Kesim Anahtarı Arka Cam Sticker Set Oto Sticker Araba Sticker 20 X 35 Cm

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (11)
4 Al 3 Öde
250 TL'ye 10 TL İndirim
Kurumsal Fatura
61,10 TL53,78 TL
Kurumsal Fatura
52,78 TL
2. Ürüne %20 İndirim
70 TL'ye 10 TL İndirim
Kurumsal Fatura
58 TL55,29 TL
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Kesim Anahtarı Arka Cam Sticker Set Oto Sticker Araba Sticker 20 X 35 Cm

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Vikasta Satıcı Ünvanı: MERVE ELMACI İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3320436621
    Bu ürün Vikasta tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • •Stickerler kendi üretimimizdir. Yüksek kaliteli folyolar kullanılarak üretilmektedir. Araba, motosiklet, laptop vb. kişiselleştirmek istediğiniz her yerde kullanabilirsiniz.
  • •Baskı değil renkli kesim folyodur, renk bozulması yapmaz.
  • •Uygulanan yüzeye zarar vermez, kolayca sökülebilir.
  • •Üzerinde transfer folyosu ile gelmektedir, bu sayede istediğiniz zemine kolayca uygulayabilirsiniz.
  • •Uygulamadan önce zemini temiz bir bez ile temizleyiniz. Zeminin yağlı, kirli olması uygulama kalitesini etkilemektedir.
  • Araba ve Motorsiklet Sticker ÖzellikleriAraba ve motosiklet stickerleri kişilerin tarzlarına göre birçok özellik barındırır. Bu özellikler genel olarak kullanıcı deneyimini etkiler. Malzemeni kalitesi ve dayanıklılığı satın alığınız üründen maksimum performans almanızı sağlar. Dış etkenlere dayanıklı bir model seçiminde bulunmak son derece önemlidir. Rüzgara, yağmura ve kötü hava koşullarına dayanıklı bir model seçerek bu dertten kurtulabilirsiniz.Araba sticker yazı veya görsel içerebilir. Renk seçenekleri ve tasarım çeşitliliği de dikkate değerdir. Araba ve motosiklet sahipleri kendi zevklerine ve araçlarının tarzına uygun stickerları seçebilmek için geniş ürün yelpazesi içerisinde inceleme yapabilirler. Bu avantajla birlikte araçlarının dış görünüşünü kişiselleştirebilir ve farklılık yaratabilirler. Renkli veya renksiz olmak üzere pek çok tasarım bulunur.Ek olarak araba sticker yapıştırma işleminin basit olması önemlidir. Takma ve çıkarma sırasında araca zarar vermemesi için kaliteli modellere yönelmelisiniz. Kullanıcılar stickerları sorunsuz bir şekilde araçlarının yüzeyine yapıştırmak ve istediklerinde kolayca çıkartmak için bu faktöre dikkat etmelidir. Tüm bu özellikleri barındıran kaliteli motosiklet sticker modellerini ürün çeşitlerimiz arasından inceleyebilirsiniz.Araba ve Motosiklet Sticker YorumlarıAraba ve motosiklet stickerları hakkında yapılan yorumlar potansiyel alıcılar için değerli bir bilgi kaynağıdır. Sticker markalarının kalitesini ve müşteri memnuniyetini değerlendirmek için önemli bir alandır. Bu yorumlar alıcıların motosiklet ve araba aksesuar seçimlerini yaparken dikkate almaları gereken faktörleri anlamalarına yardımcı olur.Kullanıcı yorumları genellikle müşteri memnuniyetini gözler önüne serer. Müşteriler satın aldıkları stickerlarla ilgili deneyimlerini paylaşır. Ürünün kalitesi, dayanıklılığı ve uygulanabilirliği hakkında bilgi sunarak diğer insanlara bilgi aktarırlar. Bu da alıcıların daha doğru seçimler yapmasına yardımcı olan önemli bir araç olarak karşımıza çıkar.Kullanıcıların deneyimlerine ve önerilerine dikkat ederek daha kaliteli sticker modelleri satın alabilirsiniz. Müşterilerin paylaştığı fotoğrafları inceleyerek nasıl bir görüntü oluşturduğu hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Birçok insan bu yorumlar eşliğinde alışveriş yapar ve alışveriş deneyimini daha iyi bir seviyeye çıkarır.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver