kış şartları ve bir takım olağanüstü durumlarda 1-2 gün farklılık gösterebilir.
Geri Bildirim Ver