Keskin Color Sert Kapak Spiralli A4 80 Yaprak Müzik Defteri

210 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
2. Ürüne %10 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
239,20 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
234,13 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Keskin Color Sert Kapak Spiralli A4 80 Yaprak Müzik Defteri

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: OFİSE.NET Satıcı Ünvanı: CANER ERCAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1261954774600013 Vergi Kimlik Numarası: 3400135176
    Bu ürün OFİSE.NET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Keskin Color Sert Kapak Spiralli A4 80 Yaprak Müzik Defteri

Ürün Özellikleri

  • Tel Tipi Spiralli
  • Renk Gümüş
  • Sayfa Sayısı 80 Yaprak
  • Okula Dönüş Ortaokul
Geri Bildirim Ver

Keskin Color KRT.8693043079465 Sert Kapak Spiralli A4 80 Yaprak Müzik Defteri

Keskin Color sert kapak spiralli 80 yaprak A4 müzik defteri, pek çok farklı alanda kullanılabilir. Bu gereç, kullanışlılık kavramı dikkate alınarak tasarlanmıştır. Bahsi geçen ürün hem öğretmenler hem de öğrenciler tarafından gönül rahatlığı ile tercih edilebilir. Ölçüleri itibarıyla okulda kullanıma uygundur. Başta iç sayfa kâğıdı olmak üzere tüm bileşenleri yüksek bir kaliteye sahiptir. Keskin Color tarafından üretilip piyasaya sürülen bu ürün, fiyatıyla da her bütçeye hitap eder. Yaprak sayısı ve dayanıklı yapısı sayesinde uzun ömürlü bir kullanım sunar. Bir müzik defterine ihtiyaç duyan herkes bu ürünü satın alabilir.

  • Yaprak Sayısı: 80
  • Boyut: A4
  • Kapak Türü: Sert

Keskin Color Sert Kapak Spiralli Müzik Defteri Ebatı Nasıl?

Keskin Color Sert Kapak Spiralli Müzik Defteri Ebatı Nasıl?

Bu ürün, A4 boyutlarındadır. Defterin genişliği 21 cm, yüksekliği ise 29,7 cm olarak belirlenmiştir. Söz konusu ölçüler sayesinde ürün, kullanışlı bir hâl alır. Keskin Color sert kapak spiralli 80 yaprak A4 müzik defteri, makul boyutları sayesinde kişilerin ihtiyaçlarını verimli bir şekilde karşılar. Ürünün yapraklarının büyüklüğü kolay kullanım imkânı tanır. Defterin sayfalarında dizek ya da porte olarak adlandırılan bölümler mevcuttur. Bunlar, bir kılavuz görevi görür. Dolayısıyla deftere nota yazmak son derece kolay bir hâle gelir. Makul boyutları ile öne çıkan bu ürün, arzu edilen her yere rahatlıkla taşınabilir. Keskin Color sert kapak spiralli 80 yaprak A4 müzik defterini sırt çantanıza ya da çaldığınız enstrümanın kılıfının fermuarlı cebine kolayca yerleştirmeniz mümkündür.

Keskin Color 80 Yaprak A4 Müzik Defterini Kimler Alır?

Keskin Color 80 Yaprak A4 Müzik Defterini Kimler Alır?

Keskin Color sert kapak spiralli A4 nota defterinin kullanım alanı son derece geniştir. Dolayısıyla bu defteri satın alan kişilerin sayısı bir hayli fazladır. Sahip olduğu özellikler ile farklı ihtiyaçları karşılayabilen bu ürünün başlıca kullanım alanı eğitim kurumlarıdır. Müzik dersi gören öğrenciler, bu ürünü herhangi bir şüphe duymadan tercih edebilir. Keskin Color sert kapak spiralli 80 yaprak A4 müzik defteri, beklentilerinizi fazlası ile karşılar. Sadece öğrenciler değil, öğretmenler de bu ürünü satın alabilir. Bahsi geçen defter hem amatör hem de profesyonel müzisyenler tarafından da sıklıkla tercih edilir. Sert kapağı ile öne çıkan ürün, sade bir tasarıma sahiptir. Bej renkli defter, farklı beğenilere hitap eder. Ebeveynler, Keskin Color sert kapak spiralli 80 yaprak A4 müzik defterini çocukları için satın alabilir.

Keskin Color Sert Kapak Spiralli Müzik Defteri Kaliteli mi?

Keskin Color Sert Kapak Spiralli Müzik Defteri Kaliteli mi?

Keskin Color sert kapak spiralli 80 yaprak A4 müzik defteri, kaliteli materyaller kullanılarak imal edilmiştir. Bu ürün, dışarıdan gelebilecek olan darbelerin sonucunda kolayca deforme olmaz. Sert bir kapağa sahip olan defter, zararlı dış etkenlere karşı dirençlidir. Bahsi geçen ürünün spirali de oldukça sağlamdır. Bu defteri gönül rahatlığı ile yanınızda taşıyabilirsiniz. Müzik eğitimi gören bireyler tarafından sıklıkla tercih edilen bu gerecin üretim aşamasında 1. hamur kâğıt kullanılmıştır. Bu, sayfaların üzerine yazacağınız notaları rahat bir şekilde görebilmenizi sağlar. Ürünün ilk günkü kalitesini koruması için göz önünde bulundurabileceğiniz unsurlar da vardır. Keskin Color sert kapak spiralli 80 yaprak A4 müzik defterinin sıvılar ile temas ettirilmemesi gerekir. Ürün, spiral kısmında tutularak taşınmamalıdır. Kıvamı yoğun olan mürekkeplerin, yaprakların her iki tarafını da boyayabileceği unutulmamalıdır. Dilerseniz siz de Keskin Color sert kapak spiralli 80 yaprak A4 müzik defteri yorumlarını inceleyebilirsiniz. Bu kullanışlı ürünü Trendyol üzerinden güvenli ve kolay bir şekilde satın alabilirsiniz.