Keskin Color Keskin Color 10 Renk 10 Adet Dosyalı Elişi Kağıdı

164 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Keskin Color Keskin Color 10 Renk 10 Adet Dosyalı Elişi Kağıdı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Toptanreyon Satıcı Ünvanı: TOPTAN REYON SANAL MAĞAZACILIK LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0855083746400001 Vergi Kimlik Numarası: 8550837464
    Bu ürün Toptanreyon tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Keskin Color 10 Renk 10 Adet Dosyalı Elişi Kağıdı 20x30cm ebatında Bir Pakette 10 Ad. Elişi aktiviteleri çocukların hayal güçlerinin ve motor aktivitelerinin gelişmesine yardımcı olur. Elişi kağıtları ile görselleştirilmiş ve somutlaştırılmış eğitim öğrenmeyi kolaylaştırır. Ebeveynlerle kaliteli vakit geçiren çocuklar daha mutlu olurlar. Eğitim sürecini oyunlaştırmanıza yardımcı olan elişi kağıtları, sonunda bir ürün ortaya koyan çocuğunuzun özgüveninin de gelişmesine yardımcı olur. Rengarenk Elişi Kağıtları ile Hayal Gücünüzü Kışkırtın Keskin Color 10'lu Standart Elişi Kağıdı (Karışık) paketinde A4 boyutunda 10 farklı renkte parlak dokulu elişi kağıdı var. Pembe, turuncu, beyaz, fuşya, mavi, yeşil, mor, kahverengi, siyah ve kırmızı elişi kağıtlarından oluşan ürün standart boyutlarıyla okul için de kolay taşınabilir bir formda. Kağıt kalınlığı ile de kolaylık sağlayan Keskin Color 10'lu Standart Elişi Kağıdı (Karışık) ne üretim sürecinde istenmeden yırtılacak incelikte ne de çocukların kesmekte zorlanacağı kalınlıkta.
Geri Bildirim Ver